| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Mam na imię Adam mam pecha w miłości
mam kilka pytańa w sumie chodzi o jedno
aktualnie poznałem( przez internet) 3 kobiety
1.Polka - mama 3 dzieci Ula i 2 murzynki . czy któras z nich zostanie moją żoną . lub podasz mi date ewentualnego mego slubu
|
|
|
Igorze,
czy ta współpraca ze znajomym o której wspomniałam ma szansę na realizacje?
Dzięki i pozdrawiam
Emi
|
|
|
|||
|
milo byloby tez wiedziec w jakim zawodzie bez klopotu bede zarabial pieniadze :)
|
|
|
Igorze ja zwariuje niedlugo, powiedz mi blagam czy z tym czlowiekiem bede w zwiazku? nie wytrzymam tego czekania az on sie odezwie, prosze napisz, juz wole wiedziec nawet cos zlego niz czekac dalej, prosze...
|
|
|
Witam Igorze,
dziękuję za rozwianie moich wątpliwości, co do Twoich zawodów:)
Proszę, czy mógłbyś mi powiedzieć/odpisać czy Grzegorz mi się oswiadczy i czy powaznie mysli o mnie? Może w złej kolejności zapytałam, ale proszę Cię bardzo o odpowiedź.Tak, wiem kiedy przyjdzie właściwy czas...
Pozdrawiam
|
|
|
Igorku ;)
kiedy na maile będziesz odpowiadał?
pozdrawiam
a.
|
|
|
|||
|
ZAKLĘCIA
agulinamalina
Wczoraj o 21:04
Właśnie się zabieram.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
witaj Igorku czy moja mama spotka jeszcze na swej drodze kogos kto bedzie dla niej oparciem? i czy z jej zdrowiem wszystko jest dobrze?dziekuje serdecznie i pozdrawiam
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witaj Igorze
Przypadkowo znalazlam te strone.Pisze juz,choc niestety nie udalo mi sie jeszcze nigdy spotkac zadnego biedaka pod kosciolem to jednak nie przechodze obojetnie obok potrzebujacych.Zwracam sie do Ciebie z nadzieja ze bedziesz w stanie odkryc zagadke przyszlosci mojego zwiazku?B.sie kochamy,lecz jestesmy dwa rozne swiaty,nielatwo,ale ucze sie zycia jakby od nowa,marze o zalozeniu rodziny,chcialabym kiedys zostac jego zona...Czy moje marzenie sie spelni?Czy ten zwiazek to raczej jakas naiwnosc,strata czasu?
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam.
|
|
|
Kochany Igorku...
Pomóż mi;( ktoś mnie zastrasza:( sprawdz proszę do kogo należy numer 665 540 283.Boję się!;( czy to kobieta czy mężczyzna?
Pozdrawiam.
|
|
|
DAREK! Napisałam piękną, obszerną odpowiedz, ale w trakcie dopisywania wyskoczyłam z materiału i pokazało się okienko logowania.
Ale cuda! Nie chce mi się od początku wszystkiego pisać.
Ale o odcinaniu powtórzę w skrócie: możesz byc spokojny, już to kiedyś zrobiłam. Z mojej strony nic ci nie grozi:) Wolę kumpli i dobre relacje partnerskie od wątpliwego, niepewnego związku. :)
Resztę dopiszę innym razem. :)
|
|
|
Witaj Igorze,
Chcialabym Cie poprosic o pomoc o ile znajdziesz troszke czasu dla mnie.
Nie rozumiem mojego meza, odszedl bez slowa, nie powiedzial dlaczego, nie ma innej kobiety(na razie). Wyjechalam za granice, wzielismy slub, zostawilam przyjaciol, rodzine, dom rodzinny, babcie....Myslalam ze zalozymy rodzine, bedziemy mieli dom i dzieci a tu taka porazka. Nie moge zrozumiec dlaczego odszedl, co sie stalo i czy to jeszcze jest do naprawienia, on chyba nie zdaje sobie sprawy ze przewrocil cale moje zycie do gory nogami i zostawil mnie potem sama.....co robic
pozdrawiam monia
|
|
monia |
|
Witaj Igor mam pytanie czy mezczyzna X myśli chociasz troszke omnie czy mam jakie kolwiek szanse mam dalej sie starac czy dac spokuj sobie i zyc dalej...pozdrawiam
|
|
|
Hey Igor!
Mam kilka pytań! Proszę jezeli nadejdzie czas to odpowiedz!
1. Co czuje do mnie Góral?
2. Jezeli to miłość to czy będzie coś z tego?
3. Jeżeli tak to jak długo będzie TO trwało i kiedy się zacznie?
|
|
|
Drogi Igorze!
Jeśli możesz odpowiedz proszę na moje pytania. Tak lub nie wystarczy:
1. Czy zostane w tej pracy na dłużej?
2. Czy spotkam jeszcze kiedyś pewną osobę?
3. Czy osoba ta myśli o mnie?
pozdrawiam
|
|
|
dzien dobry Panie Igorze,mam pytanie czy karty tarota moga sie mylic ,poniewaz zostaly postawione mi karty tarota i pokazaly ze z ta osoba bede tworzyc szczesliwy zwiazek ale rzeczywistosc jest inna ,ta osoba jest z inna kobieta ,ozenil sie i spodziewa sie dziecka ,wiec wrócilam z zapytaniem do osoby co postawila tarota i ta potwierdzila ze nie widzi zadnego slubu i dziecka,ale ja znam ta osobe i wiem ze jest odwrotnie.co o tym wszystkim myslec?
poaztym chcialabym wiedziec co mnie czeka w najblizszej przyszlości w sferze uczuć?
|
|
vitalia65 |