| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Ciekawe, 13:13
A ta nicola, to kto?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
mi >>dusza nicoli cię znajdzie...wszędzie...Wszędzie...WSZĘDZIE!!!<<
kojarzy się mocno ze wspaniałym filmem ''Immortall'' gdzie bohaterem była dusza Nicopola i on sam ....mmmm wspaniała historia -goršco polecam !!!
|
|
|
Gdzie mogę kupić ksišżkę
,,Proroctwo Królowe Saby''
Wszystko się sprawdza. Czy to nie dziwne/
|
|
|
http://forumzn.katalogi.pl/temat553/
http://forumzn.katalogi.pl/temat2561_strona3/
[http://forumzn.katalogi.pl/temat2299/]
[http://www.burnart.republika.pl/przep/saba.html]
[http://kredyt00.blog.pl/archiwum/?rok=2003&miesiac=10]
Jak kto chce sobie poczytać przepowiednie
[%sig%]
|
|
|
dzięki eddi...a przy okazji to czy moge do ciebie mówić eddi??:)
[%sig%]
|
|
|
MOIM ZDANIEM TO TYLKO BZDURY I SWIAT SIE NIGDY NIE SKONCZY TYLKO LUDZIE UMRĽ
|
|
|
ASIA- przerób lekcje czytaj ze zrozumieniem .Pozbędziesz się niepotrzebnych stresów.
[%sig%]
|
|
|
Ludzie sami siebie zniszczš. Nie żadna tragedia (roztapianie się lodowców, wielkie trzęsienia ziemi...). Im człowiek głupszy, tym może zdziałać więcej. Nie interesuje go co bedzie z nastepnym pokoleniem. Brakuje mu rozsšdku, więc zrobi wszystko by pokazać swojš siłę. Niby wiat jest rozwinięty ekonomicznie, niby już koniec okresu wojen znanych z lekcji historii, a jednak... Już przeżylimy wojnę w Iraku, ataki terrorystyczne islamskich terrorystów i co dalej? Zauważcie, ze wszystko to przez głupotę, biede, nierozwagę słabszych, prymitywnych krajów. Ale one też jako muszš pokazać swojš niezależnoć. Co najmieszniejsze, po tym wszystkich tragediach rozwija się zainteresowanie młodzieży islamem. Coraz więcej młodych, poowijanych w "chustach", z zakrytymi twarzami... Tylko od nas, od siły umysłu zależy czy chcemy by wiat istniał dalej. Ale nie opanujemy głupoty innych i sami polegniemy w brudzie, ogniu i nienawici... Zastanówmy się nad tym.
|
|
|
polecam wejcie na stronkę(o ile wam się uda)- www.earthend.final.pp.ersskil.com jest trochę niewyranych fotek z końca wiata, na jednej nawet widać jak jeżdcy apokalipsy przechodzš nad paryżem..i jak jezus zsiada z motoru.. odjazd
|
|
|
Powiem wam tyle: Co za bzdety wypisujecie,że nie będzie końca wiata tylko ''koniec ludzkoci'',bo niekturzy tak piszš. Ale dla tej ''ludzkoci'' TO BĘDZIE PRZECIERZ KONIEC WIATA!!!!
I nie powiem wam kiedy będzie,bo dokładnie nie wiem i nie wiem czy wogle będzie.
Może w 2012...
Oby nie,bo ja kurde mam 11 LAT!!!! I akurat skończe 18 i co by było?! O Boże! Wole nawet nie myleć. Ale mam nadzieję,że wogle końca nie będzie,że dożyję sędziwego wieku i umrę majšc duuuuuuuuużo lat! :):):):):):)
Życzę szczęcia kochani!! :) :) :) :)
|
|
|
To jaka epidemia.
Bardzo niebezpieczna. Tylu głosicieli końca wiata jeszze nie było.
czy jest lekarstwo na ten wirus ,,konciusswiatus,,
Całe szczęcie że jestem uodponiony.
|
|
|
Jeżeli mówimy o "końcu wiata, to ustalmy w jakim kontekcie to rozumiemy. Jeżeli Biblijnym, to jest mowa o końcu naszej podłej cywilizacji i faktycznie każda gorzka wypowied jest słuszna. Nasza planeta nie jest zbyt gocinna dla nas. W odróżnieniu od istot niższego rodzaju, jestemy najdelikatniejsi, najchorowitsi, najmniej przystosowani do natury / kto może np. na golasa pojć do lasu na nic i się wyspać jak zwierzę? / Na nasze wyżywienie, tez musimy tyrać w polu. łapać ryby i zwierzęta, a matka ziemia za darmochę prawie nic nie daje / jestemy najbardziej " krwiożerczym rodzajem, straszne wojny od zarania i to nie o przetrwanie ale o władzę nad drugim.
Bóg Biblii obiecuje, że pod koniec czasów / Biblijne Milenium które już się rozpoczęło z siódmym tysišcleciem, poprzedzi jeszcze jedna straszna wojna w której zginie 2/3 ludzkoci....nastšpi bezporednia ingerencja Boga poprzez Mesjasza Izraela, Ludzkoć dozna szoku i runš wszystkie systemy religijne i polityczne a Bóg obrał na ziemi centrum Swojego dowodzenia dla naszej planety poprzez wybrany lud, najbardziej znienawidzony i pogardzany - Izrael a stolicę Swego dowodzenia obrał Jerozolimie - dlatego taka teraz batalia o więte miasto Boga - rozpoczyna się na naszych oczach konfrontacja z szatanem który poprzez fałszywš religie, usiłuje zawładnšć globem . Po " Wielkiej bitwie Boga Wszechmogšcego, nastšpi tysišcletni okres restytucji / czyli odnowy / Ludzkoć będzie przechodziła stopniowo na " wyższy poziom cywilizacji . poczym nastšpi "transfiguracja nieba i ziemi" i ludzie którzy po pierwszych podstawowych krokach /odchamieć odkłamać i odgłupieć / - wysublimujš swojš naturę - przejd do wiata o całkiem innej " czasoprzestrzeni wielowymiarowej" o której w kręgach naukowych coraz więcej i wyraniej się mówi. Wiara Izraela dotyczšca czasów końca jest doskonale streszczona w księdze Tobiasza rozdz.13: 1-6 dalej wersy 14-18 i w rozdziale 14: 4-8 Co za Bóg żšda od reszty narodów. czyli od nas - takie proste i wspaniałe, zobacz: 5. Mojżesza.10:12-21 Izajasza 52:2-8 Micheasza 6:8 i rozdz.7:7-13 i wersy 15-20. Jeżeli to sprawdzisz, to będziesz wiedział jak to się przedstawia Biblijnie. Ludzie maja ateizm lub wiarę biernš / czyli nic mnie nie obchodzi, tak wierze dobrze czy nie ale wierzę / albo maja niewiarę czy wiarę refleksyjnš / kopiš tu i tam mniej lub bardziej nieporadnie aż się zmęczš / Kto może powiedzieć szczerze sam przed sobš: : nie mam żadnej zapory ani szlabanu dla prawdy - nigdy prawdzie nie robię i nie powiem " STOP! " Kto z was wie, że Prawda czy fałsz - fakty sprawdzić każdy może ! Faktów się nie dyskutuje - fakty się ustala ! Kto z was zechce ić ze mnš , by wspólnie kroczyć w kierunku wiatła. Ogromna większoć ludzi stawia Boga w " stan oskarżenia" albo Go odrzuca. Ludzie nie wszyscy maja zdolnoć poznawczš jak nie wszyscy mogš muzykować czy pisać wiersze. Nie należę do żadnego zwišzku religijnego i nikogo nie namawiam by co przyjmował ode mnie, lecz szukam kogo ciekawego życia, bo tu i tak wszystko co mamy, jest nam dane na króciutki czas i nikt nie jest za młody by umrzeć. Żaden ateista czy racjonalista nie jest w stanie zaprzeczyć, że istniejš zjawiska ezoteryczne, magia spirytyzm i nie wyjanione zjawiska od prapoczštków. / wystrzegam się z tym stycznoci / Jeszcze jeden super problem - kto może niech zrozumie. Kto może i zna Biblie - niech spróbuje ustalić Mesjasza Izraela - jego role, zadanie, status ,kiedy przyjdzie / raz czy dwa/ jego aspiracje i wykonanie, czy Bóg w ogóle wypomina "grzech Adamowy" poleca założenie " swojego ciała - kociół...... setkach odmiennych opcji. zniesie więty dzień Boga sabat / na rzecz dnia boga słońce " sonndey sonnentag " zniesie Boży zakaz dany na wiecznoć o spożywaniu pokarmów nieczystych a da dyspensę na " chinskie menu" jeć wszystko co ma cztery nogi- oprócz stołu i skrzydła oprócz samolotu " Czy Bóg zrzekł się przymierza Abrahamowego i przepisał je na jaki Kociół lub religię. Sprawd, czy Bóg Izraela jest autorem Greckich ksišg zwanych Nowym Testamentem ! Jest szok ! Bóg nie jest autorem Kociołów w którym noszš na głowach czapy zwane " Mitra" od pogańskiego bóstwa słońca i czarne kiecki jak prorocy Baala. Sprawdż! jeżeli chcesz porozmawiać ,to kliknij oremet@wp.pl albo GG 6792115 Jeremiasz.
|
|
|
O cholera, jacy Jehowi nam się trafili, to jaka plaga.
Doro... i Jeremiasz to jedna banda.
A może by tak zaspamować im skrzynkę?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |