Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
samobójstwo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | .. | 38 | 39 | Następna strona

W jaki sposób najłatwiej i najmniej boleśnie się zabić?

Naprawde warto jest żyć choćby dla samej idei. Mój brat się zabił trzy lata temu i dopiero teraz weszłam na tš strone. Na dzień dzisiejszy ja chcę zyć poto aby zrobić "COŒ" dla kogoœ drugiego. Narka

z gory skazana na nieszczescie, na nieodwzajemnione prawdziwe uczucie na krzywdzenie innych swa obojetnoscia i nieprawdziwymi milosciami skazana na ciemna milosc ta jak z wiersza skazana na lzy chorobe samotnosc rozpacz odrzucienie niezrozumienie skazana na smierc

Ksiazka jest dla czlowieka najwiekszym przyjacielem, ktory nigdy nie opusci !!!!

jak bez bolesnie sie zabic prosze o dopowiedzi ( konkretne i bez zartow) to nie jest smieszne z gory dzieki

nie szukaj tu œmierci szukaj ukojenia

,,,A ty mnie na wyspy szczesliwe zawiez....'' smutno mi.... samotnosc bardzo boli.... Tadeusz Kubiak Tylko ze strachu Kochajš się przytulajš się tylko ze strachu Bojš się samotnoœci drżš jedno o drugie tylko ze strachu Bojš się œmiertelnie czarnych cmentarzy uczuć Nie kłamiš tylko wtedy gdy opowiadajš sny bo snów nie trzeba wybaczać Między obłudš kobiet a zazdroœciš mężczyzn szukajš czego nie ma —miłoœci Tylko ze strachu tylko ze strachu przed samotnoœciš przepędzajš od siebie jak psa obojętnoœć która by ich uleczyła jak sen Oto jest cała miłoœć naszego pięknego wieku po œmierci Tristana i Izoldy Romea i Julii Laury i Petrarki Beatrycze i Dantai tych wszystkich nudnych kochankówi nadzianych uczuciem gołębic bez których bardzo często jest Ÿle na œwiecie poetomi nie-poetom także Tylko ze strachu przed samotnoœciš ta dziewczyna słodka w szorstkiej łupinie pomarańczowego swetra leci ku miłoœci jak ćma do œwiecy Zdmuchnij — chłopcze — ten obłudny płomyk nie funduj jej karuzeli lodów kina majšc zamknięte serce nie otwieraj jej ciała jak różowego owocu — tylko ze strachu tylko ze strachu przed samotnoœciš która przyjdzie i tak do ciebie zagubionego w tłumie jak ziarnko maku œlepe Nauczmy się samotnoœci aby siebie nawzajem nie krzywdzić Nasza czułoœć zabija nas nasz cynizm zabija innych Nie wypełniajmy sobš pustki którš przeczuwamy w rzece nie zastępujmy liœcia na gałęzi który roœnie bez nas Nauczmy się samotnoœci nie bójmy się samotnoœci Nauczmy się samotnoœci

juz nic nie jest wazne.............. .........naprawde..........juz nic.... juz nie ma mnie........moich marzen...milosci...szczescia...juz nie ma mnie... tak po prostu...zniknelam...rozprysnelam sie na male krople lez... po policzku splywaja lzy moj wielki smutek kapie na podloge nieszczesciem jest wielkim to ze zyc juz nie umiem ze choc staram sie... to nic nie daje....

Wesołych Œwišt mam nadzieje ze te Œwięta spędzimy w magicznym nastroju, ze kazdy w te wyjatkowe dni bedzie szczesliwy i powie sam do siebie : ,, Chce zyc , bo warto'' Zycze tego Wam z calego mojego serca.... jestescie ze mna od wrzesnia..... DZIEKUJE WAM

Zawsze z Tobš będziemy Martynko... tylko zauważ tš ciepłš myœl... i nie odganiaj jej z główki... Wszystkiego dobrego

Przeczytałem cały temat od poczštku. Żałosne wydajš mi się wypowiedzi "proroków" piszšcych ," nie zabijaj sie , bo pójdziesz do piekła" , "nie zabijaj sie bo będziesz musiał wszytsko powtarzać jeszcze raz", itd. A skšd wy niby wiecie co będzie po œmierci? Tak naprawde przecież tego nie wie nikt! Popełniajšc samobójstwo wybieramy niewiadomš. Trzeba mieć dużo odwagi , żeby to zrobić. Ja na przykład w moim życiu nie doszukuje sie głębszego sensu , a mimo to nie potrafiłbym sie zabić.

Wiem jak popełnię samobójstwo. Czekam tylko aż œwięta się skończš. Nie mógłbym bliskim zrobić takiego prezentu. Ale jutro już jest po œwiętach i bardzo czekam na ten dzień. Pogodziłem się juz z tš myœlš i jest mi dobrze. Nie boję się. Jestem sam , zostawiłem kilka listów , pożegnałem się z rodzinš mowišc jej że wyjeżdżam. Moje kłopoty przerosly mnie , znikšd pomocy.

Witam, mam pytanie jak chcesz to zrobić i dlaczego? Osobiœcie jestem załamany po utracie kogoœ bardzo mi bliskiego, nie mam po co i dla kogo żyć, nie chcę nigdy więcej cierpieć i zadawac tego cierpienia innym. Dlatego samobójstwo jest dobrym rozwišzaniem w moim przypadku. Jednak sie boję, jedno jest życiwe i raz jest sie na tym œwiecie. Wiem, że gdybym to zrobił, bliskim i znajomym byłoby ciężko przez pewnien czas, jednak on leczy rany i nic nie jest wieczne- nawet cierpienie po czyjejœ smierci. Chcę to zrobić, ale jak, jak żeby to było skuteczne, bezbolesne i pewne, takie żeby nie było odwrotu kiedy podejmie sie juz odpowiednie kroki. Nie jestem wariatem, po prostu czasem życie traci sens i nie kazdy zyje wciaz kolorowo. Poki co lykam sobie tabletki uspokajajace- pisza ze mozna dwie, wzialem przed chwila 60 (opakowanie), czekam na reakcje... zobaczymy co dalej :-(

Faktycznie... czas... Poczekajcie 3 miesišce z podjęciem decyzji o œmierci... sšdzę, że wasze spojrzenie na to samo trochę się zmieni... a potem zobaczycie sami... Tabletki... hmm... nie ma to jak zrobić spustoszenie w organiŸmie i potem pragnšć normalnego życia... Czas leczy rany... dajcie mu szansę... Pozdrawiam

Jakby ktoœ chciał do mnie napisać to poranek11@op.pl

viarus0 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Jakie ty masz kłopoty, wybujałe chyba i wyimaginowane? Miałem kolegę z domu dziecka był, mało tego kaleka. Żona tez z domu dziecka, mieli po 18 lat jak wyszli z tamtšd z niczym - no jakiœ pokój dostali od Państwa na dobry poczatek. Ciekawi was kto im pomógł - Nikt. Sami się dorabiali przez całe lata, dzieci mieć nie mogli więc adoptowali 3 z domu dziecka, teraz majš firmę w takim stylu, że reszta chodzi i płacze z zazdroœci. Dało się, dało jak się bardzo chciało. Pozdrawiam Igor

jakie to uczucie , gdy zawodzi człowiek ? :( .. na kazdym kroku niepowodzenia, rozczarowania..... probuje byc optymistka, ale swiat i ludzie , nawet ci najblizsi , nie pozwalaja mi na to.... powiedz mi komu mam ufac? dotad myslalam, ze ludziom, ktorzy w pelni na to zasluguja....... mylilam sie... nie ufam juz....nikomu....

Martynko, sprawa jest bardzo prosta. Na pytanie komu zaufać odpowiadam: Sobie!

Jest tu ktoœ z Olawy,Wrocławia,Brzegu,Opola lub okolic tych miast kto ma jakieœ œrodki które mogš secznie zabić?Jak o proszę o jak najszybszy kontakt na maila .kasia1616@tlen.pl

Powiem wam jedno Zabić sie to jest ucieczka i uciekasz jak zwieżyna asz wkońcó Sie zabijasz Umiesz liczyć..? Licz na siebie Kiedys kazdy nasz zawiedzie..Nawet najbliŸsi :((

jest takie inne forum dla samobojcow...tam pomoga albo beda probowac.... [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | .. | 38 | 39 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.