Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA tomektomek1995 20 września, 22:38 Trening należy wykonywać regularnie po 25 minut dziennie rano i wieczorem => przez 6 tygodni. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA martaa775 20 września, 11:46 Chłop zaczął się zmieniać. Pozdrawiam Igor ps. reszta zajmie się Opatrzność ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA stefa 15 września, 13:32 Wiele dobrego ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Grace 15 września, 00:48 Przeczucia rzadko nas okłamują. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Asia23 14 września, 18:58 Tarot kartami IV Kije, Głupiec XXII, Królowa Pucharów i Rycerz kijów mówi, że z Tomasza jeszcze by coś było ale wybrać musisz tego który realnie coś dla ciebie robi. Pozdrawiam Igor ps. co powiedział Biedny pod Kościołem ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sekretarka 8 września, 12:50 Tarot kartami X mieczy, As Kijów, Słońce XIX i Kochankowie VI mówi, że twoje upodobania Los pozwoli ci zaspokoić. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mojalza 7 września, 18:18 Tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA skolowana 7 września, 16:19 Nie wysługuj się drugi raz innymi osobami w realizacji własnych planów i wszystko wróci do normy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szesciopac 6 września, 23:32 Tarot kartami Sąd XX, Śmierć XIII i Księżyc XVIII mówi, że miłość życia poznasz w sierpniu, co do zarabiania pieniędzy nie będziesz z tym miał żadnych kłopotów a co do innych spraw to jakieś małe kłopoty zawsze będą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agnieszka16a 6 września, 20:35 Życie niekiedy jest jak wspinaczka pod górę a kiedy wyżucimu zbędne toboły marsz od razu jest łatwiejszy ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sama 6 września, 17:12 Zawody mam różne ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 5 września, 13:54 I co tam u ciebie ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Czesc Igor dziekuje za wszystko.Pozdrawiam

ZAKLĘCIA Emi84 1 września, 14:00 To samo co ty, tylko widzę to z boku. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA rusin1981 1 września, 12:13 Ale czy on chce, bo to że ty chcesz to jeszcze mało znaczy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Cię Igorze :-) Dziękuję za pytanie- odpowiedź:-) U mnie jak na razie chyba dobrze, źle nie jest, ( ale zawsze mogło by być lepiej :-) ale nie narzekam jak na razie) powolutku żyje dalej do przodu. A u Ciebie Igorze co słychać? Pozdrawiam :-)

Witaj Igorku. Przeprowadzililiśmy się niedawno z Mężemi Dziećmi z nad morza na poludnie i chcialabym sie dowiedzieć czy będziemy tu szczęśliwie żyć,czy Dzieci będą szczęśliwe i czy starczy Nam na remonty.Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję za odpowiedż.

Witam Cie Igorze nap Ci wiadomosc na e-maila i czekam na odpowiedz;) pozdrawiam;)

werka

7 godzin temu cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA paolka262 5 dni temu o 18:21 Nie mogę ci na takie rzeczy odpowiadać ;) Pozdrawiam Igor ----------------------- Drogi Igorku... czemu nie możesz mi odpowiedzieć na pytanie,Czy Szymon jest obecnie w związku?:p tzn że jest?

Dziękuję Ci bardzo że jesteś;) powiem tak,naprawiasz mi duszę i dajesz pozytywne myślenie osobie;) Czuję się silniejsza psychicznie po twoich odpowiedziach;) Bóg zapłać:) Pozdrawiam serdecznie najcudowniejszego człowieka na ziemi;)