Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
samobójstwo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 38 | 39 | Następna strona

W jaki sposób najłatwiej i najmniej boleśnie się zabić?

Basiu bardzo dobrze Cię rozumiem Ja nie szukam już sposobu Czekam aż œmierœć sama do mnie przyjdzie Cierpliwie... Zdaję sobie sprawę że nie stanie się to teraz , może za X lat.... ,,Syty głodnego nie zrozumie'' Ale zawsze można uzyskać pomoc W każdej chwili ktoœ może Ci pomóc i wtedy .... Będzie dobrze.....

Nabrałam dystansu do tego wszystkiego Choć tak jak wszyscy mam dni , w których pragnę zniknšć ...... porywy chwili...... Próbuje normalnie żyć Spróbuj Smakuje gorzko Czasem Lecz słodycz przychodzi po chwili....

Tadeusz Ruciński Do nieba można dojœć zwykłymi drogami, ale idšc razem z Aniołem Przewodnikiem - wcišż się rozglšdajšc za jego znakami, bo tak się człowiek staje Bożym Wędrownikiem. Modlitwa Jesteœ z nieba i do nieba chcesz mnie zaprowadzić, Aniele, Niewidzialny Boży Przewodniku, lecz każdy gdzie indziej wędrować mi radzi i nie słychać Ciebie wœród wołań i krzyków ... Hałas jest piekielny jak mówi przysłowie, do nieba zbliża cisza, która jest muzykš - w niej chcę usłyszeć to, co Ty mi powiesz, by wiedzieć, jak wędrować, by nie iœć donikšd. Ty wiesz, jak przez wszystko można iœć do Boga, tak jak pielgrzymi idš do œwištyni. ProwadŸ, by dzień każdy był jak ich droga, po której idę z Tobš - do nieba po ziemi. Amen.

,,czemu tak jest czemu wspomnienia musza tak dotykac mnie....''

Tylko tchórze się zabijajš. To ich głupia ucieczka przed problemami. Nienawidzę takiego myœlenia.

też tak myœle (myœlałem). A jak cię napadnie 10 łysych to uciekasz czy stawiasz bohatersko problemom czoło?? Przecierz to i tak nie ma sensu, życie ludzkie to najlepszy żart boga. czas się w końcu pochuœtać - wysiadam, żegnam.

wstrzyknac sobie alkohol(domestos) do zyl albo wypic pol litra vodki w minute napewno fikniesz

szuineg, "życie ludzkie to najlepszy żart boga"... - więc rozumiem, że się z tego œmiejesz... Przychodzi taki moment, że z absurdu też się można œmiać... właœciwie trzeba... Widzisz, jednak ktoœ pamięta o Tobie na tym forum. Tak samo pewnie jest w realnym œwiecie, tylko może jeszcze tego nie zauważasz. Pozdrawiam i nie łam się.

,,choc krucha jest jak kwiat probuje zmieniac swiat....'' .....bezimienna.... ,,tutaj nie ma miejsca juz na wrazliwosci pelne dlonie...'' znamie choroby pozostanie na zawsze w moim zyciu a ludzie beda tylko po tym rozpoznawac mnie na zawsze juz zostane dla nich smutna krucha wiotka nimfa ....Anna... tak bardzo pragne to zmienic bo jak zyc z przeswiadczeniem ze do konca swych dni w oczach swiata i dla samej siebie bede Annš Kordian pragnal z calych sil pozostawic po sobie jakis slad na ziemi a ja... ja takze marzylam czy kazdy romantyk musi doczekac swego upadku? widocznie tak... jako mala dziewczynka skazalam siebie na samodestrukcje skazalam sama siebie to musi byc wielka nienawisc do siebie by tak postapic

sa dni że chciałabym już nie żyć ale

hjgoieyhjkghndvhgcn hjcxgyuwefdghvxjhgfytAREGVKJN

w zyciu piekne sa tylko chwile... a ja marze o tym by cale nasze zycie byla jedna piekna chwila....

nadal żyje choc w swych myœlach umarłam

jf

Tak jest panie psorze.....:)

,, Podejmijcie ryzyko bycia ODMIENNYMI .....''

podejmijcie to ryzyko, nie zabijajcie sie badzcie inni ale po prostu tu BADZCIE

chcialbym umrzec w taki sposub!!!zapic sie na smierc!!

jestescie tutaj potrzebuje kobiety ktura przejdzie ze mna na druga strone!!!!!!

+o czym wy qwa gadacie ?????-smierc??? samobojstwo ???-----hm???? to umrzec na dupie robiac to pa miejcie sie fra......y pa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 38 | 39 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.