Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73:
DO LUSIFEE 270Jak pozbyć sie tego strachu przed porażką ,....??????........pozdrawiam
wiesz lepiej cos zrobic i zalowac ,ze sie to zrobilo niz nie zrobic i zalowac ,ze sie nie zrobilo!!!!!!!!!!! pamietaj ze zycie jest jedno i czesto strach ma wielkie oczy,czesto sami wpedzamy sie w paranoje a potem okazuje sie,ze niepotrzebnie sie balismy:) wiesz mozesz poniesc porazke nie mowie ,ze nie ale kazdy z nas je ma i bendze mial:( powodzenia 3mam kciuk pozytywne myslenie polowa sukcesu mala:)

Cześć Igor.Mam problem nie wiem z której talii skorzystać a widziałem ich na żywo,i dlatego czysta karta jest zawsze odpowiednia bo sam wiesz że można sobie coś samemu namalować i opisać.Pozdrowienia Igor.

Witam Igorku :) Malutkie uzupelnienie ;) Kobieta pod kosciolem powiedziala: gracias (dziekuje) Zycze milego wieczorku!

Igor wes mnie nie denerwoj kliknij krotka odpowiedz na temat Anity i mnie.Acha a co do serca to dobra gra jest w kierki.PS mecze cie caly czas o jedno i to samo to trwa dlugo,mnie nie interesuje zebys mi podal numery w lotto ani inne sprawy,chce tylko zawsze znac prawde o Anicie?Trzymaj sie.

Witam Cię Igorze Mam do Ciebie prośbę abyś zerknął w karty jak dalej potoczy się koja znajomość z M. ? czy z tego będzie coś? pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Pamiętaj Wario - nic na siłę. Do kobiety trzeba mieć cierpliwość i sposób, albo sobie odpuścić. Wróżby też nie wymusisz. Jeśli masz taki charakter, to szkoda mi dziewczyny, z którą byś był - prędzej, czy później by uciekła, chyba że lubi sadystów. Musisz nad sobą popracować i się zmienić.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol jaki sadysta i nie mysl ze jestem natretny co do tej kobiety ?

Wendol co ty bierzesz biesz po pol albo zmien dostawce bo cie oszukuje,a teraz wesz szybciutko zimny prysznic i skocz po browar a tak a kobitka ta ktora jest z toba ma problem z wyborem perfum.

Ciesz się Wario, że usunąłem to, co Igorowi nawypisywałeś. Może jesteś nawet sadystą, ale chamem na pewno.

Obserwer zmiana koloru twoich wlosow jest nie odpowiednja .

Za to zmiana koloru Twojego posta na biały jest odpowiednia :)

Igor co niektorzy powinni sobie kupic karty w internecje bo sklepu w polsce nie ma i sami sobie rozkladac.

Igorze! Czy pewna osoba ucieszyła się na pewną wiadomość? Czy spotkam ja kiedyś?

WARIO posluchaj wiem ze Ci zalezy na odp ale na kazda przychodzi czas!!!! ja tez czekam na swoja:( a przy okazji czy nie powinienes napisac co CI biedny powiedzal pod kosciolem??????!!!! jezeli ja kochasz to zrob cos a nie szukaj podpowiedzi w kartach one moga nas najwyzej naprowadzic a nie podejmowac za nas dewcyzje i mowic co kto o nas mysli jak mam postopic i tak dalej rozumiesz:) jak chcesz pogadac napisz zawsze moze troszke Ci pomoge pozdrawiam

Igor ja czy on kogo Anita chce prosze odpisz.Wiesz ze kazdemu biedakowi pomagam wzucam do wszystkich puszek to ze ma byc od Igora to jeszcze nie mialem okazij ale kiedy sie przytrafi to zrobie to tylko raz.

Lusifee270 ja zawsze szukam odpowiedzi w kartach tych do grania bankomatowych hi hi hi a te do wrozenja sa specjalne ale czysta karta jest najleprza.Ja duzo nie wymagam od tych ludzi co maja ten dar wrozenja mnie interesuje tylko Anita.

Wrio jesteś strasznie niecierpliwy i nie chodzi tylko o wróżbę. Uspokój i opanuj się to na pewno Ci pomoże, a nie zaszkodzi. A jeśli jesteś na rozdrożu bo nie wiesz czy Twa Pani Cię wybierze, to postaraj się i zrób coś by tak się stało:), ale nic na siłę - ona musi tego chcieć!

Obrażanie wszystkich, którzy są w podobnej sytuacji i Igora, który w jakiś sposób pomaga tym, którzy wchodzą na ten portal nic nie da. Jedynie co zyskujesz to niechęć innych do siebie, więc zmień to...

WARIO Jak mozna byc tak natretnym i niegrzecznym w stosunku do drugiego czlowieka?Zanim kogos obrazisz pomysl jak bys sie czul kiedy by ciebie tak obrazono,i gdyby ktos w stosunku do ciebie byl tak natretny jak ty i nie liczyl sie z Twoim czasem? Traktuj ludzi tak jak sam chcialbys byc traktowany....pozdrawiam

Wario zachecam Cie rowniez do obejrzenia filmiku ktorego link jest chyba na poprzedniej stronie wklejony przez Wisienke ,tam zobaczysz jak przyciagnac do siebie to czego sie naprawde pragnie jesli oczywiscie uwierzysz.