Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, napisalam do niego i nawet nie odpisal...a mowiles ze bedziemy razem. Czy to juz koniec?

W najbliższym czasie odpowiem na zaległe pytania, chwilę mnie tutaj nie było ;) http://www.youtube.com/watch?v=DbJhcM6oLA0&feature=related Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Jeszcze jedna uwaga przypominam od razu: - jeśli jest napisane, że trzeba iść i znaleźć Biednego pod Kościołem abym postawił karty to znaczy, że tak trzeba robić - pisanie do mnie w stylu bo dałem komuś na piwo itd. mnie kompletnie nie interesuje, nie wspieram patologii mam co robić ... Osoby z takimi hasłami w mailach od razu będę dodawał do spamu ma serwerze aby było jasne. Sprawa następna nie interesuje mnie co robiliście do tej pory ... komu i jak pomagaliście to wasza sprawa ... przykład: Kiedy idziecie do sklepu to nikt nie będzie tam słuchał waszego tłumaczenia, że kiedyś mieliście pieniądze tylko interesuje go czy teraz macie - bo wiadomo bez tego wam nie sprzeda. Czy tak trudno to zrozumieć ??? jeśli tak to zmiany nie nastąpią szybko. Reasumując: Po raz ostatni odpowiadam na tego typu maile i uzasadnienia potem spam... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, ja wszystko rozumiem tylko jeszcze raz proszę o odpowiedź, życie mnie już boli, proszę postaw karty i mi odpowiedz. Pozdrawiam

Witaj Igorze, Dałam biednemu pod kościołem na chleb, spojrzał na mnie i powiedział bóg zapłać. Pozdrawiam

Witaj Igorze, Chciałam Cię zapytać czy mój obecny związek ma jakąś przyszłość i czy mój partner naprawdę mnie kocha? ps. biedny pod Kościołem powiedział dziękuje

Sarenka91:
Witaj Igorze, Dałam biednemu pod kościołem na chleb, spojrzał na mnie i powiedział bóg zapłać. Pozdrawiam
A skąd wiesz,że te pieniądze wydał na chleb? nie masz pewności więc po co piszesz,że dałaś na chleb.W sumie Ty tak myślisz ale nie wiesz o czym on pomyślał jak dostał pieniądze;).Ah;)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

4 godziny temu cytuj: fragment | całość Sarenka91: Witaj Igorze, Dałam biednemu pod kościołem na chleb, spojrzał na mnie i powiedział bóg zapłać. Pozdrawiam A skąd wiesz,że te pieniądze wydał na chleb? nie masz pewności więc po co piszesz,że dałaś na chleb.W sumie Ty tak myślisz ale nie wiesz o czym on pomyślał jak dostał pieniądze;). Powiedziałam mu że to na chleb od Igora, mam nadzieje, że na to właśnie je przeznaczy...

WiLdCaRd:
Sarenka91: Witaj Igorze,Dałam biednemu pod kościołem na chleb, spojrzał na mnie i powiedział bóg zapłać.PozdrawiamA skąd wiesz,że te pieniądze wydał na chleb? nie masz pewności więc po co piszesz,że dałaś na chleb.W sumie Ty tak myślisz ale nie wiesz o czym on pomyślał jak dostał pieniądze;).Ah;)
Liczy sie intencja moze wydal na alkochol ale kto na to nie wydaje kasy. Dla niego to moze ''chleb powszedni'' ;) a napewno nie zbidniales a byc moze przyczyniles sie do polepszenia dnia temu czlowiekowi ze bedzie mial chociaz ulamek tego co masz na codzien raczej nie sa oszustami bo z tego napewno normalnie rachunkow zaplacic sie nie da wiec albo zbieraja na biezace potrzeby a jak sa nie uczciwi to kokosow z tego nie maja chwaly nie przynosi az wkoncu dojdzie do tego ze stana sie tymi ktorych udawaja pozdro wildcard

Witam Cię Igorze Mam do Ciebie wielka prośbę abyś sprawdził co mówią karty odnośnie następujących pytań: 1. Co czuje do mnie M. W. 2. Czy kiedykolwiek będziemy razem z M. W. 3. Czy M. W. ma kogoś? 4. Dlaczego On na nk wstawia ciągle zdjęcie eks? Biedny pod kościołem powiedział dziękuję Pozdrawiam PS. Aż w 3 kościołach byłam, żeby spotkać biednego.

Igorze mam pytanie czy firma ktora chce otworzyc z kolezanka to dobry pomysl? Pozdrawiam p.s jutro jest niedziela to dam biednemu na chleb :)

biedny był, chciał kasę - na piwo - ja zaproponowałem, że kupię jedzenie - nie chciał....

Igorze czy polaczy mnie cos z Robertem?

Igorze, czeka mnie w najbliższych dniach poważna rozmowa z mężczyzną z którym coś mnie łączy ale nie jesteśmy jeszcze razem. czy zdecydujemy się związać? jeśli tak to czy będzie to udany związek?

Kończę odpowiadać na maile jak skończę odpowiem tutaj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Wczoraj wspomoglam w Twoim Igorze imieniu biednego proszacego o pieniadze pod kosciolem. Spojrzal na mnie zdziwiony, ale podziekowal.

kiedy mój chłopak mi się oświadczy??

czy zdam egzamin czeladniczy

hej Igorze,przeczytalam wszystkie twoje wiadomosci i sie w pelni z nimi zgadzam ja czekam caly czas na twoja odpowiedz na mojego pierwszego emaila,i wyjasnienie twojej wypowiedzi, w miedzyczasie dalam pienizki biednemu pod kosciolem w niedziele i powiedzialam ze to od Igora,a biedny zapytal sie ,,od kogo?,, bo ja go nie znam ,wiec wyjasnilam ze od mojego znajomego ktury pomaga osobom w potrzebie.odpowiedzial --- no wiec podziekuj odemnie. wiec wysylam ci jego podziekowania.

vitalia65

Witam,czy wroci do mnie Bjorn?pozdrawiam