Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze.Pięknie dziękuję za odpowiedż , ale nie do końca rozumiem co karty przez Ciebie chciały mi przekazać.Czy mógłbyś mi to jaśniej wytłumaczyć.Z góry dziękuję B.Pozdrowionka.

Uuuuu. Niestety zostalam pominieta ;( Kopiuje swoje pytanie i cierpliwie czekam na odpowiedz. 1 wrze�nia, 11:43 cytuj: fragment | całość Igorze. Facet, o ktorym mi pisales, ze jest zimny, boi sie zwiazkow... Ja niestety zawsze wybieram tych, ktorzy sa "wyzwaniem". Tylko, ze juz mnie zmeczyly niepowodzenia. Powiedz mi prosze czy ja i on mamy jakies szanse. I czy mam wyjsc z inicjatywa?

fala

Igor:
ZAKLĘCIA Prasia 4 dni temu o 16:49 Tarot kartami VII Kijów mówi, że TAK ;) Pozdrawiam Igor
Tak, to znaczy bedziemy razem czy tak, tzn. zdradza i ukrywa? Przepraszam za dopytywanie ale taka juz jestem dociekwlia :) Dorbej nocy, Prasia

Panie Igorze czy mąż mój jeszcze coś do mnie czuje po ostatnim naszym spotkaniu i czy dalej jest z kochanką?Zgóry serdecznie dziękuję i pozdrawiam gorąco.

Igor:
ZAKLĘCIAPetitka903 minuty temuI co cię nurtuje tym razem ?PozdrawiamIgor
A tym razem zastanawiam sie czy warto dawac temu samcowi szanse?? Czy przypadkiem nie trzeba by bylo tego odpuscic od poczatku zeby pozniej nie zalowac i nie cierpiec?? Czy to wszystko wogole ma jakies szanse??? Pozdrawiam ;)

I jeszcze chcialam dopytac - czy on mnie kocha? Nie wiem co mam robic... Czy on sie opamieta?

Igorze, poniewaz mi nie odp, znalazlam sposob...jakby Ci sie nudzilo: http://bezsennoscniedoszlaejnimfomanki.blogspot.com/ Caluje Justyna

Justyna Lukasik

Witaj Igorku Jak zwykle miałeś rację ;( Jeśli możesz to powiedz czy wreszcie spotkam tego jedynego. Rozczarowań mam już dość ;( Uśmiech zostawiam ;)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Witaj Igorze ;) Proszę o postawienie mi tarota i odp na pytania; 1- czy zostanie mi przedłożona umowa w nowej pracy? 2- w którym roku z moim partnerem zaręczymy się? 3- kiedy będę miała dziecko? Bardzo dziękuję za poświęcony czas i odpowiedz na pytania;) pozdrawiam

Witaj Igorze, Prosze o odpowiedz na pytanie. Czy Łukasz jest z kimś związany czy może myśli o mnie nadal ? Bardzo dziękuje i pozdrawiam

Czy bede mial sile, zeby sie z Agnieszka rozstac??

Witam! Mam pytanie do Igora ale najchętniej nie na forum. Jeśli mógłbys odezwać się na skypie to będe wdzięczna. Mam pytanie odnosnie swojej przyszłosci...dziwne rzeczy sie dzieją... malazizi Z góry dziekuje (-:

Moze tez byc gg 10005375. Moze tak bedzie łatwiej?

witam... z kim się w końcu zwiążę na stałe? Z Marcinem czy Patrykiem???? pozdrawiam :)

1).Jak układa się między Darkiem a Agnieszką? 2).Czy Oni są sobie pisani do końca życia? dziekuje za odp. pozdrawiam

Drogi Igorze, chciałabym się dowiedzieć kiedy poznam odpowiedniego dla mnie mężczyznę?

Igor:
ZAKLĘCIAmagdziorek255 dni temu o 10:48Tak ;)PozdrawiamIgorps. 2x
Igorku dziekuje za odpowiedz niestety umowy mi nie przedłuzyli chociaz obiecali że zadzwonią :( Powiedz mi, co karty mówią, czy warto czekać na telefon z firmy czy moze szukać czegos nowego?? Pozdrawiam magdziorek 25

Witam Igorze Bardzo prosze Cie o pomoc Chce sie dowiedziec co bedzie z moim zyciem uczuciowym, jak to wyglada w kartach i jak mam traktowac ten zwiazek. Czekac czy moze sie poddac? Robie caly czas wyrzuty rozpamietujac stare zwiazki ale poprostu sie boje. Czy mam sie obawiac i odebrac sobie ta szanse na szczescie i czekac na kogos innego? Pozdrawiam

Witam :) Dziękuje bardzo za odpowiedź Pozdrawiam

ZAKLĘCIA alve Wczoraj o 23:14 No ale co nie widzisz co się dzieje ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą