| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Zamnknac Igrora!!!!! sorki zamknac was wszystkich za ufnosc ,wiare itp....opamietajcie SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
whats up pinezka?pewni ludzie pewnych rzeczy nie zrozumieją ,próbują zaprowadzic porządek ,a sami do końca nie wiedzą czy mają racje,więc nie osądzajmy i nie zmuszajmy innych do robienia czegos ,bo każdy jest dorosły .
|
|
|
|||||
|
ale ja pisze odnosnie pinezki !!!a my na forum raczej tutaj jestesmy dorosli!!moja wypowiedz jest o tym ze jestem dorosla i nikt mi nie bedzie mowil ze mam sie opamietac !mam swoj rozum!
|
|
|
Wiesz, magdalena2102 chyba nie każdy jest dorosły w dosłowynym tego słowa znaczeniu. Można być dorosłym wiekiem a zachowywać się niedojrzale jak dziecko i odwrotnie:)
Każde forum ma jedną zasadę:), można coś napisać, przeczytać itd.,ect. ale nie można niczego nikomu narzucić, bo jak wspomniałaś masz rozmum i go używasz, więc słowa Pinezki tutaj nie mają chyba większego znaczenia, prócz ugody emocjonalnej.
Pozdrawiam!:)
|
|
|
Igorze..
czy ja karolina ur 11.09.1988 bede z on krzysztof ur 24.04.1984...
proszę o odpowiedz... pozdrawiam
|
|
|
|||
|
|||
|
ZAKLĘCIA
pamela
Wczoraj o 18:11
Pytania muszą być zadawane konkretnie, nie mogą mieć charakteru wielowymiarowego i wielowariantowego.
Czy z nim będziesz ? ale gdzie w sklepie, za ręce, w pociągu o jednym czasie itd.
Pytanie musi być precyzyjne.
Ale źle zadane pytanie pokazuje jak myślimy o partnerze i o całej istocie związku, dlatego to bardzo często nie wychodzi.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
magdalena2102
Wczoraj o 17:20
Najważniejsza jest wysoka samoświadomość, niekiedy przeszkadza ale zazwyczaj bardzo pomaga ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Pinezka
Wczoraj o 05:36
Kiedyś było jeszcze gorzej, dobrze, że tylko zamknąć ;) ostatnio na Ukrainie jakiś deputowany w podobnym tonie się wypowiadał, że należy zamknąć wszystkich ;))
Pozdrawiam
Igor
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100124094837/nonsensopedia/images/4/4d/Palenie_czarownic.jpg
ps. dobrze, że średniowiecze mamy już za sobą ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
sebek451
Wczoraj o 03:25
Tak ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
madzikowa21
Wczoraj o 00:32
Kiedyś jeden facet po 70 tce opowiadał mi jak w walce o jego górniczą emeryturę starsze Panie szalały ;))
I była taka jedna fajna i dość zadbana babka która mu się podobała ale kiedy na randkę zaprowadziła go na cmentarz i zaczęła mu pokazywać nagrobki w jakich to by chciała kiedyś leżeć z nim (pod warunkiem, że zapłaci) to dał sobie spokój ;)
Chłop se kupił samochód i jeździ w góry sam z psem ;)) i czują się dobrze ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. ale coś my się uśmiali w Morskim Oku to nasze ;))
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
5 dni temu o 00:13
Mam tutaj coś dla ojca jak napiszesz to mu wyślę, powiedz mu ode mnie, żeby przestał już marudzić bo ściąga pecha na waszą całą rodzinę.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Hm,
czyli podsumowując ma mnie gdzieś?
nie rozumiem ;(
pozdrawiam
m.
|
|
|
doprecyzuje pytanie: czy bede miala blizszy lub dalszy ale kontakt z M?
|
|
|
ZAKLĘCIA
magdalena2102
2 godziny temu
Najlepiej przestać się oszukiwać i następuje od razu progresja wstrząsowa ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|