| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Igorze!!
Biedny pod kościołem życzył mi dużo zdrowia" bo nic nie jest ważne tak jak zdrowie :). Wracając do Twojej odpowiedzi na moje pytanie; to nie przesadzałabym z chorobliwym brakiem wiary we własne siły ;). Chciałam się tylko dowiedzieć jakie mam możliwości zrobienia doktoratu ( np. możliwości umysłowe i czy przyjmą mnie na studia doktoranckie, czy nie będzie większych przeciwności losu). Co miałeś na myśli pisząc, że w sprawach uczuciowych będę mieć proste szczęście i kiedy ono nadejdzie ( czy ja znam tę osobę)? Pozdrawiam serdecznie
|
|
:) |
|
Aktualnie odpowiadam na zaległe maile do jutra powinienem się uporać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|
|
|
Witam Cię Igorze
Mam do Ciebie prośbę, abyś sprawdził co karty mówią odnośnie pytania.
Co do mnie czuje M. W. czy traktuje mnie tylko jako kumpelę, czy może cos więcej czuje do mnie?
Czy istnieje szansa abyśmy byli razem?
Dziękuje i pozdrawiam :-)
PS. Igorku co sadzisz o Litanii Dominikańskiej?
|
|
|
Mam tylko jedno pytanie .Czy mój mąż przestanie się spotykać ze swoją kochanką . A biedak powiedział Bardzo dziękuję i się uśmiechną
|
|
|
Czesc Igor mam takie pytanko jaka relacja bedzie z Bozena jak sie to wszystko skonczy?Pozdrawiam Igor.
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanie, kiedy się zakocham z wzajemnością i będziemy razem? i czy to będzie chłopak który aktualnie mi sie podoba, czy inny ?
|
|
|
Czy ja i Maciek będziemy wreszcie razem,a może jest mi pisany ktoś inny,albo jest mi pisana samotnośc
|
|
|
Igorz, czy moim zyciu wszystko sie pouklada?jak wyglada moja najblizszza i nieco dalsza przyszlosc?
|
|
|
Igor biedny powiedzal dziekuje
moje pytanko co widzisz dalej u mnie z D??
|
|
|
Kochany Igorku...
Pomóż mi;( ktoś mnie zastrasza:( sprawdz proszę do kogo należy numer 665 540 283.Boję się!;( czy to kobieta czy mężczyzna?
Pozdrawiam.
ps.czy ta osoba żartuje sobie ze mnie czy mam powody żeby się jej/jego obawiać?
|
|
|
|||
|
Witam, mam na imię Marta i bardzo proszę o odpowiedź. Co sądzi o mnie mężczyzna o którym myślę?? pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze,
Nawet nie wiem od czego zacząć, wiesz jak się już zacznie walić to wszystko na raz.
1. czy zmieni się coś w sprawie mojej pracy?
2. czy dogadamy się z w?
3. czy S zechce w końcu zamieszkać ze mną?
dziękuję ci bardzo;)
dziś pod kościołem dałam biednej kobiecie oraz wrzuciłam na stypendia dla biednych dzieci.
Igor dziękuje ci!
m.
|
|
|
paolka 262 nie przejmuj się nieznanymi numerami, zastrzeż sobie nr i zadzwoń pod ten nr i się dowiesz czyj on jest. a jak zbyt Cie nęka to po prostu go zablokuj. nikt z od strzeżonego nr jak ma trochę rozumu nie straszy ludzi wiec się nie martw tym
pozdrawiam ciepło.
-------------------------------------------------
Hej edytka
oto chodzi właśnie że ta osoba nie pisała mi smsa z zastrzeżonego numeru,ja nie znam tego numeru,i ta osoba mnie straszy że ma jakieś moje zdjęcia i wyśle je mojemu chłopakowi;( wątpię że są jakieś zdjęcia,ale sam fakt,to mnie denerwuje:(
|
|
|
Igorze,
Pisze, bonie umiem sobie już sama poradzić ;(
1. czy facet ur 28.02 w końcu się określi czy chce być ze mną, czy kocha mnie?
2. mam czekać jeśli potrzebuje czasu czy odpuścić?
bardzo mi na nim zależy wiem, że jest dobrym człowiekiem, ale nie mam sił żyć w takiej nie pewności;(
dałam w piątek biednej kobiecie na dworcu pieniądze.
pozdrawiam
weronika
|
|
|
Hej Paolka, ten nr ma kobieta bo wczoraj próbowałam się do tego nr dodzwonić i usłyszałam głos damski, a co do zdjęć zawsze będziesz wtedy mogła iść na policję i wtedy raz na zawsze załatwisz tą osobę, ale wątpię żeby ktoś miał Twoje zdjęcia. A skorozna ta osoba Ciebię i Twojego chłopaka to musi być to ktos z Twoich 'pseudo znajomych"
A więc nie przejmuj się tym aż tak mocno.
pozdrawiam ciepło
|
|
|
Dzięki,edytka;) troszkę mnie uspokoiłaś:)
jednak jak ja próbowałam dodzwonić pod ten numer to po jakimś czasie się włączała się poczta. Dziękuję Ci jeszcze raz bardzo;)
Pozdrawiam cieplutko;)
|
|
|
|||