Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

. Ostatnia uwaga: osoby zaśmiecające mi skrzynkę mailową automatycznie zostały dodane do Spamu a ich korespondencja jest kasowana - czyli jeśli wysyłasz więcej niż 1 maila na tydzień to jest to usuwane. Aby było jasne. Pozdrawiam Igor .

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam sfrustrowanego Pana Igora!! Fakt, że jest się wykorzystywanym dla zabawy przez innych ludzi może powodować frustrację :). A teraz inaczej proszę nie odpowiadać na moje poprzednie pytanie, pomimo że spełniłam Twoje wymagania. Pozdrawiam

:)

Najlepiej za dużo do siebie nie brać tego co nie jest do nas, tak w tedy łatwiej się żyje samemu i innym. Orzeszek24 a ty łaski nie rób, że żyjesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

no ja juz wiem o co chodzi.

Zawsze podziwiałem Igora za cierpliwość... :) I dziwiłem się ludziskom, którzy nie rozumieli jego wskazówek... Niektórym nie da się pomóc, bo trzeba by prowadzić ich za rączkę przez życie... i w ten sposób można by im zrobić krzywdę - "ubezwłasnowolnić". Jestem zwolennikiem uczenia się na własnych błędach. Można coś komuś doradzić w konkretnej sytuacji, ale jeśli ktoś pyta się "co kawałek"? To już nie jest problem określonej sytuacji - tu trzeba zastanowić się nad całokształtem, bo jeśli ktoś nie wyciąga wniosków, tylko ciągle popełnia w sumie te same błędy w różnych sytuacjach... to trzeba zmienić ogólne podejście do życia... Tu doraźne rady nie pomogą, bo taki Igor np. musiałby ciągle...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ZAKLĘCIA wendol Wczoraj o 19:47 Święte słowa Darek - tylko to powinni zrobić kiedyś rodzice a jak widać nie zrobili. Pozdrawiam Igor ps. dlatego synowi zadań w domu nie odrabiamy a nasza pomoc ogranicza się do przypominania czy nie zapomniał ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor znowu masz zastoj wes sie ogarnij bo nic nie tworzysz zaraz ja to zrobie za ciebie a dobrze wiesz ze jest umnie lunio do dupy nara

witaj Igorku pisałam do ciebie miesiąc temu odpowiedzi nie dostałam, w poniedziałek ma sprawe rozwodową i nie wiem co mam zrobić prosze jak możesz to odpowiedz

Igor tak ci trudno odpowiedziec co to jest za problem postawic te karty odpowiedz mi na temat mojej kochanej Bozenki i mnie jak sie to wszystko ulozy czy bedziemy szczesliwi w zyciu.Dzieki ze odpowiesz bo czekam juz prawie miesjac to jest szok narka Igor.

Witaj Igorku, nie wiem czy to jest ważne, bo ten mój bezdomny co ma śpiwór koło kościoła to właśnie spał i nic nie powiedział, ja jak zwykle powiedziałam że od ciebie....ale spał w najlepsze.... :) a ja mam pytanko....... zawsze twoje wskazówki mi pomagały i ważne jest w tej chwili czy ten mój Romeo....R... jest mi rzeczywiście przeznaczony i będzie dobrze....czy dać sobie już spokój i otworzyć się na nowe uczucia...... serdecznie dziękuję że jesteś i pozdrawiam cieplutko

monetka73

CO MAM ROBIC DALEJ .KIEDY WKONCU SKONCZY SIE TO CO JEST ZLE

brzydula

Igor, była biedna, bezdomna, starsza kobieta na dworcu centralnym, nie żebrała, ale dałem jej pieniądze - z uśmiechem podziękowała

Witam, Mam pytania Igorze: 1- czy powinnam szukać nowa prace? 2- czy założę rodzinę z panem W? 3- czy dobrze zrobiłam że czekałam na niego? Panie Igorze, Biedna kobieta pod kościołem powiedziała "niech Cię dziecko Bóg uchroni" dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam! aga

Witaj Igorze ! Przekazałam biednemu ofiarę -podziękował serdecznie Mam pytanie Odpowiedz mi proszę kiedy zakocham sie z wzajemnością ? Dziękuję serdecznie

Igorze biedny podziekowal czy cos mnie polaczy z Robertem? jesli nawet tylko seks to napisz mi tez prosze, czy on jest wolny?? czy klamie?

senna chodzi ci o mojego chłopaka;)

Witam. Czy moj partner Grzegorz jest osoba z kyora spedze reszte swojego zycia?

Mila

hehe, paolka mysle ze nie

Witam! Igorze jestem na forum pierwszy raz. Zastanawiałam sie czy do Ciebie napisać.Jestem w trudnej sytuacji. Wiem ze wiele jest tu takich osób które oczekuja od Ciebie wskazówek.Jesli jednak zanjdziesz chwile będę Ci niezmiernie wdzieczna. Zaraz opisze swoja sytuacje.

Jestem młodą samotną mamą z ojcem dziecka nie chce być. Stram sie układać sobie zycie na nowo.jednak to nie jest takie proste. Coraz czesciej mysle ze sobie z tym nie radze. Na studiach które wybrałam zbyt ambitnie jakoś kiepsko mi idzie...ale to moja wina...nie chce mi sie nie mam siły...brakuje mi kogos kto byłby przy mnie i mnie wspierał...