Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

jestem za :P

Jesli wierzyc wszystkim przepowiedniom. To wyjdzie na to ze jestesmy - 984 roku po zagladzie naszej rasy. Ludzie beda zyc dlugo dlugo dlugo dlugo nawet jak nasza planeta zniknie. Naszej rasy sie nie da wytepic :P Hitler probowal rzydow cos nie wyszlo. Zawsze ktos zostanie. Nostradamus przepowiedzial pare razy trafnie ale nie co do tych przepowiedni od 2000. Rok 2012 bedzie taki sam. To jest tak jak teraz. uwazamy ze jest coraz gorzej na swiecie a tak nie jest. Zawsze tak bylo. po prostu kiedys tak nie naglasniali na swiecie tego. [%sig%]

ej no i jakoœ nie mamy papierza czarnego :)

Szanowny panie Dariuszu Wandałowski ! Pozwolę sobie sprostować pańskie spostrzeżenia, że ja Jeremiasz i pani Doro to "banda Jehowitow" Po pierwsze nie mam nic wspólnego z Org. Œw. J. Po drugie oni wyznawaja teologię zastepstwa, podobnie jak KK. z tym, że błogoslaiweństwo Abrahamowe zostalo przepisane na nich i tylko na nich i tylko o oni wiedza dokładnie, co Bóg mial na mysli - podobnie utrzymuje Koœćiół Kat. i wszystkie inne koœcioly i koœciółki i denominacje. Nie jest pan wierzacym w Boga, ale jeżeli wierzy pan w reinkarnacje, to sš symptomy, że w poprzednim wcieleniu byl pan osłem dardanielskim i wiecej inteligencji można się domacać u pana PaŸdziocha. Boczka i rodzinu pana Ferdka z Kiepskich. Może sie mylę o pańskim konceptualnym pogladzie, bo rownież dobrze może pan być Darwinista, na podztawie przestudiowania swojej fizjonomii w lustrze i znajduje pan swoje korzenie w rodzinie neandertalusa, albo wprost pawiana. Sugeruje pan zaspamować mi skrzynkę - ciekawy odruch...może z powodu zaspamowanych u pana pewnych klepek w łepetynie!? Ka koniec mojej odezwy do pana przygłupa , nie zdobede się na grzecznoœciowe pożegnanie życzšc cos innego, niż to, by sie panu udał krok w kierunku przynajmniej jednego wyższego stopnia cywilizacji. / ps. bardzo może sie przydac acidum glutaminicum - b. dobre na oligofrenię / Jeremiasz

Między "wiarš" w "Boga", a "wiarš" w reinkarnację nie ma żadnej sprzecznoœci. Poza tym to nie jest kwestia wiary, tylko wiedzy. Widzę, że nie odrobił Pan lekcji, proszę poczytać np. to forum. A co do Pańskiej wypowiedzi, to podobała mi się - całkiem zabawna (z lekkš nutkš dekadencji), naprawdę niezła. Trzymać tak dalej, a forum nabierze rumieńców - œmiech to zdrowie. Pozdrawiam

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jeremiasz ale masz gadulec

Myœle że masz racje, że koniec swiata mógłby być jak będzie papież obc(nie lubie słowa muzyn:))za jego pontyfikatu moż by㠟le. Słyszałem też że mam by㠟le bo będzie żšdził anty chryst, za nim pójdš ludzie (nie wiadomo dlaczego ale tak ma niby być), naszczęœcie dl polski ma być całkiem dobrze- nie ucierpi tyle. Słyszałem też że Rzym ma być zniszczony(pius X-sen o końcu koœcioła- zawalenie się koloseum)a to wszystko ma nastšpić w 1010 albo 1011 albo w 1012 roku. Według satanistów ant-.....(nie lubie tego słowa) już się urodził i ma ponad 20 lat, według mojej kolerzanki urodził się w 1980(heh..) Mam nadzieje że uda nam się uniknšć najgorszego.........

Dla każdego człowieka œwiat się konczy wraz z jego istnieniem.Następuje nicoœć.Przepowiednie to nic innego jak realne spojrzenie w dalekš przyszłoœć.Człowiek który posiada zdolnoœć realnego myœlenia napewno wie co czeka ludzkoœć za ileœ tam lat. KONIEC ŒWIATA SPOWODUJE SAM CZŁOWIEK.TECHNIKA.ZBROJENIA,CHEMIA ,DOPROWADZĽ DO ZAGŁADY. NIE TRZEBA BYĆ WRÓŻBITĽ ŻEBY O TYM WIEDZIEĆ.

Myœle że nie masz racji.... jestemœ człowiekiem pozbawiony wiary.....

KONIEC SWIATA ROK 2024 14 KWIETNIA

daty sš nie istotne, nie będzie końca œwiata tylko koniec cywilizacji materialistycznej, ale nastšpi to szybciej niż 2024, samochody obecnej generacji (generacja aut trwa prawie 4 lata) będš jeszcze jeŸdzić jako radiowozy... Przynajmiej po autach poznaję w snach czas ich realizacji...

co do antychrysta, to dlaczego on ma spowodować koniec swiata? Antychryst nie różni się niczym od chrystusa, to Wy ludzie spowodujecie że nim się stanie. To jest osoba (syn bozy) której przeznaczeniem jest œmierć, z tym że gdy zginie z ludzkiej ręki to będzie dobre bo znaczy że on był na tyle silny że pozostał dobry do końca, nie skrzywdzi nikogo nawet w obliczu œmierci. A gdy ludzie doprowadzš go do takiego stanu że stwierdzi że nie jest możliwe żeby nadal żył z nami to on się sam zabije i po œmierci powróci jako antychryst a dla œwiata oznaczać to będzie koniec. To jest swoisty zakład boga z szatanem, wysyłajš na ziemię siebie - boga, ale on nie wie kim jest jest na pewno inny od wszystkich, no i gdy bóg nie zazna dobra od ludzi to jak ma się nam odwdzięczyć? Tak urodził się już, jest katolikiem, choć w prostej lini pochodzi od jezusa i dawida, ale on jeszcze nie wie kim jest (choć się domyœla).

szuineg Sam na to wpadłeœ, czy gdzieœ wyczytałeœ?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Chyba sam (oby nie). Jestem chory umysłowo więc nie bardzo mogę rozróżnić co jest tworem mojej wyobraŸni a co rzeczywistoœciš. Mam często takie obiawienia, budzę się ze snu i coœ wiem, nie wiem z kšd nie wiem jak po prostu wiem. Ostatnio to się nasila i chyba ze względu na moje schorzenie, zaczynam słyszeć głosy gdy nie œpię tylko jestem na jawie. Nastepne będš omamy wzrokowe i wariatkowo, ale na razie walcze. Troche zastanawiajšce jest to że te głosy majš rację, tzn. ostatnio jade samochodem i coœ mi mówi dodaj jeszcze troche gazu za rogiem stoji policja zabiorš ci prawko i będziesz bezpieczny (wczeœniej od tygodnia te głosy mnie ostrzegały że ktoœ mnie zabije w samochodzie) no i bach sš gały jest na suszarce o 30 km/h za dużo, sprawdzajš mi punkty - miałem już 22 - no i porobione, po prawku. Tyle że z drugiej strony (patrzšc okiem sceptyka) mogłem się domyœlić że tam będzie policja bo już ich w tym miejscu widywałem, no i moja choroba dopełniła reszty. Jaka jest prawda to pewnie nigdy nie odkryje.

Wg mnie tak jak wspominali koledzy wczesniej Koniec swiata spowoduja sami ludzie.... Czy wy tego nie zauwazyliscie ze ludzkosc dazy do samodestrukcji no chocby taki glupi przyklad jak wycinanie lasow deszczowych przeciez przez to bedzie coraz goracej i bedzie coraz wiecej dwutlenku wegla w atmosferze.. a juz wogole nie bede wspominal o badaniach nad bronia biologiczna ktora jest najgorsza w skutkach a tazke bronia chemiczna... pomyslcie Sobie .. czy jakies 500 lat temu BYL AIDS ???????? Wg mnie AIDS to jest bron biologiczna ktora wyszla spod kontroli jej stworcow..... Ludzie sami daza do zaglady.. i uwierzcie jezeli LUDZIE SAMI SIE NIE OPAMIETAJA nie zauwaza swojego zla nie zaczna korzystac z natury a nie ja niszczyc to koniec swiata niedlugo nastapi.. to jest pewne.. chyba sie w pore opamietamy .. a co antychrysta... itp .. wg mnie antychryst to nie musi byc koniecznie osoba niezwyklego szatanskiego pochodzenia itp .. wg mnie to bedzie zwykly czlowiek ale pod jednym wzgledem bedzie wyjatkowy gdyz pojawi on sie w porze wlasnie takiej kiedy ludzkosc bedzie na skraju swojego istnienia i wtedy pojawi sie on bedzie mamil wszystkich lepszym zyciem itp .... po prostu bedzie mial ogromna charyzme i perswazje!!! I wtedy wlasnie poprowadzi ludzkosc do upadku ... Slowo antychryst to moze byc tylko symbol ..!! Oznaczyc wlasnie moze zwyklego czlowieka ktory poprowadzi nas do upadku..... A tak wogole to koniec swiata juz nastepuje....bo przeciez KONIEC SWIATA NIE NASTAPI Z DNIA NA DZIEN ....Wiec wg mnie najwyzsza pora aby troche zmienic w spoleczenstwie.. i wogole zaczac prace nad inna technologia.. niz bron JADROWA badz bron biologiczna..

Spoko szuineg brachu - to wszystko normalne. Będš nas miliony, będš nas miliony - jest taki kawał o dzieciach. Niedługo będziesz w większoœci (nowa norma). Jak się nie weŸmiesz w garœć, to w następnym etapie zaczniesz tworzyć własnš (ale tylko własnš) rzeczywistoœć. Jak się weŸmiesz w garœć i to zrozumiesz, to następny etap będzie inny - zaczniesz tworzyć rzeczywistoœć dla siebie i dla innych (niektórzy zwš to czynieniem cudów), ale wtedy mogš się ciebie zaczšć bać różne służby (a nawet "niscy" kosmici), a tzw. zwykli ludzie zacznš Cię bardzo kochać. Jedno jest pewne - będziesz wzbudzał zainteresowanie, masz ochronę, nie bój się, a będziesz się dobrze bawił. A co do Twojej (nadœwiadomoœci) wczeœniejszej wypowiedzi, to: Jezusów było kilku (dwóch na pewno). Jednego z nich ukrzyżowano, drugi podróżował po Œwiecie, Indiach, Chinach. Reszta ma nie prawdziwe inkarnacje, lecz wdruki z Kroniki Akaszy za sobš. Czas reinkarnacji nastał. Tym razem jest Nas więcej. I jasne? Pełne dla szuinega! I zacznij się wreszcie nazywać z dużej litery. Szuineg - to brzmi dumnie! A "ludzie" - to brzmi tłumnie.

tak dariuszu jedyne co teraz mi przyszlo do głowy to: szaleńcy wszystkich krajów łšczcie się, dobrze wiedzieć że nie jest się samemu w tym wariactwie. hator, hator, hator

Co do szaleńców i wariatów do których pewnie należę również, powiem wam tak przewrotnie trochę TYLKO CHORY CZŁOWIEK MÓGŁBY NIE OSZALAĆ ŻYJĽC W OBECNYM PARANOICZNYM SPOŁECZEŃSTWIE I SYSTEMIE. A więc tak zwani "normalni", "konwencjonalni", "zdrowi psychicznie ludzie" sš maszynami bezmyœlnie wykonywujšcymi polecenia systemu, pozbawieni sš uczuć i doznań - to ich chroni przed zwariowaniem.

1. System się sypie. 2. System się zmienia (przemienia, łagodnieje). 3. Jeœli nie, to równia pochyła. 4. Polska to taka pigułka i dogodny punkt do obserwacji. 5. Przed zwariowaniem może chronić jakaœ pożyteczna działalnoœć. 6. Jeœli nie działamy to pozostaje np. alkohol (też chroni, ale z umiarem). 7. Prawda leży po œrodku. Daj szuinegu maila, to Cię wyleczę.

prosze cię bardzo dariuszu: gankstarapakilas@02.pl. Choć przyznam z góry że nie wierzę w to. Ale co tam może chociarz mnie rozbawisz - w końcu œmiech to też zdrowie, więc będzie to jakaœ forma uzdrowienia.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.