| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Igorze,
Proszę o odpowiedź na te moje wynurzenia z 6.10. bo strasznie mnie interesuję, co ten Grześ do mnie czuje, a jakoś nie mam smiałości się zapytać.
A co do biednych to mam problem, jak pisałam wcześniej, jestem w UK i bardzo tu mało katolickich kosciołów, a poza tym mało biedaków na ulicy
Ale wiosną wybieram się do Polski, tam wywiąże się z obietnicy wspomożenia biednych.
A czy ja wogóle wyjdę za mąż? Stasznie bym chciała mieć normalny dom , taki zwyczajny z mężem i z dziećmi itp, Proszę o odpowiedź
Gorąco pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
|
|
|
|||
|
Igorze,
Pisze bo mam obawy a nie chciałabym w coś się wrobić;)
Poznałam faceta,proszę zobacz w kartach czy nim kieruje
tylko namiętność czy uczucie także?
pozdrawiam
wera
biedny nic nie powiedział tylko się modlił.
dziękuje
|
|
|
drogi Igorze bardzo chcialabym wiedziec czy Steve bedzie ze mna, jesli przeznaczenie mowi cos innego to czy i kiedy poznam tego wlasciwego? Jako ze w londynie ciezko spotkac bezdomnego ale sa sklepy charytatywne lub urny na pomoc chorym dzieciom lub chorym na raka czy taki dar jest wystarczajacy? Cieplo pozdrawiam i dziekuje!!! Gosia
|
|
|
Igorku! Z calego serca dziekuje za odpowiedz!
Dodales mi otuchy i teraz wiem, ze jestem na dobrej drodze do szczescia ;)
Pozdrawiam!
|
|
|
igorze nie chodze do kosciola
ale jak spotkam na ulicy nie zapomne o nim
prosze jeszcze o pomoc
twoja odpowiedz to chlop sie zmienia ale jak sie on zmienia na lepsze? zle?
ja mam wrazenie ze mu nie zalezy na dziecku ani na mnie
oklamuje spotyka sie z inna dziewczyna niby przyjaciolka pokazujie moje sms kolega smieje sie ze mnie nabija sie
moim zdaniem nie zalezy mu
nawet przestal odwiedzac dziecko
jestem zalamana
chce o nim zapomniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
on sie nie zmieni nadal bedzie i jest egoista samolubem czlowiekeim bez uczuc
on tylko akceptuje kumpli i swoje gry kompoterowe wiec jak jest z nim igorze? pozdrawiam
|
|
|
dzisiaj wkoncu dostrzeglem dwie biedne osoby pod kosciolem jedna z nich bo to byla kobieta powiedziala dziekuje natomiast druga biedna odoba powiedziala dziekuje bardzo wczesniej jak natknalem sie na biedna osobe to powiedziala dzieki dzieki moze sie to wydac dziwne ale jak przejezdzalem obok kosciolow to nie widzialem osob biednych pewnie mijalem o nieodpowidnich porach
|
|
|
Igorze
co do biednych pod kościołem to pod moim ostatnio ich nie widze, więc okazji do pomocy nie miałam. Wspomogłam powodzian jakis czas temu.
|
|
|
Czesc Igor ta kobieta zmienila moje zycie chce ci sie pochwalic.Pozdrawiam Igor
|
|
|
Igorze odpowiedz mi prosze na kilka pytan:
1. czy on bedzie moim partnerem?
2. czy glugo bede sama?
3. kiedy bede miec swoje mieszkanie?
4. czy czeka mnie cos na co powinnam uwazac?
pytam kolejny raz, nie omijaj mnie tym razem, prosze...
|
|
|
WITAM CIE iGORZE ,ALE NIE ROZUMIEM TEJ ODPOWIEDZ,CHCIALABYM WIEDZIEC CO MNIE CZEKA W ZYCIU UCZUCIOWYM? I CO O TYM MYSLISZ EMAILA ZE STRONY 205,DOTYCZACY INTERPRETANCJI TAROTA.
MOJA PRACA I ZYCIE NIE SA ZWIAZANE Z KULTURA I SZTUKA
CZY MOGLBYS BYC BARDZIEJ PRECYZYJNY I WYJASNIC MI
DZIEKI
|
|
vitalia65 |
|
Witaj Igorze, mam pytanie co do sfery uczuciowej. Kiedy się zakocham z wzajemnością? I kto to będzie?
|
|
|
Igorze
czy mam jakiekolwiek szanse na to, żeby być z P?
czy tam, gdzie pojadę, znajdę pracę?
biedny podziękował i się uśmiechnął
|
|
|
ZAKLĘCIA
solzenicyn
39 minut temu
Odpowiem jutro ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze, proszę, odpowiesz mi....? Może jutro....? Proszę:)
|
|
|
biedny był...siedział na schodku i co z tego? jak obok stało piwo? jedzenia nie chciał, a pieniądze a i owszem...ale na piwo?
|
|
|
Igorze nie lubie sie narzucac ale w razie pominiecia mnie przesylam jeszcze raz moja wiadomosc, Dziekuje
|
|||
|
Igorze!
Jeśli możesz odpowiedz proszę na moje pytania. Tak lub nie wystarczy:
1. Czy zostane w tej pracy na dłużej?
2. Czy spotkam jeszcze kiedyś pewną osobę?
3. Czy osoba ta myśli o mnie?
pozdrawiam
|
|