Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 26 sekund temu Tarot kartami V Pucharów i Księżyc XVIII mówi, że ob był niewdzięczny i nie powinnaś się tym naprawdę przejmować, Koło życia i śmierci uratowało cię od jeszcze większych nieszczęść. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

i juz sie nie odezwie? a poprzedni w ktorym jestem zakochana? tez nie? mowiles ze bedziemy razem

ZAKLĘCIA maggie 9 minut temu Specjalnie sobie z tego powodu kłopotów nie rób, pamiętaj tylko by coś mieć jak spotkasz, oznaczać to będzie, że przyszedł właściwy czas. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

I kiedy poznam kogos wartosciowego Igorze z kim sie zwiaze na stale?

Na wszelkie zaległe maile odpowiem jutro wieczorem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

To nie jest zaden klopot wspomoc biednego jezeli tylko zaistnieje taka sytuacja. wiec nie otrzymam odpowiedzi na moje pytanie:( pozdrawiam cieplo - Maggie

Widzisz Igorze, latwo powiedziec nie przejmowac sie. Chcialam z nim spedzic troche czasu, jest mi to potrzebne a on zniknal. Czy to normalne? czy ja nie zasluguje nawet na tyle uwagi? nie chcesz mi powiedziec kiedy poznam kogos wartosciowego, chociaz innym mowisz, dlaczego ja tez nie moge czegos wiedziec?

Igorku odpowiesz mi na pytania ze strony "211"-21października 20;05 i 28października 01:50?:) Pozdrawiam...

dlaczego znow nie dostalam odpowiedzi Igorku?

czesc Igor.Co bedzie dalej zemna i Bozena.Dzieki Igor.

Igor nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Ale mniejsza z tym. Odpowiedz mi na to, które zadam Ci teraz. Co sie wydarzy u mnie w najbliższym czasie (grudzień, styczeń, luty), chodzi mi tu głównie o egzaminy jakie będę mieć.

Dziękuję za odpowiedz,błagam muszę wiedziec czy dać sobie spokoj(masz niby rację ale nasza sytuacja jest trochę zagmatwana )proszę....

ZAKLĘCIA faratt 33 minut temu Przestań sie oszukiwać a wszystko się wyjaśni ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorku! Czy mój mąż jeszcze mnie kocha? Czy nasze małżeństwo ma szanse przetrwac? Bardzo prosze o odpowiedz :) Pozdrawiam

ZAKLĘCIA nowa81 2 godziny temu A zaprosił cię gdzieś ostatnio ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze mozesz mi powiedziec co sie pewnemu mezczyznie stalo ze nie mozna sie z nim kontaktowac? czy ukradli mu tel? zepsul sie? bo nie wylaczyl go dla mnie nagle na tydzien, a ja koniecznie musze sie z nim skontaktowac

Bardzo dziękuję Ci Igorze. Minęło trochę czasu i doszłam do wniosku, że nie umiałabym mu jednak wybaczyć gdyby chciał wrócić. Muszę ułożyć sobie życie z kimś innym. Proszę Cię zapytaj karty, czy mój związek z K. byłby możliwy i udany? On ostatnio coś mi zasugerował i dało mi to do myślenia... pozdrawiam i z góry dziękuję ps. wczoraj ponownie dałam w Twoim imieniu pieniążki biednemu pod kościołem i kazał podziękować, chociaż patrzył na mnie jak na wariatkę ;)

Igor:
ZAKLĘCIA epiaa 18 października, 13:48 Poświęć się lepiej innym zajęciom, nic tam po tobie. Pozdrawiam Igor
Dziękuję za poświęcony czas. Dlaczego uważasz, że nic tam po mnie. Chcę zrobić coś dobrego, mam pomysły, charyzmę i dobre chęci. Uważasz, że się nie nadaję ? Oczywiście liczę się z tym, że mogę nie zostać wybrana, ale pomimo tego i tak postaram się zrealizować jakieś zamierzenia. A co miałeś jeszcze na myśli jeśli mogę wiedzieć "poświęć się innym zajęciom" - jakim ? Pozdrawiam ciepło ;-)

Oszukiwać się że wróci?

malutkaa:
Igorze.Wiem,że może nie masz czasu żeby odpowiadac na wszytskie pytania i wiem też ,że powinnam jeszcze poczekac.Czekalam miesiąc który dłużyl mi sie okropnie i nie dostałam odpowiedzi:( Sprawa jest dla mnie bardzo ważna.!1,5 roku temu napisalam do Ciebie tutaj na forum w sprawie sercowej.Dostałam odpowiedz ,ze swoją drugą połówkę spotkam 11 lutego.Rzeczywiście Twoja przepowiednia spełniła sie Igorze-11 lutego 2009 poznałam Dawida.Niestety do tej pory nie jestesmy razem bo on jest w dlugoletnim związku z inna kobietą(Olką).W tej chwili sytuacja wygląda tak,że ja czekam aż Dawid zerwie z Olką,ale nie mam żadnej pewnosci kiedy i czy w ogle to nastąpi.Ja jestem nim bardzo zauroczona i wiem ,że on też coś do mnie czuje.Chcialam sie tylko dowiedziec czy jest sens czekac i czy rzewczywiscie on jest tym jedynym mężczyzna na poważny związek.Czy ztego coś będzie a jeśli nie to kiedy poznam faceta z którym zwiąże się już tak na stałe-czy wielka miłośc pojawi sie w moim życiu-kiedy? Pozdrawiam Mała
KURCZE IGOR JUZ TRZECI RAZ ZOSTAŁAM POMINIĘTA:(CZY JA NAPRAWDE NIE ZASŁUGUJE NA ODPOWIEDZ?WYSTARCZYLOBY PO PROSTU:TAK LUB NIE.WSPOMOGŁAM BIEDNEGO POD KOSCIOŁEM i co teraz?KURCZE IGOR,MÓGŁBYS MI ODPOWIEDZIEC?PROSZE:)!!!prosze,prosze.nie olewaj mnie!!!!