Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Najgorsze skutki wywolywania duchow? Chyba smierc... przeciez duch moze Was opetac, moze Was zabic! Zastanowcie sie przed seansem czy warto... JA przed seansem niewiele na ten temat wiedzialam, ale udalo sie. Nie mialam problemow... w przeciwienstwie do wielu innych osob.

I polecam ksiazki Betty Schines. "moje zycie jako medium" opowiada o roznych zjawiskach nadprzyrodzonych, o objawieniach jakich autorka doznawala, o uzdrowieniach jakich dokonywala... ksiazka ta jest jej autobiografia. Jest to tylko jeden z kilku tytulow jej ksiazek. Jesli ktos sie tym intersuje - polecam, na prawde warto.

od dluzszego czasu zbieram wiadomosci na temat duchow, ich wywolywania i sposobow wykonywania talizmanow chroniacych przed zlymi mocami. piszac "od dluzszego czasu" nie mam na mysli dni czy tez tygodni. proces jaki zachodzi przed spotkaniem z duchami jest dlugi, do spotkania trzeba sie dobrze przygotowac i miec na ten temat jak najwiecej informacji i nie wystarcza tylko szczatkowe opowiesci ludzi. ja mimo wszystko nie jestem gotowa, ale zrobie to.

Jeœli ktos zna jakies sprawdzone sposoby na wywolywanie duchow,to prosze o wyslanie na maila

Chciałybysmy wywolac ducha ale niewimy czy to jest bezpieczne itppp i prosimy o jakies sposoby które się sprawdzajš :P narazka

Dajcie na stronę swoje rozebrane zdjęcia to wam powiem jak!!!

badzcie ostrozne, bo to nie zabawa. tez kiedys bylam na kursie, wolna od domu, tez wywolalysmy duchy. zwyczajnie talezykiem, myslalam, ze kolezanki ze mnie zartuja, wiec poprosilam zeby przestaly dotykac talez, i przestaly a ja bylam bardzo zaskoczona wtedy gdy talez pokazal mi tekst DAJ NAM SPOKOJ, JAK TEGO NIE ZROBISZ TO CIE UKARAMY......juz nigdy wiecej nie probowalam.....

jak zyc??

hej zawsze chciałam wywoływać duchy z kumpelka ale nigdy nie wiedziałm jak moze mi ktos powie jaki jest najbardziej skuteczny sposób który sie sprawdzi!!!!please odpiszcie mi :D:D

Na wywołanie ducha jest nieskończenie wiele sposobów ale wszystkie niosš ryzko. Jak nie macie konkretnej sprawy odpuœccie sobie po co wołać kogoœ tylko dla satysfakcji własnej??? Ja tam siedze w tym po uszy ale z duchami kontaktowałem sie 3 razy bo niemiałem większej potrzeby teraz nauczyłem sie znimi żyć bo raz przywołane niechcš odejœć, w dodatku emocje człowieka dodajš im energi, gdy sie boicie cochwila tu coœ stuknie albo coœ się wam przewidzi myœlicie że to figle głupiejšcego umysłu??? Im bardziej sie boicie tym więcej energi wydalacie a a oni rosnšw siłe i zależy im by spotęgować wasz strach.

Wy chyba sobie niezdajecie sprawy z powagi tego tematu. Wywolywanie duchow jest w pewnym sensie przygoda-podroza w nieznane-ale chyba konsekwencje tego moga byc niewyobrazalne. Gdy bylem mlodszy tez chcialem nawiazac kontakt z innym swiatem. Raz sie udalo-naszczescie bezpiecznie,a drugim razem nie-bo jedna z osob, ktora brala w tym udzial modlila sie. Pozniej dowiedzielismy sie,ze gdyby sie udalo-wszyscy bysmy zgineli. Teraz patrzac z perspektywy paru lat wprzod-nie zrobilbym tego nigdy wiecej,a tamten wieczor-zaliczam do najgorszych. Uwazajcie na siebie i badzcie rozsadni. To jest wielka moc, o ktorej specjalisci nie maja pelnej wiedzy, a co dopiero laicy.

ja i moje koleżank sprubowałusmy wywołac duch Było wszystkich Œwietych 12 w nocy. usiadłyœmy w 3 na trawie i złapałyœmy się za rence a œwieczka sie paliła coraz mocniej i bardzo bolały nas glowy i 1 znas zemdlała na chwile i poł godziny leżalyœmy bo nas głowy bolały ale bałysmy sie komuœ mowić o tej nocy!

PIszecie o zagrozeniach. Owszem, jest to niebespieczne, ale przeciez nie wszystkie duchy sa zle. Jesli uda Wam sie wywolac tego ducha, ktorego chcecie (a nie zawsze sie udaje!) to raczej nie zrobi Wam krzywdy,, jelsi za jego ziemskiego zycia go znaliscie. BUF X, piszesz, ze to nie sa nasze schizy jak wydaje nam sie ze cos sie poruszylo, zaszelescilo czy cus? Wiesz... czasem lepiej sobie tlumaczyc to w sposob ze to sie nam wydaje, wtedy sie tak nei boimy, wiec nei potegujemy energi wydalanej na zewnatrz organizmu, z ktorej, jak piszesz, korzystaja duchy

Ludzie wiedzš że zabawa z zapalniczkš którš Ÿle się używa może prowadzić do porzaru a z duchami inaczej nie jest. Gdy mamy jakšœ naprawde ważnš sprawe przyjdzie coœ co może pomóc ale robišc sobie żarty oni też zrobiš sobie żarty generalnie do szczytnych intencji przyjdzie coœ co potraktuje nas poważnie. A co do potęgowania strachu to lepiej wiedzieć jakie to wszystko niesie zagrożenie i zostawić to w spokoju. ( w moim temacie DZIWNE HISTORIE opisze kilka przypadków nawiedzeń które były w polsce a o skutku jednego amatorskiego seansu można jóż od dawna poczytać-tam gdzieœ na 1 stronie)

Najlepszym sposobem jest wizyta na cmentarzu [o północy] Należy wzišć ze sobš wibrator i położyć na mogile , nastepnie włšczyć wibrację i czekać.Gdy chcemy wywołać ducha kobiety to napewno pojawi się natychmiast, gdy chodzi o ducha mężczyzny to pojawi się gdy go zdenerwuje trzepanie mogiłš. SPRAWDZONE DZIAŁA POZDRAWIAM Znam też inne sposoby.

Przez wywoływanie duchów staniecie się głównymi bochaterami własnej biografii albo własnej głupoty. Dziewczyny!! tyle jest ciekawszych zajęć a wam duchy w głowie ,czy to z nudów ,czy brak innych zainteresowań? Gdzie zginšł pocišg do żywych?Jest jeszcze lato i nie jest zapóżno na inne doznania. Stańcie przed lustrem w stroju Ewy i powiedzcie do siebie, przecież jestem napewno komuœ potrzebna , komuœ kto żyje i lubi kochać.Duch nie sprawi żadnej przyjemnoœci , jest zimny i nieczuły. POZDRAWIAM

Najlepiej wywołać ducha którego pochowano nago.Szybciej przyjdzie do dziewczyn które majš na sobie jedynie stringi. Sprawdzona metoda . Jeżeli się nie pojawi duch , to napewno przyjdzie sšsiad. DOBRA RADA DO DZIEŁA DZIEWCZYNY!!!

Jeżeli sposoby zawiodš to proszę o wiadomoœć na maila [mogę zastšpić ducha] SZCZERZE SIĘ POLECAM BUZIACZKI

ALKA i OLKA-to było do Was !! WIĘCEJ UŒMIECHU NA CO DZIEŃ DUCHY TO PONURAKI WAM ŻYWYCH POTRZEBA POZDRAWIAM

ja mam niezawodny sposób na wywołanie ducha, najedz się szczwołu plamistego i z pewnoœciš wywołasz jakiegoœ ducha, najpewniej swego własnego ...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.