| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj, chciałabym się dowiedzieć, czy facet, w którym się zakochałam też coś do mnie czuje. Pewnie to standardowe pytanie, na jakie odpowiadasz, ale tak własnie jest. Zastanawiam się, czy jest sens, żeby poświęcać na niego czas i angażować się emocjonalnie. Chciałabym także dowiedzieć się, czy mam zrobić pierwszy krok, jeśli tak i czy powinnam jeszcze poczekać, czy może właśnie zupełnie nie.
P.S. Pod kościołem nikogo nie złapałam, dorwałam jednak pana, który regularnie zbiera datki na chore dzieci. Mam nadzieję, że to wystarczy za poprzednia wróżbę.
|
|
|
Wróżki online.
Zapewniamy dyskrecję i anonimowość!
Tarot, wahadełko, akasha, wróżby, rytuały i zaklęcia.
Jesteśmy siostrami bliźniaczkami. Nasza rodzina od pokoleń zajmuje się magią. Matka, babka, dziadek, prababka, praprababka, my także kontynuujemy rodzinną tradycję pomagania ludziom i rozwiązywania ich problemów.
http://101about.com/wrozki/
wrozki@101about.com |
|
|
Witaj Igorze, kiedy coś w końcu zmieni się w moim życiu na lepsze? Bo jak na razie czuję, że wpadłam w wielki dół i nie mogę się z niego wygrzebać;( Żałuję w sumie, że jednak zgodziłam się iść na studniówkę.. może jednak to odwołać? Doradzisz mi coś? Proszę.. Pozdrawiam i dziękuję.
|
|
|
IGORZE ! dzieki za odpowiedz fajnie ludzie są nie powiem pytasz co może mi grozić to już mówię : utkwić w polsce to może mi grozić brak możliwości do uk .
|
|
|
IGORZE ! dzieki za odpowiedz fajnie ludzie są nie powiem pytasz co może mi grozić to już mówię : utkwić w polsce to może mi grozić brak możliwości powrotu do uk .
|
|
|
Mam pytanie czy mógłbyś rzucić zaklęcie na mojego byłego, nie proszę o to bo by się mu przydało czy należało tylko po to by co niektórzy mieli normalne życie a nie życie w niewoli przez niego. (jeśli złego za dużo to i diabeł nie zniesie) Niech zniknie z naszego życia. pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
chmurecek
4 godziny temu
Jak odpowiem na maile ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Proszę o odpowiedzi.
1. sfera uczuciowa na najbliższy czas, kiedy się wkoncu zakocham ?
2.czy ja łysieję? czy włosy wzmocnią mi się?
|
|
|
ZAKLĘCIA
ona19
godzinę temu
Co powiedział Biedny pod Kościołem ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze :)
Mam pytanie .. ja chcialabym sie dowiedziec czy wroci jeszcze kiedys kontakt z sobą na ktorej bardzo mi zalezy:) jest to moj byly chlopak nie chodzi mi o to czy do siebie wrocimy bo tego nie cche lecz czy jeszcze kiedys będziemy rozmawiać ze sobą jak normalni ludzie i czy jeszcze kiedykolwiek sie spotkamy ?
Pozdrawiam :)
|
|
|
Kochany Igorku...
Czy to jest data urodzenia Szymona:29.10.1985?
|
|
|
Witam Igorku prosze pomusz mi jestem załamana i sto mysli mam i niewiem co robic zeby było dobrze.tak samo jest z miłoscia prosze odp
|
|
|
Witaj Igorku :)
Moja przyjaciółka prosiła byś spojrzał w karty bo nie wie co ma myśleć o M czy to chwilowe czy coś poważnego?
Uśmiech zostawiam :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Moglabym wiedziec gdzie dostaje sie odpowiedzi na Pytania?:) tutaj na forum czy na mailu:)?
Dziekuje i Pozdrawiam :))
|
|
|
Witam Igorze
nie chce sie narzucac ani byc nachalny poprostu chce sie tylko przypomniec ku pamieci o moich pytaniach sa na stronie nr 205 :)
Pozdrawiam
|
|
|
Witam
Igorze mam do Ciebie dwa pytania
1. Kiedy wróce do formy? Jestem po artroskopi kolana (wypadek) i pomimo intensywnej rehabilitacji niestety dalej są problemy...
2. Bardzo spodobał mi się mój rehabilitant - nie mamy teraz żadnego kontaktu ze sobą. Jest jakaś nadzieja i czekać aż się odezwie, czy zapomnieć i żyć dalej :)?
Pozdrawiam :)
|
|