Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję za cierpliwość, chwile byłem nieobecny i już jakoś jestem z powrotem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

3 lata temu poznałam meżczyzne Adama starszego o ponad 20 lat...zakochałąm sie może tez zafascynowałam tym facetem...nie ułozyło sie nasze drogi sie rozeszły...Poznałam Roberta spotykamy sie od kilku mies. nawet zaczelismy myslec o wszpolej przyszłosci.Robert kocha mnie czuje to a najwazniejsze ma dobry kontakt z moim synkiem. Problem w tym ze ponownie pojawił sie Adam...chce zebym rzuciła wszystko i wyprowadziła sie do niego.Czekałam na niego 3 lata,teskniłam,kochałam a teraz gdy jest znów nie wiem co robić? mam ogromny metlik w głowie...Kogo wybrac a włosciwie kto bedzie bardziej odpowiednim partnerm...próbowałam odpowiedziec sobie na to pytanie ale nie umiem??? Jeśli możesz pomóż...

ZAKLĘCIA pineska1988 37 sekund temu 7 di z rzędu zmówisz przed snem Różaniec na koniec na głos wymówisz prośbę - czyli swoje zapytanie po czym pójdziesz spać. Przez 7 dni anie jednego ani drugiego nie będziesz spotykać lub z nimi rozmawiać, 7 dnia w nocy będziesz mieć sen a w nim zobaczysz jaki to ma być wybór. Pozdrawiam Igor ps. to, że ja wiem to jest mało ważne, to musisz ty chcieć ... co powiedział Biedny pod Kościołem ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Milusia123 Wczoraj o 17:30 Tarot kartami Walet Monet i VII Kijów moi, że nie za bardzo ze względu na jego cechy charakteru. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 Wczoraj o 12:58 Tarot kartą VII Monet mówi, że tak w maju ;)) Pozdrawiam Igor ps. dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agulinamalina 2 dni temu o 22:24 Bidna w zasadzie odpowiedziała na twoje pytania i wątpliwości, co do pracy musisz jej tak szukać by nikt się nie dowiedział o twoich planach. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Szamot 2 dni temu o 18:36 Tarot kartami II Kije i III Kije mówi, że pojawią się rady z których nie będzie należało skorzystać, poza tym pozbądź się tendencji do akceptowania zależności ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monetka73 3 dni temu o 21:53 Tarot kartą II Kije mówi otwórz się. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wario 3 dni temu o 10:39 A są i tacy, że przez całe życie Bóg nic im nie powie i co mają zrobić ? Pozdrawiam Igor ps. muszą, żyć dalej albo sami poszukać odpowiedzi

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gosia52 6 dni temu o 21:12 A niby czemu ma wrócić ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA vitalia65 6 dni temu o 16:09 Dziękuję ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 6 dni temu o 10:52 Dziękuję, Tarot kartami Diabeł XV i Król Pucharów mówi, że należy uważać na mężczyznę owładniętego namiętnością. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Edytaki 6 listopada, 21:04 V Monet - nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 6 listopada, 20:42 Musiałaś być aż w trzech Kościołach byś dobrze zrozumiała odpowiedź, ten chłopak nie jest dla ciebie. Pozdrawiam Igor ps. jak się uprzesz to pewnie ale zawsze będziesz porównywana z nią

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kaczor 5 listopada, 17:22 Porozmawiaj z nim ale patrząc głęboko w oczy, bo Tarot kartą VI Pucharów mówi, że on plany ma. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy robert sie odezwie?

ZAKLĘCIA paolka262 2 listopada, 17:56 Dziękuję ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Sarenka91 2 listopada, 00:38 Tak, bo gdy przyjdzie już ten czas Koło życia znajdzie nas ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze omijasz moje pytania, z jakiego powodu?

ZAKLĘCIA szesciopac 2 listopada, 05:42 A co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą