| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Zostawił mnie facet, miłość mojego życia czy wróci do mnie, pomocy Igorze; moze jakies zaklęcie ; pozdrawiam
|
|
|
Kochany Igorku...
Czy ja i mój chłopak Robert spędzimy reszte życia razem?Czy poznam kogoś innego?
Pozdrawiam..
|
|
|
Czajoo, to chyba takie typowe myslenie osoby zdradzonej i skrzywdzonej,bo ja mysle identycznie jak ty. Tez jestem przekonana,ze kara ich spotka,bo zarowno dobro jak i zlo powraca. Mam nadzieje,ze on to zrozumie niedlugo i twoja zona na pewno tez! pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Igorze, kiedy mozna liczyc na Twoja odpowiedz? Bardzo mi zalezy. Powiedz czy on sie opamieta i bedzie chcial do mnie wrocic?
|
|
|
Dziekuje Igorku i pozdrawiam i udanego ,przyjemnego weekendu zycze
|
|
|
Witaj Igorze!
Po pierwsze dość często zdarza mi się wrzucać drobne do garnuszka biednych i zazwyczaj jest to Bóg zapłać lub że bedą się za mnie modlić.
Mam pytanie natury osobistej;byłam jakis czas w związku ale sie rozpadło i pytam czy jest szans że znów się zejdziemy,czy tej osobie nadal na mnie zależy?chcę wiedzieć bo ile można się łudzić,muszę wiedzieć czy sobie odpuścić?
Z góry serdecznie dziękuję!!!
|
|
|
Witaj Igorze .Po pierwsze , biedny odpowiedział - dziękuję i uśmiechnął się .Po drugie , bardzo cię proszę -powiedz mi , jak będzie mi się powodziło w interesie ? Czy mam to ciągnąć dalej , czy zmienić swoją działalność ? Serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowia .
|
|