| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
senna
Widzisz to co chcesz widzieć i nie trzeba tu nawet być wróżką,żeby zauważyć co się dzieje...wystarczy przeczytać...podkochujesz się w nim i widzisz,że jest źle dlatego szukasz kogoś kto mógłby powiedzieć,że jest inaczej...Przepraszam ze odważyłam się wtrącić...troche znam życie i też jestem kobietą...
|
|
|
Niech niektórzy nie traktują tego forum jak recepty na życie...
|
|
|
ktoś wyciąga rękę z własnej woli chce pomóc a wiele osób pogania żeby co rusz dostać coś jeszcze...zastanówcie się czy Wy mielibyście tyle czasu żeby pomóc innym? A poza tym nie na wszystkie pytania znajdujemy odpowiedz która jest dla nas dobra...nie zawsze taką chcemy otrzymać ale z tym można sie tylko pogodzić
|
|
|
Witam
Igorze prosze powiedz mi, czy Artur wyjdzie na prosta? Czy uda mu sie jakos zakonczyc wszystkie sprawy, ktore go mecza? Czy osoba, z ktora ma klopoty da sobie na wstrzymanie czy dalej bedzie walczyc? I czy nasz zwiazek ma szanse?
Pozdrawiam
Dorota
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
IGORKU czy powiesz mi jakim czlowiekiem jest Darek?czy jest szansa na trwaly zwiazek?prosze odpowiedz bo gubie sie z myslami co zrobic?dziekuje...a biedny powiedzial Bog zaplac
|
|
|
ZAKLĘCIA
chmurecek
2 godziny temu
Tarot mówi o nim kartą Diabeł XV - myśli emocjami.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
co oznacza ze mysli emocjami Igorku ,czy to oznacza ze to co czuje jest szczere i prawdziwe?? niewiem co robic czy poddac sie temu uczuciu ,chce ale jednoczesnie cos mnie chamuje..co robic
|
|
|
To znaczy, ze kierują nim namiętności.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Osobą piszącym na maila przypominam o Biednym pod Kościołem
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
tylko???? skoro kieruje namietnosc to wraz z nia chyba uczucie rowniez prawda? prosze napisz mi czy moze byc z tego trwaly zwiazek czy to tylko chwilowe zauroczenie..dziekuje i przepraszam ze jestem tak natarczywa..
|
|
|
pinesko droga
rzeczywiscie tylko troche znasz zycie, o czym swiadczy Twoj rok urodzenia w nicku, dla mnie jestes dziewczynka. Po drugie nie wiem z czym sie tak ludze, facet chcial sie ze mna spotkac, odezwal i sie chcemy spotkac. A Ty na podstawie moich 2 zdan wyciagasz wnioski.
wydawalo mi sie ze taka weryfikacja nie bedzie krzywdzaca ani dla Igora ani dla jego fanow. Igor mi pomogl wiele razy, bardzo trafnie, ale teraz jakos nie, co ani nie podwaza jego talentu ani wiedzy, ktora bardzo szanuje.
|
|
|
chmurecek
Ty nie wiesz co to sa namietnosci? przeleciec Cie chce, od kiedy to z namietnosciami uczucia w parze ida? :D co Ty dziewczyno
|
|
|
a czy kiedy jest piekne uczucie ,to nie ma cudownej namietnosci???jest i to jaka...
|
|
|
Igorku prosze napisz mi czy wchodzic w ten zwiazek ?i angazowac sie w to czy jest szansa bysmy mogli utworzyc cos pieknego
|
|
|
ale wtedy by Ci Igor chyba powiedzial ze jest uczucie, diabel to nie uczucia
|
|
|
dziękuję za odpowiedź,ja teraz nie potrafie już przejśc obojętnie koło biednego pod Kościołem...
|
|
|
Drogi Igorze, dałam biednej pani żebrzącej na ulicy. Powiedziałam,że od Ciebie. Czy teraz pomożesz?
Od jakiegoś czasu w pracy mam fatalną atmosferę. Jest ktoś kto mi ją strasznie uprzykrza i mimo fajnego szefa oraz paru znajomych, bywają chwilę,że nie chce się tu być. Co mam robić? Prosiłam nawet męża aby w swojej firmie coś dla mnie załatwił. Czy da radę, co zrobić? Proszę o pomoc.
|
|
|
Witaj Igorze!
Czy to, że omijasz mnie to ma sens, a niekórym odpowiadasz co chwię?
Wiem, że odpowiadasz kiedy nadejdzie właściwy czas, ale u mnie to trwa już 3m-ce. A jeśli to jest sprawa dla mnie pilna to co????
|
|