Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

zoska1977:
postaram sie skrobnąć
a0007janek:
Wyslalem do Ciebie list
- W obu wypadkach juz odpowiedzialem na maile. Dziekuje i slonecznie pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

bardzo prosze romku sprawdź czy mój mąż tomasz ma kogos?

Witaj Romek. chciałabym się dowiedzieć czy będę jeszcze z Tomkiem ? pozdrawiam

hej Romku. mam do Ciebie pytanie od pewnego czasu zastanawiam sie czy moj obecny chłopak to ten na całe zycie.Czy bedzie moim męzem? Moze stwierdzisz ze to pytanie nudzacej sie nastolatki ale ciekawi mnie to gdyz kiedys pewna kobieta przepowiedziała mi ze sowjego meza jeszcze nie poznałam i dlatego zadalam Tobie takie pytanie. Pozdrawiam

Romku mam jeszcze jedno pytanie? Sprawdz prosze jak dalej bedzie wygladac sytuacja w moim zwiazku ..od pewnegpo czasu boje sie ze znów cos jest nie tak a moze juz mu na mnie nie zalezy? nie wiem

Witaj Romku, chciałabym się dowiedzieć co mówią karty o mojej przyszłości. Czy będę szczęśliwa? Czy wyjdę za mąż za mojego obecnego chłopaka? Czy pojawi się ktoś nowy w moim życiu? Bardzo proszę Cię o odp. Pozdrawiam

heej ja tez mam pytanie .;pp Co zrobić .. ? czy warto się starac , czy on ma mnie gdzies heh :) Co on myśli ;p Dziekuuje :D

Czy K. mnie kocha?Czy powinnam do Niego pisać i podtrzymywać kontakt mimo,iż się wyprowadza bardzo daleko,a sama nie jestem pewna jego uczuć co do mnie??? Bardzo (naprawdę bardzo) proszę o odpowiedz. Pozdrawiam.

AlAs1

Cześć Romku,możesz mi pomóc.Chciałabym wiedzieć co mnie czeka w tym roku,moja data urodzin 03.02.1979 czy to wystarczy?Pozdrawiam

Witam, potrzebuję szybkiej pomocy bo pojutrze wyjeżdżam, nie chce zrobić nic głupiego, ja jestem z 30.03.1973 a on z 24.05.1975, co z nami będzie? POZDRAWIAM

monetka73

zoska1977:
tomasz ma kogos?
- Nic na to nie wyglada, ale dla pewnosci napisz mi na mail. Opisz dokladnie i podaj dpokladne dane, (daty i miejsca urodzin) imiona i nazwiska, itp..........
zoa32:
czy będę jeszcze z Tomkiem ?
- Czy tego pragniesz?
naattaallkkaa:
Czy bedzie moim męzem?
- Opisz dokladnie i podaj dpokladne dane, (daty i miejsca urodzin) imiona i nazwiska, itp.
gabi83:
Czy będę szczęśliwa?
- Alez naturalnie ! JAKNAJBARDZIEJ !
allexis1:
czy warto się starac
- ZAWSZE wart sie starac. Nawet jesli pozornie nie ma sensu, to jednak warto.
aleksandraiasia:
Czy powinnam do Niego pisać
- Alez oczywiscie ! Rozlaka i wyjazd beda doskonalym sprawdzianem dojrzalosci Waszych uczuc. I to dla Was OBOJGA ! Zarowno on jak i Ty, mozecie poznac kogos, nowa, ciekawa osobe. Ale jak dotychczas jaknajbradziej jest wskazane pisac i czekac. Opisz mi wiecej na mail'a.
smutna:
możesz mi pomóc
- Oczywiscie. Napisz do mnie, chyba, ze chcesz aby tutaj na forum publicznie rozpisywal sie na tematy Twoich spraw prywatnych i intymnych ?
monetka73:
potrzebuję szybkiej pomocy
- Jedz ! Wszystko bedzie dobrze.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

romku może ty mi pomozesz, zobacz w kartach czy dobrze zrobie jak zerwie ze swoim facetem? kiedy moja siostra wroci do polski? pozdrawiam

witam serdecznie :) mam dziwne pytanie... czy spotkam się wreszcie z Dariuszem? pozdrawiam...

Romek:
- Czy tego pragniesz?
Tak chcę, a zatem pozostaje pytanie: czy będę z NIM?

mam pytanie do Ciebie mam 28 lat i zycie wywrocilo mi sie do gory nogami.Najpierw zginela bardzo wazna dla mnie osoba zaras po tej smierci zostawil mnie maz od 8 miesiecy spotykaja mnie tylko przykre przezycia.chciala bym wiedziec jak dalej potoczy sie moje zycie.prosze o odpowiedz

ktos tu odpowiada na pytania

basia02:
ktos tu odpowiada na pytania
- Tak. Wszyscy. Ja najczesciej. Z odpowiedziami na pytania nie jest jak z wykonaniem telefonu. Moge odpowiedziec teraz (jesli chcesz) ale wole udzieac rzetelnych odpowiedzi. pozdrawiam

przepraszam

jesli mi mozesz odpowiedziec to tak

Romek:
allexis1: czy warto się starac - ZAWSZE wart sie starac. Nawet jesli pozornie nie ma sensu, to jednak warto.
Tak tylko nie chciałabym potem cierpieć, boje się też plotek ze strony brata tego chłopaka ponieważ nam kiedyś nie wyszło i on wymyśla na mnie różne głupoty..
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.