Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Zamnknac Igrora!!!!! sorki zamknac was wszystkich za ufnosc ,wiare itp....opamietajcie SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

whats up pinezka?pewni ludzie pewnych rzeczy nie zrozumieją ,próbują zaprowadzic porządek ,a sami do końca nie wiedzą czy mają racje,więc nie osądzajmy i nie zmuszajmy innych do robienia czegos ,bo każdy jest dorosły .

magdalena2102:
i nie zmuszajmy innych do robienia czegos ,bo każdy jest dorosły .
Mała poprawka, Madziu: tu nikt niczego nikomu nie nakazuje, wręcz odwrotnie - stara się zakazać (Pinezka); każdy ma wolną wolę, prawo wyboru, decydowania o sobie i o tym co chcą robić(nie tylko dorośli, choć dzieci w mniejszym stopniu - też mają możliwość wyboru) . Każdy człowiek czasem potrzebuje wsparcia. Jeśli ma wątpliwości - zwraca się do tych, którzy mogą coś podpowiedzieć. I wcale nie muszą to być wielkie opisy przyszłości. Wystarczy czasem mała podpowiedż (to tak, jak pokazać palcem, gdzie mamy szukać rozwiązania). Igor właśnie tak robi, pokazuje, naprowadza, a ludziska powinni użyć swojej inteligencji, żeby dostrzec odpowiedni kierunek drogi.
Pinezka:
zamknac was wszystkich za ufnosc ,wiare itp....opamietajcie SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A niby za co? :) Czy przestępstwem jest, że ktoś ma trudności w podejmowaniu decyzji? Oj, Pinecha! Ty to lubisz dobijać! Chociaż gwozdziem nie jesteś :)

ale ja pisze odnosnie pinezki !!!a my na forum raczej tutaj jestesmy dorosli!!moja wypowiedz jest o tym ze jestem dorosla i nikt mi nie bedzie mowil ze mam sie opamietac !mam swoj rozum!

Wiesz, magdalena2102 chyba nie każdy jest dorosły w dosłowynym tego słowa znaczeniu. Można być dorosłym wiekiem a zachowywać się niedojrzale jak dziecko i odwrotnie:) Każde forum ma jedną zasadę:), można coś napisać, przeczytać itd.,ect. ale nie można niczego nikomu narzucić, bo jak wspomniałaś masz rozmum i go używasz, więc słowa Pinezki tutaj nie mają chyba większego znaczenia, prócz ugody emocjonalnej. Pozdrawiam!:)

Igorze.. czy ja karolina ur 11.09.1988 bede z on krzysztof ur 24.04.1984... proszę o odpowiedz... pozdrawiam

Igorze jak sie potoczy znajomosc z M?

magdalena2102:
ale ja pisze odnosnie pinezki !!!
Ja też! :) I na pewno nie mam do ciebie pretensji, wręcz przeciwnie. To tylko małe sprostowanie, bo właśnie tak uważam, jak napisałam. :) Nie wbijam ci szpili :) To pinezka powinna uważać na to, co pisze, bo jeszcze ją jakiś młotek dopadnie:)))

Ancik1410:
Oj, Pinecha! Ty to lubisz dobijać! Chociaż gwozdziem nie jesteś :)
I tu mała poprawka się należy: nie jesteś młotkiem :))) Gwozdzie same dostają w łeb:)))

ZAKLĘCIA pamela Wczoraj o 18:11 Pytania muszą być zadawane konkretnie, nie mogą mieć charakteru wielowymiarowego i wielowariantowego. Czy z nim będziesz ? ale gdzie w sklepie, za ręce, w pociągu o jednym czasie itd. Pytanie musi być precyzyjne. Ale źle zadane pytanie pokazuje jak myślimy o partnerze i o całej istocie związku, dlatego to bardzo często nie wychodzi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA magdalena2102 Wczoraj o 17:20 Najważniejsza jest wysoka samoświadomość, niekiedy przeszkadza ale zazwyczaj bardzo pomaga ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Pinezka Wczoraj o 05:36 Kiedyś było jeszcze gorzej, dobrze, że tylko zamknąć ;) ostatnio na Ukrainie jakiś deputowany w podobnym tonie się wypowiadał, że należy zamknąć wszystkich ;)) Pozdrawiam Igor http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100124094837/nonsensopedia/images/4/4d/Palenie_czarownic.jpg ps. dobrze, że średniowiecze mamy już za sobą ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sebek451 Wczoraj o 03:25 Tak ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 Wczoraj o 00:32 Kiedyś jeden facet po 70 tce opowiadał mi jak w walce o jego górniczą emeryturę starsze Panie szalały ;)) I była taka jedna fajna i dość zadbana babka która mu się podobała ale kiedy na randkę zaprowadziła go na cmentarz i zaczęła mu pokazywać nagrobki w jakich to by chciała kiedyś leżeć z nim (pod warunkiem, że zapłaci) to dał sobie spokój ;) Chłop se kupił samochód i jeździ w góry sam z psem ;)) i czują się dobrze ;)) Pozdrawiam Igor ps. ale coś my się uśmiali w Morskim Oku to nasze ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 5 dni temu o 00:13 Mam tutaj coś dla ojca jak napiszesz to mu wyślę, powiedz mu ode mnie, żeby przestał już marudzić bo ściąga pecha na waszą całą rodzinę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Hm, czyli podsumowując ma mnie gdzieś? nie rozumiem ;( pozdrawiam m.

doprecyzuje pytanie: czy bede miala blizszy lub dalszy ale kontakt z M?

;)

ZAKLĘCIA magdalena2102 2 godziny temu Najlepiej przestać się oszukiwać i następuje od razu progresja wstrząsowa ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

czy będę mogła mieć dzieci ? Czy Marcin zostanie moim mężem?