| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Drogi,kochany Igorku...
1.Powiedz mi kiedy w końcu znajdę pracę z której będę zadowolona?
2.Czy w najbliższym czasie wpadnie mi jakaś gotówka?
3.Czy będę szczęśliwa w swoim życiu?
4.Kiedy moja mama dostanie pieniądze za sprzedaż działki?
Pozdrawiam i dziękuję bardzo że jesteś:)
ps.Dałam pieniążek głodnemu chłopczykowi...powiedział...Dziękuję i mnie przytulił...a mi zakręciła się łezka w oku;(
|
|
|
witaj Igorze,
no to w takim razie pamiętaj o 5 października ;)
a ja mam pytania ;)
1. czy S zaproponuje spotkanie?
2. czy będę z nim?
3. kiedy uda mi się zdać w końcu prawko?
4.kiedy uda mi się wyprowadzić
Tym razem biedny nic nie powiedział, ale jutro tradycyjnie dam pod kościołem wiec może ci coś przekaże ;)
pozdrawiam
moor
|
|
|
Witam prosze o odpwiedz na pytanie mam zamiar otworzyć własną działalność więc moje pytanie czy to mi się uda i będzie się opłacać???
|
|
|
Igor....napisz proszę - co z moim związkiem? co z moją pracą - czy zmienię na lepszą? co z moim zdrowiem?
|
|
|
Igorku
Wysłałam Ci maila zadawałam pytanie tutaj wiem że masz masę osób które chcą odpowiedzi na swoje pytanie. Pisze bo jestem już u kresu wytrzymałości i to na wszystkich możliwych polach w piątek miałam wypadek samochodowy mi na szczęście nic się nie stało ale samochód do kasacji na szczęście odszkodowanie powinno pokryc koszty.Igorku co ja mam robic bo szczerze nie mam już siły walczyc najchętniej to przeniosłabym się na inny świat gdzie o nic nie musiałabym już się martwic
Pozdrawiam i Dziękuje
Anka
|
|
Anka |
|
I jeszcze jedna uwaga do osób piszących na maila proszę do mnie nie pisać maili w stylu =>
"bo ja biorę udział w akcji nie daje na ulicy" itp podobne .... wasze przemyślenia co do moich intencji mnie nie interesują ....
Od razu będę kasował maila i nie odpowiadał - zasada jest prosta to niepytający stawia tutaj warunki => a warunek jest określony prosty => znajdziesz Biednego masz odpowiedź ....
Komu to nie odpowiada zadawać pytań nie musi ... Zatem odpowiadam na takie maile ostatni raz.
Pozdrawiam
Igor
ps. widocznie skoro przyszli żebrać pod Kościół to już nie mieli gdzie ... tak trudno się domyślić ???
|
|
|
Cześć Igor czy jechowy tez pujdzie pod kosciul chyba nie!!!
|
|
|
Igor chodze kolo kosciola i nie widzialem jak dotat zebrajacego i lepiej zeby ich nie bylo to znaczy ze ludziom zebby sie zylo jak najlepiej a co do mojej sprawy prywatnej jezeli sie znajdzie zebrajacy do dam i powiem to od Igora.Pozdrawiam
|
|
|
Igor moja sprawa rusa do przodu pomyslnie tak jak powinno byc czy bedzie jeszcze lepiej to sie okaze.Pytanko do ciebie czy jeszcze w tym roku bedziemy razem mieszkali z Anita? Dzieki pozdrawiam Igor.
|
|
|
Witaj Igorze, bardzo proszę żebyś odpowiedział na te pytania:
1. Czy mam jakiekolwiek szanse u Adama?
2. Kiedy w końcu spotkam kogoś kto mnie pokocha?
Bardzo dziękuję za poświęcony czas,
pozdrawiam:)
|
|
|
witaj Igorze
wpadłam tylko sie przywitać, pamiętam i ... wszystko jest dobrze:)
aha, dziękuję, ze miałeś tez zawsze dla mnie czas, jestem za to bardzo wdzięczna:)
pozdrawiam Ciebie serdecznie..
|
|
Coco |
|
Witaj Igorze.
Kiedyś już zwracałam się do Ciebie o radę, i poradziłeś mi dobrze... Więc zwracam się po raz kolejny i pomoc.
Zaczęłam spotykać się z mężczyzną 12 lat starszym ode mnie. Bardzo mi na nim zależy, ale mam wiele wątpliwości, zwłaszcza do tego, czy ten związek ma sens, czy nie marnuje tylko czasu, czy on myśli o mnie poważnie, a nie jest tylko ze mną by zaliczyć młodszą. Czy powinnam sobie odpuścić? A może postawić wszystko na jedną kartę i związać się z nim? Czy On w ogóle myśli o nas poważnie?
|
|
|
ZAKLĘCIA
monikaka
6 godzin temu
Tarot kartami Słońce XIX i Kochankowie VI mówi, że niestety razem macie za wiele złych doświadczeń ;( i tak to tez sobie nie możecie zaufać czy raczej wam trudno.
Tarot mówi kobieta w ciąży urodzi chłopca.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kredka02
Wczoraj o 22:49
Widzisz tutaj chodzi o to aby to Adam się zastanawiał czy ma szanse u ciebie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
wario
Wczoraj o 21:12
Tarot kartami III Kije i Wieża XVI mówi, że zostaniesz przewodnikiem w rodzinie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
wario
Wczoraj o 21:05
Bóg jest jeden a, że ma domy o rożnym kształcie to już inna sprawa ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Anja
Wczoraj o 10:47
Tarot kartą Słońce mówi, że Koło Losu dalej toczy się w twoją szczęśliwą stronę ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. doceń konstruktorów, taka rola samochodu rozlecieć się by właściciel żył ;)))
|
|
|
ZAKLĘCIA
Szamot
2 dni temu o 22:49
Tarot kartami koło Fortuny i Król Mieczy mówi, że wszystko ulegnie diametralnej odmianie w styczniu ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|