Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
"koncik zwierz" czyli na leżankę proszę...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 27 | 28 | Następna strona

...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

egzamin ok chyba pochwale sie jutro bo będą wyniki:) ale xczuje sie na +:) i zwłaszcza teraz bo udało mi sie ładnie wstawić:) a jutro od 8 stawiam czoło kolejnemu egzam ale na niego to już lepiej sie czuje:)

emocjo mi sie otwierają identyczne:) ale bardzo mi sie podobają te meble..zwłaszcza że mam podobne u siebie tylko, że jasne:)

motylek:
egzamin ok chyba pochwale sie jutro bo będą wyniki:)
Mowilam ze bedzie dobrze i wynik napewno bedzie satysfakcjonujacy!

emocja:
i wynik napewno bedzie satysfakcjonujacy
z tego przedmiotu to starczy mi 3:) i będe szczęśliwa jak dziecko:)zdecydowałaś sie na mebelki?

Ja tez mam jedne w tym stylu ,lecz krem z brazem i powiem szczerze ze juz na nie patrzec nie moge.Poza tym bede teraz robic maly remoncik i chce zmienic tez cos kolorystycznie:) Do tej pory mialam braz,fiolet i krem...A teraz chce jeszcze dodac czern i zielen;-)Poeksperymentuje ,zobaczymy co wyjdzie :)

motylek:
zdecydowałaś sie na mebelki?
Jeszcze nie:)))Siedze juz na necie od tygodnia i juz mi mdlo ,ale obiecalam sobie do poniedzialku musze cos zamowic!

z eksperymentów najlepiej wychodzi..:) mi moje sie bardzo podobają tylko że ja mam sosnowe..a mam dębowy parkiet więc super to wygląda:) poluje właśnie na jakiś tryptyk, ale żaden mi jeszcze nie przypadł do gustu..ale na drugą strone właśnie planuje reorganizacje mojego życia więc niech mama sobie sama wybiera:)

Mowia ze kobiety lubia robic zakupy:)Ja nienawidze!Jak mam sie na cos zdecydowac ,to trwa wieki:))) W zeszly roku zamowilam te kremowo-brazowe na zdjeciu fajne ,jak je rozlozylam,to chcialo mi sie plakac ,bo mi sie w ogole nie podobaly:( Teraz ,jeszcze musze szukac stolika a zaden mi jak narazie sie nie podoba ,masakra! Juz dlugo nie zdecyduje sie na zmiany,to bedzie na wieki;-)

ja też nie lubie zakupów:) ale ja nie jestem typowa kobieta:)ale dobrze mi z tym.. meble u mnie w domu też już są na wieki wieków:) i chyba lepiej pogrymasić pokręcić nosem..ja to zwykle czekam, aż cos do mnie przemówi:) wierze w fluidy.

Ja jestem poniekad przymuszona do pewnych zmian ,wiec dlatego... Absolutnie nie robie tego z wlasnej woli:))) Ja tam nie lubie czestych zmian...

więc poczekaj, aż przemówią:)do mnie ostatnio przemówiły kolczyki, co u mnie zdarza sie raz na milion lat(nie nosze od jakiś 5lat)musze je mieć!!!tylko narazie przerastają moje możliwości finansowe..ehhh

W tym rzecz ze nie moge czekac:( Juz jeden pokoj oprozniony czeka na malowanie ,dobrze ze chociaz kolory mam juz wybrane ,ale to tez trwalo jakis tydzien zanim podjelam decyzje:))) Twoj maluch tez brudzi sciany?Moj juz przemalowal cale mieszkanie:)Rok temu sie wprowadzilam do swiezutko wyremontowanego:D wlasnie to w duzej mierze jego zasluga ,ze bede malowac pokoje:)

Co zas sie tyczy bizuterii,to mam ten sam problem co z meblami:)))

Ja też :) http://img101.imageshack.us/img101/2676/p1000052vf4.th.jpg Pierścień Atlantów robiony na zamówienie :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Pierścień Atlantów robiony na zamówienie :)
Piekny! A ja sobie zamowilam amulet i tutaj akurat nie obchodzi mnie jak bedzie wygladal:)Wazne ze wykona go osoba co zna mnie od podszewki i bardzo sobie te osobe cenie!

Pierścień Atlantów jest jednym z najbardziej znanych i popularnych remediów oddziałujących energią kształtu. Jednak niewielu ludzi tak naprawdę wie, na czym polega jego działanie, a także umie korzystać z jego energii. Nie wystarczy kupić sobie pierścień, włożyć go na którykolwiek palec i nosić dniami i nocami, aby nas ochraniał i uzdrawiał. Znak wyryty w metalu promieniuje silną energią, która może być niezwykle korzystna, ale źle użyta albo nie zadziała, albo nawet zaszkodzi. I wasnie w taki bezwiedny sposob nosila przed laty ten pierscien moja kolezanka ,efektow zero a raczej osmielilabym sie powiedziec nawet wlasnie te uboczne:( Czesto ludzie cos kupuja ,nie posiadajac zadnej wiedzy ,liczac tylko na cuda:)

Sam sprawdziłem wahadełkiem polaryzację tego pierścienia - znam się na tym :) Wysłałem zapytanie do kilku jubilerów, ale tylko jeden odpowiedział, że zrobi coś takiego. Zaskoczył ich materiał, z jakiego miał być wykonany ten pierścień - stop zwany "electrum" używany w starożytności, a będący połączeniem srebra i złota w stosunku 1:1 :) Chciałem jeszcze, żeby te 27 kamyczków to były naturalne szafiry, ale cena była zabójcza :) Ostatecznie wybrałem barwione cyrkonie, ale i tak drogo wyszło. Jeśli chodzi o pierścień Atlantów sam w sobie, to polecam książkę - sporo się z niej dowiedziałem. http://www.dobreksiazki.pl/okladki/duze/1167.jpg

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

emocja:
A ja sobie zamowilam amulet i tutaj akurat nie obchodzi mnie jak bedzie wygladal:)Wazne ze wykona go osoba co zna mnie od podszewki i bardzo sobie te osobe cenie!
Ja kiedyś zrobiłem sobie amulet. Mam intuicję i coś sobie wymyśliłem :) Połączyłem spory diament Herkimer z celtyckim symbolem żywiołów... Amulet ten miał dodawać energii (tak stwierdziłem)... i dodawał, ale za dużo! :) Zbyt szybki i nerwowy się zrobiłem jak go nosiłem i miałem problemy ze spaniem. Jak tylko przestałem go nosić, to wszystko wróciło do normy :)

Dlatego ja zdaje sie calkowicie na eksperta ,on wie najlepiej jakiej ochrony potrzebuje! Moze kiedys zmowie sobie talizman:)Ale teraz niezbedny jest dla mnie amulet;-)

wendol:
sporo się z niej dowiedziałem
Dokadnie ! Najpierw wiedza potem zakup:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.