Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

witam Igorze bardzo bede wdzieczny za odpowiedz na mojego maila.goroco pozdrawiam

Igorze błagam pomóż mi...czekam na odpowiez,dziękuję

czy mężczyzna o którym myślę czuje coś do mnie i czy będziemy razem?

Drogi Igorze ja mam 2 pytania.1. Czy powinnam spotkac sie z mezczyzna ktory zaproponowal i spotkanie. 2. Jakie sa jego zamiary wobec mnie? Z gory dziekuje za odpowiedz

ZAKLĘCIA lily 12 godzin temu Tarot kartami Moc XI i V Mieczy mówi, że spotkać się możesz ale uważaj ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA angell Wczoraj o 23:0 Mżonki ;( Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

mam pytanie czy Ty wróżysz tylko z kart tarota??

ZAKLĘCIA magda16165 59 minut temu Nie tylko. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Czesc Igor prosze prosze odpowiedz na moje pytanie?Pozdrawiam Igor

Igorze dziekuje za odpowiedz na pytanie. Jeszcze jedna rzecz nie daje mi spokoju. Na co mam uwazac? Czy to jakis niebezpieczny facet ? Jak traktowac to co on mi mowi ? Czy jest szczery ?

Witam Igorze ponownie :) Nie odpowiedziales na moje pytanie wiec postanowiłam zapytac jeszcze raz..co myśli o mnie moj znajomy - Tomasz G.(24 l)czy on jest mną zauroczony?

Zapytam jeszcze raz czy mam szansę w krlotkim czasie wyjść z bardzo dużych problemow finansowych?psycha mi już siada.....z góry serdecznie dziękuję!!!!!

Witam Kocham nadal pewnego człowieka lecz utraciłam z nim kontakt . Chciałabym wiedzieć czy nadal jest wolny i czy uda się nam jeszcze spotkać? Pozdrawiam Ps biedny podziękował za datek

Właśnie skończyłem czytać maile, ale znowu zadowolony nie jestem bo o Biednych prawie nikt nie pisze. Osoby które spełniły warunki wróżby odpowiedzi dostana jutro. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

hei Igorze,ja nie spotkalam biednego pod koscilem ,ale pod sklepem spotkalam mlodego chlopca,który prosil o pieniadze,ja mu ich nie dałam ale weszłam z nim do sklepu i to co sobie wybral do jedzenia ,coś slodkiego ,bulki,maslo... ja zapłacilam.Ludzie tak na mnie dziwnie patrzyli. chlopak byl bardzo zadowolony,i podziekowal mi ale ja powiedzialam ze podziekowania naleza sie komus innemu,temu kto spowodowal ze to ja cie spotkalam zawze tak robie i nie jestem obojetna na krzywde ludzka. pozdrawiam

vitalia65

ZAKLĘCIA hades Wczoraj o 19:26 Tarot kartami As Monet i As Kijów mówi, że wyjdziesz z tego problemu ale najpierw zrobisz tak: przez cały miesiąc będziesz chodzić do Kościoła na pierwszą poranną Mszę i tam podczas Mszy obiecasz Bogu, że się zmienisz, w nocy we śnie zobaczysz jak to się ma stać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA vitalia65 16 minut temu Dobrze, że to zrozumiałaś życie to zbiór naczyń połączonych i wszyscy ze wszystkimi jesteśmy związania, tylko współpracując ze wszystkim dookoła mamy szanse na pełne szczęście. Pozdrawiam Igor ps. Kapłanka II i Koło Fortuny, że czeka cię sukces związany z szeroko rozumianą kulturą i sztuką ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

Hey Igor! Mam kilka pytań! Proszę jezeli nadejdzie czas to odpowiedz! 1. Co czuje do mnie Góral? 2. Jeżeli TO jest coś poważnego to czy będzie coś z tego? 3. Jeżeli tak to jak długo będzie TO trwało i kiedy się zacznie?

Igorze ja spotkalam biednego na dworcu...znaczy siedzialam na lawce a on do mnie podszedl...to mu wrzucialam pieniadze bo mi go sie szkoda zrobilo..

mila91 mam pytanie czy dojdzie do rozwodu z moim mężem czy da się do jeszcze uratować, czy osoba z która się spotyka to coś ważnego czy nie, jesteśmy po ślubie rok czasu znamy sie 9 lat i bylismy para dogadywaliśmy sie a teraz sie odzywamy prosze o pomoc