Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Romku odpowiedz mi, bo prawdopodobnie jestem w ciąży czy jej przebieg będzie pomyślny a najwaziejsze czy maleństwo będzie zdrowe? Prosze odpowedz mi

poprosze jeszcze przepis jak odzyskać przygasające uczucie mężczyzny. jak wzbudzic na nowo w nim żar

Bardzo dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam

romku czy znajde wkońcu prace? czy mojj partenr wróci? pozdrawiam

romeczku bardzo prosze o przepis jak wzbudzić w mężu na nowo uczucie oraz odp na pytanie czy powiększy nam się rodzina i kiedy. dodam ze jesli chodzi o poprawę stosunków to jest juz lepiej (pytałam o rozstanie z mężem) oboje postanowiliśmy ze damy sobie jeszcze szanse.

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy moj partner sie poprawi. prosze o odpowiedz

witam:) romku kiedys chyba ty pisales ze wytypowales dobrze lotto w ekwadorze?:)))) i teraz niewiem jak to nazwac:) test?zabawa? podaj np twoje liczby oczywiscie nie naszego lotto ale np loteri fantasy5 w usa chyba na florydzie jest ta loteria tak cos czytalem na necie losuja 5 cyfr ze zbioru od 1 do 36 jestem ciekaw czy mozna cos takiego przewidziec?:)albo trafnie strzleic?:) pozdrawiam

Witaj Romeczku!!! Powiedz mi proszę czy mam szanse na ambitniejszą pracę,bo już mam czasami dosyc,a moze znasz jakieś zaklęcie, które by mi pomogło? I tak ogólnie -czy ten rok będzie szczęsliwy,i co zrobić ,zeby był? Dziękuję serdecznie;) I dla Ciebie wszystkiego naj naj w tym roku ,bo jesteś ciepłą i wyjątkową osobą;*

izauniaaa

Witam Mam problem mam tescia z którym nie da sie życ chciałam wiedziec czy jest dwulicowy mielismy konflikt meszkam z mojm narzyczonym w jego mieszkaniu jest złosliwy i nieodzywa sie z połowa rodziny co mam robic?

SSSarenka:
najwaziejsze czy maleństwo będzie zdrowe?
- Witaj! Wyglada na to, ze tak. Tak mowia wyrocznie, ale Ty sprawdz takze u lekarza.
zoska1977:
jak odzyskać przygasające uczucie mężczyzny. jak wzbudzic na nowo w nim żar
- Mozna uciekac sie do tradycyjnych juz metod i ogolnie znanych. Rozumiem, ze juz uciekalas sie do takich "chwytow" aby wprowadzic do zwiazku wiecej zmian i jakas nowa atrakcyjnosc. Pozostaje chyba magia, rytualy i eliksir. napisz do mnie, opisz dokladnie problem i podaj dane (Twoje i partnera). Dokladne! Proszę opisz dokładnie Twój problem, zadaj dokładne, rzeczowe pytanie. Podaj mi Twoje dane: Imię, Nazwisko (Nazwiska?), miejsce urodzenia, datę urodzenia (o ile jest to możliwe to nawet dokładna godzinę). Jeśli chcesz zamówić WRÓŻBĘ PARTNERSKĄ, HOROSKOP PARTNERSKI lub PORÓWNANIE PARTNERÓW (wspólna karta astralna), to koniecznie podaj także dokładne dane partnera, partnerki bądź osoby o którą chodzi. * Im dokładniejsze i bardziej szczegółowe dane - tym dokładniejsza i odpowiedź ! Cos wymyslimy ;)
weronia:
czy znajde wkońcu prace? czy mojj partenr wróci?
- Tak ! Choc jego powrot zalezy w duzym stpniu od Ciebie. Tego chcesz?
aleks6:
chcialabym sie dowiedziec
- Tak. Twoj partner nie musi sie poprawiac, on wcale nie jest zly. Ma tylko ze nawyki, a Ty jestes Tym Kims, ktory ma dopomoc mu je przezwyciezyc i ujzec, ze sa zle.
mlody233:
kiedys chyba ty pisales z
- Paragwaj, badz Urugwaj. Jest taki projekt - taka organizacja skupiajaca kilkuset wrozbitow? jasnowidzow? osob starajacych sie przewidziec? rzecz tak prosta i banalna jak nuemery totolotka. System ten jest bardziej skomplikowany niz wiekszosc osob sobie wyobraza. Otoz Ci ludzie wzajemnie "typuja" i "stawiaja" na numery ktore powinny wedlug nich wypasc w czasie najblizszego losowania. Nastepnie w czasie specjalnej "wspolnej" (wspolnej bo zsynchronizowanej w czasie, choc w odlegych krajach) sesji musz powotorzyc niejako swe wizje, doznania, czy przewidywania i podac je jeszcze raz. Ewentualnie podac nowe, ktore tym razem "moglyby sie sprawdzic". Wtedy komputery sprawdzaja i obliczja prawdopodobienstwo i ilosc "pokrywajacych" sie ze soba liczb czy numerow. Dochodzi do wykresu i wtedy Ci udzie obstawiaja (kazdy w swoim miejscu zamieszkania) owe numery. Jesli w jakims kraju dojdzie do wygranej i "wypadna" owe liczby to jesli jest to wygrana glowna, wygrywajacy dzieli sie nia z pozostalymi uczestnikami. Wiem, ze niestety nie we wszystkich miejscach swiata sa ludzie zwiaznie z tym projektem, a zdarzalo sie juz kilkakrotnie, ze bwytypowne numery wypadaly wlasnie w miejscach gdzie brak bylo przedstawicieli, lub wypadaly z kikutygodniowym opuznieniem. Tak czy inaczej tak prozaiczna rzecz ma dosyc wysoko umiejscowina sprawdzalnosc. Poszukaj tego tematu. Wiem, ze istnieje firma ktora pracuje z wyprzedzeniem rzeczywistosci na FOREX-ie. Forex Market Tomorrow - remote viewing czy cos takiego.
izauniaaa:
moze znasz jakieś zaklęcie, które by mi pomogło?
- Znam. Ten rok bedzie NIESAMOWITY ! pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

mlody233:
jestem ciekaw czy mozna cos takiego przewidziec?:
- STRV - what is ? REMOTE VIEWING is a term coined by Harold Puthoff and Russell Targ to describe a form of psychic functioning historically known as clairvoyance. Dr. Puthoff and Mr. Targ, both formerly with Stanford Research Institute (SRI) International - {http://www.sri.com}, have researched this phenomenon since the early 1970s, and their results are published in several books. Their research was concentrated on training selected individuals to "see" or "view" a scene or event that was occurring at a distant location. In addition, the ability to "view" the scene at different times -- past, present and future -- was established. One particularly significant outcome of this research was the discovery that viewers could reliably access remote information when they were asked to describe a scene, but that they were not as reliable when the target was a number or a letter. This discovery led to the development of Scientific Technical Remote Vewing - STRV in which a scene is associated with a particular message. This happened newly now in the year 2005. Thanks to the Chief of the project the engineer Marek Bak. (WORLD MIND TECHNOLOGIES) {http://wmt.edu.tc}. A natural extension of this idea is to use STRV to determine information that will be known only in the future. Scenes can be associated with possible outcomes of future events (such as stock market advances or declines, or contracts won or lost). A remote viewer is asked to look forward in time to the moment when the outcome of the future event is revealed and to describe the scene he is viewing precognitively. The description given by the viewer is compared with a set of possible scenes. For an STRV experiment, the greater the emotion generated at the time of the "feedback" (when the correct target scene associated with the outcome of the event is shown to the remote viewer), the more likely it is that the viewer's mind will go forward in time, from the time when he does the viewing, and lock onto the time of the feedback event. The viewer will then be able to "see" the target scene being displayed at that time -- the scene associated with the actual outcome of the event for which the outcome is to be predicted. (Two target scenes are always chosen; the one associated with the wrong outcome is never shown.) In applying the STRV technique to predicting the behavior of the stock market, it is very important that no one at the feedback event know what target scene has been associated with the possible outcome (e.g., the market could go up or it could go down). It is speculated that if anyone is at the feedback event who has seen both possible targets, a remote viewer's mind can go to the feedback event and travel back along the world line of that individual, accessing information about both target scenes, then reporting on the wrong one. For the same reason, someone whose world line has crossed or come in contact with that of anyone who has seen both targets should not be at the feedback event. This data is typed into a computer. The computer randomly selects a target pair (two target scenes out of the pool of 72 scenes which are guaranteed to be quite different from one another). The computer then compares the answers to the questions provided by the viewers with the target encodings provided as the masters for both the target scenes. The computer also randomly assigns one of the selected targets to an up market outcome and one to a down market outcome. It then uses some discrimination logic to select which predicted outcome it recommends. The details of the computer program, the logic rationale, and the questionnaire are provided in the program documentation. The program works thanks to the revolutionary theories of the engineer Bak, and the complementary use of his force PK (Psychokinesis) and HI-TECH (WORLD MIND TECHNOLOGIES). There is some evidence that there is a mental access window (MAW) when the predominat frequency of an individual's electroencephalogram (EEG) is 7.81 to 7.83 Hz. This is the same frequency range in which slight oscillations in the earth's magnetic field occur, known as "Schumann Resonance". It is strictly advisable to use the network of min. 72 persons with quota of clairvoyance and divination verified in the min. of 45 %. Only this persons' class they are suitable for the training of STVR. If you think you qualify, and would like to be considered for acceptance into our training programs please visit our membership page. We can accept only a limited number of new student members at this time. If you are truly interested in Scientific Technical Remote Vewing and how it works, please contact us. {http://forex.us.tc/} - Chyba wszystko jasne? Romek

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romku mam jeszcze ja pytanko, jesli moge prosic? a mianowicie kiedy zaloze rodzine? jestem na to juz gotowa i pewna za mojego partnera ale nie bardzo wiem czy on by chcial. pozdrawiam

Romku, pomoz, czy obecny partner to moja druga polowka?

Romku ich brauche auch hilfe;-) Ich will nur fragen ,wo ist mein Kurt ?? :D----spaß ;-):D Liebe Gruß Romanie ;-)

madzikowa21:
czy on by chcial.
- Tak ! Ale najlepiej sama sie go spytaj wprost. Odwagi !
senna:
Romku, pomoz, czy obecny partner to moja druga polowka?
- Wyglada, ze jestescie dla siebie.
emocja:
,wo ist mein Kurt ??
- Geduld ! Geduld! Du hast, Du musst, geduldig zu sein. Da kommt dein Kurt. (oder Klaus?) pozdrawiam

Romek:
(oder Klaus?)
Oder Ktokolwiek ;-):-))))

romku jeszcze jesno małe pytanie jak mam ci przesłać te wszystkie dane? na jakiego maila przepraszam ale jestem nowicjuszka na tym prtalu i wszelkiee techniczne s[prawy są mi narazie obce

wrozba@wrozba.info To jest email do Romka...

dzięki .postaram sie skrobnąć jak najszybciej

Witaj Roman. Wyslalem do Ciebie list i jesli mozna tam porozmawiamy. Pozdrawiam. J

Zwykly facet
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.