Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

z katarzyna normalnie nie idzie pogadac, bo jej konwersacja opiera sie na ponizaniu innych, wyzwiskach i obelgach, do tego swoją postawą pokazuje obraz typowej pani Dulskiej. Na twoim miejscu kasiu wsadzilbym leb do kibla i kilka razy przypierdolil deklem - moze cos mądrego wreszcie by ci wpadlo do tej lepetynki ;) cyt. katarzyny24: "Moje problemy rozwiazuje sama i nie musze sie pytac Igora o to czy bede mama bo moj facet kupuje wiekszy rozmiar prezerwatyw by zaimponowac w sklepie badz aptece". W temacie Zaklęcia sama przyznalas sie, ze nie masz faceta, a tu pierdzilisz nam jakies farmazony. Ojjj dawno faceta nie mialas, bardzo dawno;)

other, z koolmanem problemy sa juz od dawna.

Koolman :)) niski poziom reprezentujesz, pewnie dlatego masz tyle problemow z kobietami. Ktora chcialaby byc z kims takim jak Ty? Pozostawiasz po sobie niesmak i etykietke....zwyklego palanta i idioty. Mi ma wpasc cos madrego? hehehe no tak, pewnie dobry wybor prezerwatyw dla mojego chlopaka, by mu sie nie znusela w trakcie :)))))))

Do tego swoim postem potwierdzasz, ze nawet o seksie nie masz zielonego pojęcia - wiec po jakiego wala znow sie wtrącasz

hehhehehhehhe smieszni jestescie..... jezeli macie zamiar sie tutaj wyzywac to nie piszcie!!!

Od pierdolenia jestes tu ty, niewazne czego....

lol, pala mi wymiekla :D

Koolman :))) za to ty masz pojecie.....tak jak twoje wszystkie byle ktore nie chcialy ci dawac, terez jakas despreratke znalazles,milo :)) a poza tym ja o swoim zyciu prywatnym nie opowiadam wiec nie masz sie w tym temacie czego czepiac

walnieci jestescie..... widac,ze sie nie lubicie i sie nie polubicie wiec..... po co to wszytsko?

Na zakleciach nie pisalam ze nie mam patrnera niedouczona krowo, tylko pytalam o jakiego partnera chodzi. Czytaj uwazniej

To prezerwatywy są w różnych rozmiarach? Nie wiedziałem.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol juz wiesz

marta541:
widac,ze sie nie lubicie i sie nie polubicie wiec
Marta ja nie jestem tutaj by jego lubic, on mnie rowniez

Katarzyno to przestan pisac jakies glupoty.... to sie tak samo tyczy Koolmana...... nie piszcie i koniec tematu. hehhe nie mialas sie siora do kogo przyczepic.....

sluchaj mala blondyno, tu nie chodzi o czepianie sie. Ale jak czytam takiego popire............ Koolmana to po prostu nie da sie tego nie skomentowac....te jego pytanie..bede ojcem?..ja tego nie chce.....gumka mi sie zsunela....litosci koolman LITOSCI celowo robiosz z siebie idiote? masz 15 lat? bo tyle ci daje, wiecej nie

Kaska to nie komentuj tego i juz.... musisz zawsze sie do kazdego przyczepic???? kazdy jest inny ---------zrozum to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak poza tym.... to komu mial sie wyzalic???????? najllepszym sposobem jest pisanie tutaj!!!

Nie czepiam sie kazdego, tego chcyba zapomnialas wziasc pod uwage. Koolman reprezentuje po prostu bardzo niska klase, uposledzenie umyslowe i zaburzenia osoboswosci wiec moge miec dla niego troche zrozumienia, w koncu nie do konca jest winny temu ze sie tak zachowuje.

Kaska zamilcz czasami..... ;)))

Nie mam zamiaru :)))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.