| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Dariusz: pożyteczna działalnoć nie wyklucza że zmiany muszš nadejć, ten system zabija każdš pożytecznš działalnoć. Jeli chodzi ci o pasje to mam ich wiele i podejrzewam że każdy z nas je ma (w moim przypadku to naturoterapia, fitoterapia, medycyna i samochody) ale to nie zmienia faktu że ten wiat jest zgniły i musi nadejć zmiana.
|
|
|
po połšczeniu tego co napisał jan w apokalipsie i wypocin nostradamusa można dojć do takich wniosków. Który z papieży postanowi (pod wpływem objawienia) wyznać prawdę ludziom o bogu i ich przeznaczeniu, oczywicie prawda ta będzie bardzo sprzeczna z naukami wszelakich kociołów, lecz będzie łšczyć wszystkich ludzi bez względu na wyznanie ku chwale jedynego boga. W watykanie nastšpi rozłam, mšcić będzie antychryst który przeciwstawi papiezowi resztę kocioła. Papież będzie zmuszony do ucieczki i najprawdopodobniej ukryjš go muzułmanie.
W obliczu prawdy objawionej ludzie stanš bo dwóch stronach barykady, wiele mocarstw stanie po stronie szatana bojšc się zmian i utraty władzy nad ludmi.
W ogólnym zamieszaniu wojennym nikt nie zauważy że ten który będzie szatanem zniknie - będzie poszukiwał papieża jako że ten spotkać się ma z mesjaszem. Jednak szatan zostanie zgładzony i nastšpi happy end, pomijajšc iletam setek milionów trupów. W międzyczasie zostanie schwytany ten który pocišgnie ludy przeciw bogu, czyli przedstawiciel szatana na ziemi, no i upadnie wielki babilon (amsterdam? NY?) siejšc zgrozę wród tych którzy zapatrzeni w niego byli i zarabiali w nim.
Jedynš zagadkš dla mnie jest kim jest bestia, czyli przedstawiciel szatana na ziemi (nie mylić z antychrystem). Czy jest nim bush? znak besti to 666, można by się pokusić o jakie kompilacje cyfr zwišzanych z bushem, który urodził się 6 lipca 1946r. w new hawen (nowe niebo - dużo mówišca nazwa), po zsumowaniu tej jego daty urodzenia mamy 6, ale ja w liczby nie wierze.
|
|
|
nie rozumiem czemu uważasz amsterdam za babilon? To miasto tolerancji, rozumiem natomiast że uważasz NY za babilon bo to jest jedyne miasto które pasuje do tego wizerunku. Jedna uwaga - Kociół kat. nie ma nic wspólnego z Bogiem poza nazwš i tam bym się doszukiwał od zawsze wpływów szatana...
|
|
|
666 jest zakodowane w każdym kodzie kreskowym na całym wiecie.
Pierwsza 6-stka to te najdłuższe linnie, reszta instrukcji w ksišżce "Ręce precz od tej ksišżki".
Ale 3x6=18, 1+8=9, więc spoko.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
czemu amsterdam? Bo najlepiej pasuje do opisu z apokalipsy. To jeden z największych (o ile nie największy) portów na wiecie, rozpusta (prostytucja), ogólny brak zasad moralnych - najlepszy kandydat.
NY przy amsterdamie to więte miasto, jedyne co przemawia za NY to to że jest w usa, które jest uważane za zło wcielone. Wszyscy uważajš amsterdam za takie wspaniałe miasto bo tam prawie wszystko wolno - szatan lubi zwodzić słabych ludzi.
|
|
|
A dopiero połšczenie materii i duchowoci daje pełnię szczęcia (pozycja 69).
Yin Yang - Bóg.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
niestety kochani to juz jest poczatek konca swiata. My juz powoli sie zblizami . OTWORZCIE OCZY KOCHANI
|
|
|
nie pocieszaj mnie Vodk@, jako narazie nie dzieje się nic nadzwyczajnego a szkoda. :(
[%sig%]
|
|
|
wiecie co,prawie poł dnia czytam o tym koncu swiata o przejsciach w inne wymiary pomału zaczynam w to wiezyc.chyba przestane czytac.a wiec ludzie nie czytajcie tych bzdur
|
|
|
tylko głupcowi wydaje się że nie istnieje to czego nie może zobaczyć oczami, skoro uważasz że to bzdury zmień forum, napewno cię zaciekawi forum Bravo Girl albo Faktu, tam jest miejsce dla ludzi którzy sš ograniczeni mylowo i lubiš ten chory konsumpcyjny wiat a za prawdę uznajš to co głoszš równie chore media. Krzyż ci na drogę.
[%sig%]
|
|
|
KONIEC BĘDZIE NAPEWNO PO ZGANIĘCIU SŁOŃCA, A TO JESZCZE TTTRRROOOCCCHHHĘĘĘ POTRWA MĽDRALE
|
|
|
Zamiast się straszyć - powinnicie się cieszyć.
|
|
|
pytanie KIEDY jest chybione, gdyż nikt nie wie kiedy, czas to wymysł tego wiata, będzie to niedługo, spójrzcie na przyrodę, gdzie nie pójdziecie mieci, zanieczyszczenia, przyroda płacze, przyroda jest zdewastowana, jak mylicie niedowiarkowie, czy jaka akcja może pozostać bez reakcji? Ruszcie swoje głowy, przyroda bez udziału miesznych ufoludków, komet, krzyży na niebie, a nawet bez udziału bomb atomowych sama zrobi z tym syfem porzšdek i całe szczęcie.
[%sig%]
|
|
|
Moim zdaniem koniec wiata na pewno nieuchronnie sie zbliża.Jednak jedno mnie dziwi.W Biblii jest napisane ze Antychryst ktory ma przyjsc na ziemie bedzie potega i beda wielbic go wszystkie narody.Ponadto pisze tam ze krolestwem Antychrysta jest Rzym.Kogo dzis wielbia wszystkie narody i kto ma zwiazek z Rzymem?PAPIEZ...ponadto w Biblii takze pisze ze symbolem szatana sa...Stany Zjednoczone Ameryki Polnocnej...Biblia mowi ze osiagna one ogromna potege przede wszystkim polityczna i ze takze duuuuuuuuzo ludzi bedzie to szanowac.Czyz nie jest tak ze praktycznie kazdy czlowiek zachwyca sie dzis Ameryka?!Nasze pieklo jest rajem dla szatana.Gdzie jest najwiecej rozbojow,gangow,zbrodni...wlasnie w Ameryce.Swoim postepowaniem sami pomagamy szatanowi w jego misji na ziemi,pozwalajac na glod,choroby,morderstwa,zbrodnie,zamachy.Jezeli zalozymy ze symbolika szatana sa Stany Zjednoczone to jest to panstwo zla,w Bibili natomiast miasto zla jest okreslane mianem Babilonu...Czy nie ma tu zadnego zwiazku?Biblijny upadek Babilonu tez sie sprawdzil,11 wrzesnia runely 2 najwieksze swiatowe wieze...czy w tym tez nie ma zwiazku?Nawet tsunami jest przepowiedziane w Biblii...wszystko sie sprawdza...Koniec swiata nieuchronnie nadchodzi i z tym sie musimy liczyc.Nie mam pojecia kiedy to nastapi ale biorac pod uwage pewne fakty z naszego zycia wnioskuje ze koniec swiata jest bardzo blisko...Badzmy przygotowani duchem...
|
|
|
Koniec tego "wiata" - poczštek nowego.
Co się kończy, co się zaczyna.
|
|
|
"Co się kończy, co się zaczyna." - też czytałe Sapkowskiego? ;)
|
|
|
Oczywicie. Goršco polecam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |