Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Skojarzenia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 443

Tylko go od razu nie bojkotujcie :-) Na wielu forach są takie w sumie bezsensowne tematy, ale za to zabawne :-) Może i tutaj się przyjmie? Chodzi po prostu o pisanie skojarzeń - pojedynczych słów, do słowa poprzednio podanego. Można też podawać krótkie wyjaśnienia. Pozwolicie, że zacznę: KOBIETA

sztuczne slonce

solarium

męka / bez sensu zresztą/

meduza

Chyba raczej "miękka" :D To, że dla Ciebie jest to bez sensu, nie znaczy, że takim jest dla innych. Oj Meduza - jakaś zgorzkniała jesteś - chyba masz zły dzień.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja? Byłeś kiedyś na solarium, polożyłeś się w tej trumnie i wypacałeś wszystkie soki tylko po to by potem pewna część ciała miec jak pawian i nie móc sobie miejsca znależć. Spróbuj wtedy porozmawiamy...A dzień , właściwie noc jest cudowna i jedyna w swoim rodzaju, Coś nie jarzysz! Nie pij więcej!

meduza

1. "Bez sensu" jest stwierdzeniem obiektywnym - a w tym przypadku takim nie jest. 2. Byłem na solarium i mi się podobało. Cieplutka, jasna kapsuła z chłodnym wiaterkiem - wcale się nie pociłem i nie opaliłem zbytnio. 3. Kocham noc (o czym pisałem w innym wątku), ale nie wiem, co to ma wspólnego z tematem. 4. Mam zamiar wypić jeszcze jedno piwko :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Kocham noc (o czym pisałem w innym wątku), ale nie wiem, co to ma wspólnego z tematem
Czytasz nieuważnie! Przygadal kocioł garnkowi...Skup sie , proszę! A wracając do tematu. Skończyliśmy na slowie MĘKA

meduza

Ludzkie odruchy są śmieszne. No jak ich tu nie kochać?!?!? hyh lol xD Teraz Darek : ''Ajci, Ajci'', no bo Igor uspokaja w swej fortecy. Jesteście chłopaki jak validol i relanium. Super.

hheheh no to poczytalam sobie waszych............. hmmm jak to nazwac...... waszych.............zdan..... wiec solarium jest ok..... chodze i sie opalam..... tzn juz nie chodze...bo szkoda siana i uzaleznilam sie od solara...... co do meduzy.... widocznie poszlas na pare nascie minut za duzo skoro mialas takie skutku uboczne ;P wendol do Ciebie nic nie mam... wszytsko jest ok pozdro dla Liszaja :)

liszaj Paskudny czerwony wyprysk , lubi sie mnożyć:) Olejek z drzewa herbacianego jest skutecznym środkiem do zwalczania.

Lol. Cipowiedzieć co jest najlepszym lekarstwem na dziewictwo? xD

Cipowiedz:)!

Ameryki nie odkryjesz!

Celibat.

Ale to katusza !!! nie lekarstwo. Lekarstwo jest na chorobe , celibat jest chorobą samą w sobie, nienaturalnym przymusem ! Miałam nadzieje na " cuda na kiju " :)

...

Kropka

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111,58830487.html Klej, nożyczki i do dzieła.

Oj napracowałeś sie, naszukałeś :) Warto było, kwiaty choć sztuczne sa śliczne. Coś tam pokombinuje z nożyczkami:)

bardzo interesujace jest to co wy tu piszecie.... bardzo...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 443
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.