Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

witam,chcialabym zadac pytanie co mnie czeka w najblizszym miesiacu,grudzien?(finanse,milośc? OSTATNIO PRZYTRAFIAJA MI SIE SAME NIESZCZESCIA....... CZY TO SIE ODWROCI I W KONCU ZABLYSNIE SLONCE?

vitalia65

drogi Igorze! jestem w kropce nie wiem co robic... powiedz mi prosze czy mam wrocic tam gdzie mieszkalam do tej pory i czy jest po co wracac? czy lepiej zostac tu gdzie jestem? dziekuje

Igorze czy do wakacji uda mi sie miec juz swoje wymarzone mieszkanie? dziekuje

Witaj Igorze :) Jak do tej pory Twoje rady okazały się niezwykle trafne. Bardzo Ci dziękuję. A czy mógłbyś mi jeszcze poradzić czy obecny obiekt moich westchnień obdarzy mnie uczuciem? pozdrawiam

Boszee dziewczyny...... jest z wami naprawde źle :) Poczytajcie sobie horoskop ,może pomoze :)

Wina tuska

Witam, Panie Igorze, mam pytanie związane z moim życiem uczuciowym, chciałabym zapytać o pewnego pana, z którym chciałabym spędzić resztę życia, ale nie jestem pewna jego wzajemności, proszę zobaczyć co mówią karty o mnie i panu G? Biedny pod kościołem podziękował. Dziękuję.

Drogi Igorze. Mam napiętą sytuacje w domu;( Spytaj się proszę kart,czy mój tata straci pracę? Ja już jestem strzępkiem nerwów przez jego ciągłe narzekanie;( i szantażowanie mnie że odłączy internet;( Ja się już popadłam w nerwicę lękową przez niego;( W dalekiej przeszłości byłam przez niego bita!

Witaj Bylam w niedziele na cmentarzu, jak zwykle dalam darowizne ale tym razem powiedzialam, ze od Ciebie i jak zwykle podziekowal skinieniem powiek. Pozdrawiam cieplo Beza 40 PS Wierze ze przyjdzie czas, ze otrzymam odpowiedz od Ciebie.

beza40

Witam, chciałam zapytać jak będą wyglądały u mnie sprawy uczuciowe, czy Grzegorz do mnie wróci

Witam Chciałbym sie dowiedzieć kiedy spotkam moją partnerkę, oraz co powoduje że ciągle jestem raniony. Pozdrawiam Ps: Wspomogłem biednego dobrym posiłkiem oraz słodkościami. Podziękował i życzył mi wszystkiego najlepszego.

Witam Igor! Mam jeszcze pyt. do Ciebie. Bardzo intensywnie myślę o zmianie pracy, nie wiem tylko czy poradzę sobie bardzo rygorystycznymi kwalifikacjami. Proszę powiedz czy jest sens wogóle się błaźnić tym bardziej że to wymaga wkładu finansowego.

ZAKLĘCIA beza40 2 dni temu o 13:22 Tak przyjdzie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

czy mezczyzna z ktorym sie spotykam wiaze ze mna jakies powazniejsze plany??czy jest uczciwy wobec mnie? ...biedny powiedzial Bog zaplac....pozdrawiam i zycze udanego weekendu

Witaj Igorze, Pisałam na maila jakiś czas temu,nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi, dlatego zgodnie z twoją sugestią, pytam na forum bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi. A mianowicie chcę konkretnie wiedzieć czy jeszcze przed końcem tego roku zajdę w ciążę? Może to śmieszne pytanie, ale dla mnie jest ważne. A biedny powiedział po prostu zwykłe dziękuję :)Myślę, że to słowo wyrażało wszystko...

Panie Igorze chcialabym się dowiedzieć czy dostaniemy kredyt na wymarzone mieszkanie ?:) pozdrawiam

drogi Igorze dlaczego unikasz odpowiedzi na maje pytanie? nie pierwszy raz pisze do Ciebie :/ a tu zero wskazówki,zero podpowiedzi:( może zadam to pytanie jeszcze raz- czy ja z R... będziemy jeszcze razem? proszę odpowiedz w końcu co wiesz

pomocy

Witam Urodziłam się 22.06.1990 o godzinie 15.40 Nazywam się Paulina . Chciałabym się zapytać kiedy wyjdę za mąż? i jak będzie na imie miał mój przyszły mąż Czy to będzie osoba z którą jestem ( strzelec ur 24.11.1986) czy ktoś inny , kogo znałam znam lub dopiero poznam. Drugie pytanie brzmi czy będę mogła mieć dzieci? Serdecznie pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedz

Biedny pod kościołem kleczal razem z dzieckiem. Ofirowałam im pieniążka a małej kupiłam batonika.Biedny podziękował . gdy powiedziałam ze jestem od Igora dziwnie się uśmiechną do tej pory dziwi mnie ten fakt

Witam, Igorze mam pytanie, czy W. poważnie myśli o nas? czuję, że jest kimś z kim bym mogłabym się zestarzeć. pierwszy raz jestem pewna,że to jest to. czy on podobnie myśli? Bardzo dziękuję za odpowiedź. Biednemu dałam pod katedrą wczoraj pieniądze, ale nic nie odpowiedział. Pozdrawiam m.

Igorze mam pytanie. Czy pokocham jakąś dziewczynę z wzajemnością w najbliższym czasie?