Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

edytka... a na pewno ktoś odebrał?to nie była poczta,po jakiś 4 sygnałach? masz może gg? pozdrawiam;)

paolka moje gg 21214835

Igorze kiedy odpowiesz na e-maile?

werka

pani podziekowala i powiedziala ze Bog mi w dzieciach wynagrodzi... ale to chyba Tobie Igor.... hehehe :)

ja chcę mieć swobodne życie rodzinne bez ograniczeń

baznadziejna jest nie wiedza albo baznadziejna jest niecierpliwość co jest gorsze?

ZAKLĘCIA weronika8919 2 dni temu o 20:55 Jestem w trakcie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, Proszę o radę. Czy mężczyzna, w którym jestem zakochana jest wobec mnie szczery? I czy zdecydować się na wyjazd? pozdrawiam

Kochany Igorku. Chcę zmienić pracę. Czy dostanę tę pracę o którą się staram, tj. w Domu Dziecka ??? Pozdrawiam serdecznie

asystent:
Czy mężczyzna, w którym jestem zakochana jest wobec mnie szczery
bedzie :) http://www.youtube.com/watch?v=nZl165WDjDA

Biedny otrzymał i wielce dziękował. A ja mam prośbę o wróżbę. Co mam zrobić z pracą, którą mam. Nie jest obecnie satysfakcjonująca, może trochę nudna. Czy na horyzoncie mam inną pracę, która w pełni mnie pochłonie, a ja rozwinę w niej skrzydła? Czy ktoś mi może w tym pomóc? Czy w mojej firmie nastąpi przełom i rozkręci się? Jak widzisz moją karierę? Pozdrawiam i z góry dziękuję.

WITAM IGORZE ,WIEM ZE JESTES BARDZO ZAJETY ,ALE CZY MOGLBYS MI ODPOWIEDZIEC NA MOJ EMAIL ZE STRONY 205,TO DLA MNIE BARDZO WAZNE PROSZE

vitalia65

Witam, mam na imię Marta i bardzo proszę o odpowiedź. Co sądzi o mnie mężczyzna o którym myślę?? i czy mój partner jest wobec mnie szczery??Z góry dziękuję

ZAKLĘCIA vitalia65 4 godziny temu Musisz poczekać ;) Pozdrawiam Robert Mikołajek

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wendol 5 października, 19:00 Tarot kartami Królowa Kijów i Śmierć XIII oraz V Monet i VIII Kijów mówi, że wybranka niestety opuści cię ze względu na brak szerokich perspektyw finansowych w jej mniemaniu reasumując tobą żądzą namiętności a nią zmysł praktyczny. Pozdrawiam Igor ps. jej osobowość karty opisują tak: indywidualistka lubiąca cygańskie życie, artystka, cierpi z powodu każdego ograniczenia, inteligentna i władcza, na ogół wychodzi kilka razy za mąż i rozwodzi się wielokrotnie bez troski o zadawanie cierpień.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy wyjde za P za maz? czy wyjde z bagna w jakim jestem?

witaj Igorze czy można jakoś rzucić zaklęcie na mojego byłego partnera by nie robił nam nigdy więcej problemów ? proszę pomóż

9 września, 17:33 WITAM CIE....DAWNO JUŻ TU NIE ZAGLĄDAŁAM...CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY W NAJBLIŻSZYM CZASIE BĘDĘ MIAŁA PRACE A MOŻE JESZCZE MUSZE POCZEKAĆ...POZDRAWIAM

:)

Witam Igorze, prosze powiedz mi cos na temat Artura. Czy uda mu sie poradzic z problemami osobistymi? Czy moge mu jakos pomoc? I czego on ode mnie oczekuje? Nie chce sie znowu wpakowac w bloto z powodu swojej wlasnej naiwnosci. Dzieki i pozdrawiam cieplutko Dorota

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

hej Igorze oczywiscie poczekam na twoja odpowiedz na moj email,mam nadzieje ze twoja odpowiedz mi wijasni wszystko. pozdrawiam

vitalia65