| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
z katarzyna normalnie nie idzie pogadac, bo jej konwersacja opiera sie na ponizaniu innych, wyzwiskach i obelgach, do tego swoją postawą pokazuje obraz typowej pani Dulskiej.
Na twoim miejscu kasiu wsadzilbym leb do kibla i kilka razy przypierdolil deklem - moze cos mądrego wreszcie by ci wpadlo do tej lepetynki ;)
cyt. katarzyny24:
"Moje problemy rozwiazuje sama i nie musze sie pytac Igora o to czy bede mama bo moj facet kupuje wiekszy rozmiar prezerwatyw by zaimponowac w sklepie badz aptece".
W temacie Zaklęcia sama przyznalas sie, ze nie masz faceta, a tu pierdzilisz nam jakies farmazony.
Ojjj dawno faceta nie mialas, bardzo dawno;)
|
|
|
Koolman :)) niski poziom reprezentujesz, pewnie dlatego masz tyle problemow z kobietami. Ktora chcialaby byc z kims takim jak Ty?
Pozostawiasz po sobie niesmak i etykietke....zwyklego palanta i idioty. Mi ma wpasc cos madrego? hehehe no tak, pewnie dobry wybor prezerwatyw dla mojego chlopaka, by mu sie nie znusela w trakcie :)))))))
|
|
|
Do tego swoim postem potwierdzasz, ze nawet o seksie nie masz zielonego pojęcia - wiec po jakiego wala znow sie wtrącasz
|
|
|
hehhehehhehhe smieszni jestescie..... jezeli macie zamiar sie tutaj wyzywac to nie piszcie!!!
|
|
|
Koolman :))) za to ty masz pojecie.....tak jak twoje wszystkie byle ktore nie chcialy ci dawac, terez jakas despreratke znalazles,milo :)) a poza tym ja o swoim zyciu prywatnym nie opowiadam wiec nie masz sie w tym temacie czego czepiac
|
|
|
walnieci jestescie..... widac,ze sie nie lubicie i sie nie polubicie wiec..... po co to wszytsko?
|
|
|
Na zakleciach nie pisalam ze nie mam patrnera niedouczona krowo, tylko pytalam o jakiego partnera chodzi. Czytaj uwazniej
|
|
|
To prezerwatywy są w różnych rozmiarach?
Nie wiedziałem.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Katarzyno to przestan pisac jakies glupoty.... to sie tak samo tyczy Koolmana...... nie piszcie i koniec tematu.
hehhe nie mialas sie siora do kogo przyczepic.....
|
|
|
sluchaj mala blondyno, tu nie chodzi o czepianie sie. Ale jak czytam takiego popire............ Koolmana to po prostu nie da sie tego nie skomentowac....te jego pytanie..bede ojcem?..ja tego nie chce.....gumka mi sie zsunela....litosci koolman LITOSCI
celowo robiosz z siebie idiote? masz 15 lat? bo tyle ci daje, wiecej nie
|
|
|
Kaska to nie komentuj tego i juz.... musisz zawsze sie do kazdego przyczepic???? kazdy jest inny ---------zrozum to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
a tak poza tym.... to komu mial sie wyzalic???????? najllepszym sposobem jest pisanie tutaj!!!
|
|
|
Nie czepiam sie kazdego, tego chcyba zapomnialas wziasc pod uwage. Koolman reprezentuje po prostu bardzo niska klase, uposledzenie umyslowe i zaburzenia osoboswosci wiec moge miec dla niego troche zrozumienia, w koncu nie do konca jest winny temu ze sie tak zachowuje.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |