Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA moor 2 dni temu o 18:18 Tarot kartami Pustelnik IX, Kapłanka II, Rycerz Pucharów i Moc XI mówi, że: 1. na razie to on nie chce - sam nie wie o co mu chodzi tacy tak mają 2. jak już to od lutego, można liczyć na proste szczęście 3. co do prawa jazdy to jeszcze chwile musisz poczekać, bóg spełniając pragnienia nie może przyczyniać się do cudzego nieszczęścia ;)) 4. Moc XI - mówi, że jest duża szansa w listopadzie gdyż Opatrzność przejęła nad tobą opiekę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 2 dni temu o 16:01 Zrozum czas wolny jaki dostałaś to czas który masz wykorzystać na samorozwój => nie rozumiesz tego dlatego błędnie myślisz, że marnujesz się na bezrobociu a inna sprawa, że cudujesz ;)) Tarot czterema kartami mówi, że: 1. VIII Kijów do pracy nie idziesz bo mnożysz wyimaginowane przesądy 2. VIII Pucharów - wpadnie coś w czerwcu ;)) 3. Gwiazda XVII - reszta życia upłynie w dobrej atmosferze ;) 4. Cesarzowa III - tak mi wychodzi marzec ;)) Pozdrawiam i Dziękuję Bardzo Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia 2 dni temu o 14:45 A szkoda ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wario 3 dni temu o 17:37 Prawdziwe karty są czyste (puste białe strony) - wtedy nie mącą umysłu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monetka73 3 dni temu o 00:06 Należy to potraktować jako zdobywanie nowych doświadczeń ;)) Pozdrawiam Igor ps. a że nauka kosztuje to niema się czym martwić wychodzi na +zero ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kredzia 4 dni temu o 19:08 Że też z z tobą nie pracuję ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA martabunia 4 dni temu o 14:17 Właśnie w tym problem, że nie jest twoim przyjacielem ;)) Pozdrawiam Igor ps. ale trzeba dać mu szansę ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA savanah6 4 dni temu o 16:42 A na około obrazu na kolanach poszłaś - tam wtedy trzeba swoje życzenie cały czas powtarzać ;)) Pozdrawiam Igor ps. a w środku jeszcze jest skrzynka do której wypada wrzucić jakiś brzęczący grosz ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 5 dni temu o 18:21 Nie mogę ci na takie rzeczy odpowiadać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAkredzia4 dni temu o 19:08Że też z z tobą nie pracuję ;)PozdrawiamIgor
Jakbyś ze mną pracował to napewno też byś znalazł na swoim biurku słodką niespodziewajkę :-)) Igorze jak możesz to odpowiedz mi na moje pytania ze strony 198:-))) z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie:-)))

kredzia

ZAKLĘCIA ja11111 25 września, 22:03 Tarot kartami VII Kijów i IV Monety mówi, że spotyka się z tobą bo przyświeca mu jakaś idea. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kredzia 7 dni temu o 07:03 Kochana anie jeden ani drugi nie nadaj a się na twoich partnerów - nie wiem co ci poradzić z którym masz iść na wesele. Najlepiej gdybyś poszła z kuzynem przyjaciółki. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA epiaa 4 dni temu o 09:08 W listopadzie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kamelon 6 dni temu o 23:11 Tarot kartami Rycerz Monet i III Kije mówi, że to dobry wybór ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAkredzia7 dni temu o 07:03Kochana anie jeden ani drugi nie nadaj a się na twoich partnerów - nie wiem co ci poradzić z którym masz iść na wesele.Najlepiej gdybyś poszła z kuzynem przyjaciółki.PozdrawiamIgor
Dziękuję Igorze za odpowiedź:-)))No to teraz mam zagadkę po tej Twojej odpowiedzi:-))) hehe:-))) a możesz mi powiedzieć co karty mówią o Łukasz??? tzn czy myśli o mnie poważnie i czy coś może z tego być?? przez długi czas w moim życiu nic sie nie działo i znikim sie nie spotykałam, teraz czasami spotykam sie z Łukaszem i miło mi sie spędza z nim czas ale nie wiem czy on o mnie myśli poważnie bo nie ukrywam że mam uraz do facetów i troche sie boje że znowu sie w coś wpakuję...

kredzia

ZAKLĘCIA Natalislawa 7 dni temu o 14:31 Tarot kartami II Puchary i VII Mieczy mówi, że spotka ich straszliwa kara jeśli nie przyjdą i nie będą prosić siostry o wybaczenie. Możesz im to ode mnie powiedzieć, więzienie jest przy tym niczym. Pozdrawiam Igor ps. życie samo skutecznie wyrównuje rachunki ze wszystkimi ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA isabellcia73 25 września, 10:41 Męża musisz poddać autohipnozie, problem tylko polega na tym iż musisz ją przeprowadzić ty. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ona19 24 września, 16:54 Tarot kartą X mieczy mówi, że raz mu się podobasz a drugi raz nie - to taki zmienny osobnik ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA orzeszek24 23 września, 22:23 Z tą uczelnia to marnie to wygląda przynajmniej z tym twoim podejściem, Tarot kartą VIII Kijów mówi o chorobliwym braku wiary we własne siły i permanentnej nie konsekwencji, co do uczuć II Kije czeka cię proste szczeście. Pozdrawiam Igor ps. reasumując jeśli wyeliminujesz błędy o których mówimy to z doktoratem nie bedzie kłopotów ;)) a co powiedział Biedny pod Kościołem ??

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA veronika9911111 21 września, 15:32 I tak się stanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą