Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

zreszta kazdy ma inne doswiadczenie i bedzie sie nim kierowal w krytyce .Jest wielu co sie zachwyca byciem w UK....dlatego ze dostali skrzydel stali sie tacy swiatowi i na kasie :))). Fakt,,, tu jest zycie jesli chodzi o materie....nie myslisz ze moze ci na cos zabraknac.W PL zycie materialne jest raczej na poziomie bardzo niskim.Ja wychodze z "ZAROBIC , WROCIC i COS ZROBIC " tu w PL

Tak masz racje. Ja zaczalem wyjezdzac pierwszy raz w koncu lat 90 tych. W niemczech gdzie pracowalem tez mialo sie taki uczucie, ze tam juz nic wiecej sie nie da zrobic. U nas owszem sa mozliwosci pod warunkiem, ze ktos zmieni prawo i bedzie mozna pracowac na takich zasadach we wlasnym zakresie jak np w anglii. Ja osobiscie nie zainwestuje zadnych pieniedzy przywiezionych stad majac w perspektywie oddanie wiekszej ich czesci w daninie ZUS-owi, ktory je i tak rozpieprzy stawiajac sobie gdzies w kraju kolejne szklane gmaszysko lub osrodek wypoczynkowy. To sie musi zmienic.Koszty pracy sa bardzo wysokie. [%sig%]

Witek Prawda ! właœnie ZUS w moim mieœcie stawia szklany gmach , za co?

za moje pienišdze . Oszukali mnie kurwa banda decydentów jebanych.

www.oszukalimnie.pl

No tak "U nas owszem sa mozliwosci pod warunkiem, ze ktos zmieni prawo i bedzie mozna pracowac na takich zasadach we wlasnym zakresie jak np w anglii.".. Tylko kto to zmieni ???? ,a ktos z was wczesniej napisal : "ze sam przebywam poza krajem juz od paru lat i zagladam do Polski tylko na chwile. I co widze ?! Nic sie nie zmienia. Kiedys bedac w Polsce myslalem ze taka jest rzeczywistosc , okazuje sie ze normalnie jest tu gdzie jestem ( UK ) a w Polsce jest nie normalnie. Ten kraj choruje , kolejne rzady sa destrukcyjne." To samo widze jak wchodze na www.wp.pl normalny cyrk w pl , dziwie sie ze jeszcze nie ma tam rewolty :)... ale jednak wroce do PL z kasa i cos zrobie a ZUS-owi sie nie dam :)

Dobrze ze nie za moje, ale to niczego nie zmienia. Oni to gmaszysko postawia tak czy siak i nikt tego nie zmieni, a emerytury dalej beda rewaloryzowane raz na jakis czas albo wcale. A co z moja emerytura? Nie wiem. To sie musi zmienic, bo inaczej po przepracowaniu swoich lat pojdziemy z wyciagnietymi rekami pod ZUS zebrac o pare zloty wiekszych emerytur. Ta zlodziejska banda doprowadzi nasz kraj do ruiny gospodarczej. Dlaczego tacy czesi, ktorzy brali z nas przyklad jak rzadzic krajem na poczatku teraz sciagaja do siebie naszych specjalistow od telekomunikacji itp, bo u nich nie ma.Widocznie czesi maja madre rzady a my bande imbecyli latajacych oradia do telewizji i pieprzacych farmazony jak to u nas jest zle i jacy to ludzie niewdzieczni. [%sig%]

A jak ma być dobrze, jak w Polsce jest prywata od wieków. Teraz jeszcze dodatkowo każdy kolejny rzšd chce się nachapać coraz szybciej. Czyżby się obawiali, że coœ się skończy? Ludzka cierpliwoœć się kończy, co widać po frekwencji wyborczej. Jako, że jesteœmy w UE, to unia się nas pyta: a co zrobicie z powiększajšcym się deficytem budżetowym? A nasi na to: nieważne, jeszcze trochę nakradniemy, a martwić się będš następni. Ale ile tak jeszcze można? Coœ mi się wydaje, że nie długo i politycy też o tym wiedzš - œwiadczš o tym ich coraz bardziej nerwowe ruchy. Mój ojciec kiedyœ walczył u siebie w pracy (duża firma państwowa) z gangiem AWS, który rozkradał firmę, więc mu wreszcie powiedzieli: Waldek, dlaczego ty nam przeszkadzasz? PóŸniej będzie twoja kolej. Jeœli takie jest myœlenie polityków, którzy raz na 4 lata majš swoje "pięć minut", to ja dziękuję. Niestety tak to wyglšda, nasze elity polityczne sš wyjštkowo zdemoralizowane. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

fakt.............:/.......Polska Artykuł w jednej z francuskich gazet... "Polska. Oto znajdujemy się w œwiecie absurdu. Kraj, w którym co pišty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny œwiatowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów, gdzie jednoczeœnie nie ma biedy a obcy kapitał się pcha drzwiami i oknami. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleŸć miejsce na parkingu. Kraj, w którym rzšdzš byli socjaliœci, w którym œwięta koœcielne sš dniami wolnymi od pracy (!) Cudzoziemiec musi zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeœli nie chce stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, ekspedientem po niemiecku a ministrem lub jakimkolwiek urzędnikiem państwowym tylko za poœrednictwem tłumacza. Polacy..! Jak wy to robicie..?"

Kradniemy, nadużywamy i jest super - to taka republika bananowa. Próbujemy jakoœ żyć w chorym systemie, ale ten system coraz bardziej się sypie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ma ktoœ jeszcze banana?

Ojciec rydzyk ma ich jeszcze bardzo duzo. Przyjechal niedawno z jakichs zagranicznych wojazy to pewnie sobie cos przywiozl na zapas. [%sig%]

WYDARZENIE 17 kwietnia 2006 "Apocalypto" Gibsona przesunięte z sierpnia na grudzień Mel Gibson Disney, odpowiedzialny za produkcję najnowszego reżyserskiego przedsięwzięcia Mela Gibsona, przesunšł premierę jego "Apocalypto" z 4 sierpnia na 8 grudnia. W ten sposób oczekiwany przez widzów film włšczy się w goršcy przedoscarowy sezon nagród. Według rzecznika studia przesunięcie premiery zwišzane jest z opóŸnieniami w produkcji, które wynikły z powodu obfitych deszczy, jakie nawiedziły Meksyk, gdzie powstaje film Gibsona. Z drugiej zaœ strony nie jest tajemnicš, że tegoroczny póŸnojesienny sezon nagród będzie nieco słabszy od zeszłorocznego, a latem tego roku szykowana jest wyjštkowo bogata lista premier, która mogłaby odebrać "Apocalypto" potencjalnych widzów. Na poczštku sierpnia film konkurowałby z m.in.: "Talladega Nights" i "Ant Bully". Na poczštek grudnia zapowiadane sš premiery filmów "The Holiday" i "We Are Marshall". "Apocalypto" to opowiedziana w konwencji przygody historia o ludzkich namiętnoœciach, dramatach i walce na œmierć i życie w sercu nieprzeniknionej jeszcze przez hiszpańskich konkwistadorów dżungli. Film zrealizowany z wielkim rozmachem, z dramaturgicznym zacięciem i autentyzmem. Bohaterowie mówiš w zapomnianym dialekcie Majów, a aktorzy zatrudnieni przy realizacji filmu to rdzenna ludnoœć Meksyku. W Polsce film ma pojawić się na ekranach kin około 5 stycznia 2007 :(

"przesunšł premierę jego "Apocalypto" z 4 sierpnia na 8 grudnia", Właœnie 8 grudnia ma zapaœć decyzja o przyznaniu/ lub nie przyznaniu Polsce i Ukrainie praw do organizacji ME 2012. Ja tu wieszczę spisek :>>>>

Nie ma znaczenia gdzie sie jest , wszedzie mozna stworzyc sobie warunki do satysfakcjinujacej egzystencji o ile kraj w ktorym jestes zapewni pewne minimalne warunki do zycia , wolnosc , tlo kulturowe. STRUMYK pamietaj , ze jak bedziesz chcial wrocic za pare lat to rzad polski bedzie chcial cie orznac z podatku na podstawie starej ustawy z ktorej poprawieniem celeowo zwlekaja. Lepiej jest sie wymeldowac , a w kraju ktorym mieszkasz udokumentowac rezydencje podatkowa , wtedy cie nie rusza. Przyjechalem do UK pod wplywem impulsu , ciagniety metafizycznymi snami i uczuciem stlumienia aura naszego kraju. Gadzie energie wyrwaly mie z tad lub moje wlasne szalenstwo. Tak jak niektorzy pisza sa tu polacy co tylko pracuja , spia , pakuja , tableta , techniawa i tak w kolko , lub sla pieniadze do bliskich , ale to przeciez ich wybor. Kto chce zyc ciekawie i realizowac swoje pasje ma tu duze mozliwosci wcale sie nie przepracowujac. To jest rowniez u niektorych syndrom zachlystniecia sie godziwym zarobkiem a za tym idzie zwiekszenie czasu pracy , redukcja czasu wolnego i otaczanie sie nadmiarem bezuzytecznych rzeczy ( no nie wiem ? jestem w polowie reptolem i nie korzystam z wielu rzeczy bo nie musze ale ludzie nie moga lub wydaje im sie ze niemoga bez nich zyc ) A co z kontaktem z innymi ludzmi ? Homo sapiens to stworzenia typowo stadne. Wyizolowani polacy w za granica tesknia za tzw klimatem w Polsce bo choc nie mieli az tak duzo pieniedzy to mieli czas na komunikacje i stosunki wewnatrzgatunkowe no i czuli sie usiebie. To wszystko to przeciez kwestja naszego wyboru ! Przyciagamy to co sami generujemy. A ktos mnie krytykowal , ze na tym forum wypowiadam sie nie na temat , a jaki mamy temat? Wracam do Kopulacji......

W Polsce, pod koniec roku pojawi się dwóch œwiadków z Apokalipsy. Obj. 11:3-6 3. I dam dwom moim œwiadkom moc, i będš, odziani w wory, prorokowali przez tysišc dwieœcie szeœćdziesišt dni. 4. Oni to sš dwoma drzewami oliwnymi i dwoma œwiecznikami, które stojš przed Panem ziemi, 5. A jeżeli ktoœ chce im wyrzšdzić szkodę, ogień bucha z ich ust i pożera ich wrogów; tak musi zginšć każdy, kto by chciał im wyrzšdzić szkodę. 6. Oni majš moc zamknšć niebiosa, aby nie padał deszcz za dni ich prorokowania; majš też moc nad wodami, by je zamieniać w krew i dotknšć ziemię wszelkš plagš, ilekroć zechcš. (BW)

Raczej o mnie mowa. Dziękuję za zapowiedŸ.

No zobaczymy KwadOrion jak to będzie. Klimat w Polsce jest i owszem, nawet swojski. Ale mnie nie jest aż tak spieszno, aby wyjechać, mam jeszcze czas.

W Polsce, pod koniec roku pojawi się dwóch œwiadków z Apokalipsy. po co w Polsce? a nie gdzie indziej?

bom tu się zrodził aby poprowadzić was do oœwiecenia poprzez mękę moje owieczki.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.