Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 31 października, 23:28 Na razie niestety nie, Tarot kartą II monety mówi, że do Lutego będzie dalej błądził. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA geranium 31 października, 09:55 Niebawem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA vilemojoe 28 października, 18:29 Za poprzednią wystarczy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA faratt 28 października Jeśli komuś zależny to wiesz co robi ;) Pozdrawiam Igor ps. stara się ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA magdalena2102 27 października Dziękuję, tarot kartami Rycerz Mieczy i IX Monet mówi, że pokonasz wszelkie trudności ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 27 października, 08:08 Strzelcem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gosiaczek99 27 października, 00:03 Tarot kartami IX Monet i VI Pucharów mówi, że w nurtujących cię problemach zbawienna okaże się pomoc rodziny ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Cię Igorze:-) Dziękuję za odpowiedz. I mam kolejne pytanie czyli jeżeli się uprę to istnieje szansa że poderwę Marcina W.? Co ma w sobie tamta dziewczyna takiego niezwykłego? i dlaczego Marcin dał mi nadzieje we wrześniu ?
Igor:
ps. jak się uprzesz to pewnie ale zawsze będziesz porównywana z nią
Pozdrawiam :-)

ZAKLĘCIA basiula1 24 października, 09:12 Tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beatus05 23 października, 20:41 Tarot kartą Śmierć XIII mówi, że trzeba będzie gruntownych zmian. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 21 października, 13:12 To był tylko pretekst do ucieczki od ślubu ;)) Pozdrawiam Igor ps. kichał go Michał ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czuje sie zle bo kolejny raz pytam i nie odpowiadasz mi, moge chociaz wiedziec dlaczego? to bardzo przykre ze wszyscy dostaja odpowiedzi tylko nie ja

ZAKLĘCIA epiaa 18 października, 13:48 Poświęć się lepiej innym zajęciom, nic tam po tobie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze czekam cierpliwie na twoja odpowiedz. Rozgladam sie za biednymi jezeli tylko takiego spotka wspomoge go w twoim imieniu, niestety tutaj w londynie pod kosciolem ciezko trafic na takiego ale obiecuje ze dotrzymam slowa!!
maggie:
drogi Igorze bardzo chcialabym wiedziec czy Steve bedzie ze mna, jesli przeznaczenie mowi cos innego to czy i kiedy poznam tego wlasciwego? Jako ze w londynie ciezko spotkac bezdomnego ale sa sklepy charytatywne lub urny na pomoc chorym dzieciom lub chorym na raka czy taki dar jest wystarczajacy? Cieplo pozdrawiam i dziekuje!!! Gosia

ZAKLĘCIA szesciopac 16 października, 21:28 Na wszystko przychodzi właściwy czas. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA weronia 16 października, 14:32 Namiętność. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kurczaczek0504 16 października, 11:29 Uważaj w sprawach finansowych na młodego człowieka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 15 października, 23:00 Tarot kartą V Mieczy mówi, daj sobie z nim spokój. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, prosze, dlaczego mnie olal Robert? cos sie stalo????

ZAKLĘCIA magda16165 15 października, 13:31 Tak wróżę, z Kart Tarota. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą