| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorku kim jest Dick Brown czy moge mu zaufac? serdecznie pozdrawiam ...biedny pod kosciolkiem powiedzial Bog zaplac
|
|
|
Dziękuję za odpowiedz!!!mam tylko małe pytanko o ten sen czy przśnic mam mi sie zmiana czy sposób wyjścia z długów?i zy takie bieganie do koscioła będzie szczere/
|
|
|
Igorku dostałam propozycję startowania do Rady Miasta. Zdecydowałam, że będę startowała. Napisz mi proszę czy uda mi się wygrać ???
|
|
|
Witaj Igorku.
Chcialam się przypomnieć,żebyś odpowiedzial na moje pytania.
Nie napisalam wczesniej o biednym,a więc dalam pieniadze biednemu pod Kościolem i powiedzialam,że to od Igora,a On zapytal:to wszystko od Igora?:
Prosze odpowiedz na mojego maila
z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
Pytalam na stronie 203-ej,a jeszcze jedno pytanko do poprzednich,czy pisane jest mi wygrać w lotto?a jak tak to czy sama mam skreślać czy na chybil trafil?
|
|
|
Witaj Igorku ;)
Zerknij w karty i powiedz czy uda mi się zamienić mieszkanie?
Coś mi się wydaje, że to nie ten P ;)
Biedny powiedział dziękuję.
Uśmiech na dobry dzień zostawiam :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Igorku czy moge zaufac Darkowi?jakie ma plany wobec mnie? pytalam jeszcze wczesniej o mja mamusie ale nie dostalam odpowiedzi...wczoraj biedny pod sklepem podziekowal pozdrawiam cie Igorze i dziekuje za poswiecony czas
|
|
|
dzisiaj zatrzymalem sie na takim parkngu i podeszla do mnie kobieta i szczeze poprosila o jakies pieniadze na jedzenie i bardzo dziekowala i ucieszyla sie moze nie bylo to pod kosciolem ale byl to parking doslownie sto metrow od katedry :)
|
|
|
Paolka przepraszam Cię ze Ci nic nie odpisałam ale cos mi w gg pousuwało kontakty, wiec jak mozesz to podaj mi swój nr gg jeszcze raz. pozdrawiam
|
|
|
Czesc Igor.Moje zycie jest takie jakie powinno byc odpowiedz prosze co dalej z Bozena?Dzieki Igor Pozdro.
|
|
|
Igor tak jak juz pisalem oby nie bylo tych biednych niech sie kazdemu zyje w dostatku!!!
|
|
|
ZAKLĘCIA
mloda338
2 dni temu o 22:46
Sama.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze, czy jest szansa na Twoje odpowiedzi?
Gorące pozdrowienia!
Aneta
|
|
|
Czesc Igor rozlorz te sztory prosze wiem ze na wszystko przychodzi czas.Jestem z Bozena szczesliwy pelen zycja i energii przetrwamy to wiecznie i nie popapra nam sie w glowach interesije mnie dalsz relacja i koncowy final.PS.jak brak talii kart to ja ci je kupje albo ci je wydrukuje w twoim wydaniu wiem ze jestes dobrym czlowiekiem a zarazem zapracowanym bo to co masz dane przez dar robisz bez interesownie i za to cie cenie to ze ci kliknolem o serduszku to jest nasza prywatna sprawa.Ja wiem ze mam to samo co ty moge rozkladac karty dobrze wiesz bo ci pisalem ze ich widzialem na zywo i nie bylem w stanie wybrac talii bo ich bylo tyle w gablocie ze jes sie ciezko zdecydowac a cena nie wchodz w rachube,ja najlepiej kozystam z tych podstawowych tradycjonalnych i jak bym ich nie przekladal po trzy razy zawsze wychodza te same karty,az od nich reka czasami dretwieje hi hi hi.Najlepiej co lubie to wrozyc z reki nie z lini na dloni tylko zawsze patrze ludzia ile beda mieli potomstwa dobrze wiesz gdzie te malutki linie na lewej dloni od serca sie znajduja to jest proste nie.Pozdrawiam cie cieplutko dbaj o serduszko,a to co inni mi pisza to mnie nie interesuje tylko to co zabolalo to ja nie jestem sadysta ale to przemilcze,acha teraz juz niedlugo przychodzi jeden dzien w roku kiedy sie wruzy to sa Andrejki potrzebne duze wiaderko i duzo wosku a co do klucza to ja ci jestem w stanie dac ten moj od domu a ten twoj ja wiem ze jest dostepny i zawsze dawany tym ludziom ktorzy sa w stanie pomagac innym na tym koncze pa pa pa Igo!!!
|
|
|
Witaj Igorze! Parę dni temu zostawił mnie narzeczony, z którym byłam 8 lat i mieliśmy zaplanowany ślub. Zostawił mnie dla kobiety starszej od siebie o 8 lat. Jestem zrozpaczona, bo złamał moje życie. Oni znają się od paru miesięcy, a my od tylu lat. Powiedz co mówią karty, czy on przemyśli wszystko i będzie chciał do mnie wrócić, czy to już definitywnie koniec?
|
|
|
Marina widze ze masz podobny problem jak ja tylko tyle ze moja żona rok po ślubie zostawiła mnie dla meszczyzny starszego o 15 lat z 2 dzieci.Ja nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie od nosnie mojego malżenstwa wiec brak wiadomosci to zawsze dobra wiadomosc.Ja wieże ze moja zona sie opamieta i wruci do mnie i Tobie tez to proponuje bo tylko szczera wiara czyni cuda.Wszystko bedzie dobrze glowa do góry chociaz doskonale wiem przez co przechodzisz;)
|
|
|
Cze Igor.
A co mnie teraz mi powiesz?
Czy coś się zmieniło?
Nie pytam o konkretną sprawę - liczę że karty powiedzą Ci o co mi chodzi... To może być interesujące.
Pozdrawiam.
PS. Jak nie masz czasu- nie odpowiadaj. Są tu inni- może "bardziej potrzebujący"
|
|
|
Aha... Zapomniałem- tym razem nie wspomogłem żadnego biedaka... No cóż. Wstyd mi, bo sam coś chce, nie dając nic w zamian...
Pzdr
|
|
|
Dzieki czajoo za slowa pocieszenia. Ja jestem na swiezo z tym problemem,bo zostawil mnie we wtorek, wiec ciagle nie moge dojsc do siebie. Wiem,ze ona nim manipuluje,bo on nie chce mnie ani widziec ani rozmawiac ze mna,a my sie nie klocilismy-po prostu spakowal sie szybko, powiedzial,ze przespal sie z ta baba i uciekl jak szczur. Ty jestes w malzenstwie,wiec to troche lepiej wyglada,a my nie mielismy slubu,wiec zwiazek mozna bylo zakonczyc jednym slowem. Ale mimo wszystko mam nadzieje,ze jak emocje opadna,to on jeszcze przemysli. Tobie rowniez zycze,zeby wszystko Ci sie ulozylo! pozdrawiam
|
|
|
Marina moja sytuacja trwa juz od wrzesnia tylko tyle ze ja sie pokłóciłem z zona czego bardzo żałuje i przeprowadzila sie na stancje a,ze byla podlamana sytuacja i wpadla w depresje a obecny kochanek wykozystal to namieszal jej w glowie.Przez caly wrzesnien i kawalek pazdziernika czasu kiedy staralem sie ratowac malzenstwo przyjechal do niej z francji bo tam mieszka naobiecywal jej Bog wie co i zabral ja do siebie.Wiesz tak samo wlasnie do tego podchodze ze emocje opadna przemysli sobie wszystko i zrozumie ze nie warto bylo rezygnowac z tylu lat wspolnego bycia ze soba dla chwili zauroczenia badz zakochania,pamietaj ze nikt nie zbuduje swojego szczescia i milosci kosztem czyjis lez i cierpienia bo predzej czy pozniej to wszystko do tej osoby wróci.pozdrawiam
|
|