| SSSarenka: |
| najwaziejsze czy maleństwo będzie zdrowe? |
- Witaj! Wyglada na to, ze tak. Tak mowia wyrocznie, ale Ty sprawdz takze u lekarza.
| zoska1977: |
| jak odzyskać przygasające uczucie mężczyzny. jak wzbudzic na nowo w nim żar |
- Mozna uciekac sie do tradycyjnych juz metod i ogolnie znanych. Rozumiem, ze juz uciekalas sie do takich "chwytow" aby wprowadzic do zwiazku wiecej zmian i jakas nowa atrakcyjnosc. Pozostaje chyba magia, rytualy i eliksir. napisz do mnie, opisz dokladnie problem i podaj dane (Twoje i partnera). Dokladne!
Proszę opisz dokładnie Twój problem, zadaj dokładne, rzeczowe pytanie.
Podaj mi Twoje dane: Imię, Nazwisko (Nazwiska?), miejsce urodzenia, datę urodzenia (o ile jest to możliwe to nawet dokładna godzinę).
Jeśli chcesz zamówić WRÓŻBĘ PARTNERSKĄ, HOROSKOP PARTNERSKI lub PORÓWNANIE PARTNERÓW (wspólna karta astralna), to koniecznie podaj także dokładne dane partnera, partnerki bądź osoby o którą chodzi. * Im dokładniejsze i bardziej szczegółowe dane - tym dokładniejsza i odpowiedź !
Cos wymyslimy ;)
| weronia: |
| czy znajde wkońcu prace? czy mojj partenr wróci? |
- Tak ! Choc jego powrot zalezy w duzym stpniu od Ciebie. Tego chcesz?
| aleks6: |
| chcialabym sie dowiedziec |
- Tak. Twoj partner nie musi sie poprawiac, on wcale nie jest zly. Ma tylko ze nawyki, a Ty jestes Tym Kims, ktory ma dopomoc mu je przezwyciezyc i ujzec, ze sa zle.
| mlody233: |
| kiedys chyba ty pisales z |
- Paragwaj, badz Urugwaj. Jest taki projekt - taka organizacja skupiajaca kilkuset wrozbitow? jasnowidzow? osob starajacych sie przewidziec? rzecz tak prosta i banalna jak nuemery totolotka. System ten jest bardziej skomplikowany niz wiekszosc osob sobie wyobraza. Otoz Ci ludzie wzajemnie "typuja" i "stawiaja" na numery ktore powinny wedlug nich wypasc w czasie najblizszego losowania. Nastepnie w czasie specjalnej "wspolnej" (wspolnej bo zsynchronizowanej w czasie, choc w odlegych krajach) sesji musz powotorzyc niejako swe wizje, doznania, czy przewidywania i podac je jeszcze raz. Ewentualnie podac nowe, ktore tym razem "moglyby sie sprawdzic". Wtedy komputery sprawdzaja i obliczja prawdopodobienstwo i ilosc "pokrywajacych" sie ze soba liczb czy numerow. Dochodzi do wykresu i wtedy Ci udzie obstawiaja (kazdy w swoim miejscu zamieszkania) owe numery. Jesli w jakims kraju dojdzie do wygranej i "wypadna" owe liczby to jesli jest to wygrana glowna, wygrywajacy dzieli sie nia z pozostalymi uczestnikami. Wiem, ze niestety nie we wszystkich miejscach swiata sa ludzie zwiaznie z tym projektem, a zdarzalo sie juz kilkakrotnie, ze bwytypowne numery wypadaly wlasnie w miejscach gdzie brak bylo przedstawicieli, lub wypadaly z kikutygodniowym opuznieniem. Tak czy inaczej tak prozaiczna rzecz ma dosyc wysoko umiejscowina sprawdzalnosc. Poszukaj tego tematu. Wiem, ze istnieje firma ktora pracuje z wyprzedzeniem rzeczywistosci na FOREX-ie. Forex Market Tomorrow - remote viewing czy cos takiego.
| izauniaaa: |
| moze znasz jakieś zaklęcie, które by mi pomogło? |
- Znam. Ten rok bedzie NIESAMOWITY !
pozdrawiam