| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Witaj Czarku, tutaj podaję link do kalendarza Majów i książek Hanny Kotwickiej:
http://strony.aster.pl/kasztanowa/tzolkin/nowy.html
A tu strona, na której możesz obliczyć dowolny (w pewnych granicach) krzyż powiązań wg kalendarza Majów, podaje się tylko datę:
http://www.starroot.com/cgi/daycalc.pl
Wierzę, że Ci się te strony przydadzą.
Pozdrawiam
|
|
|
nie słuchajcie tego łosia (((((("Aurell"Aurelian Łasasowski )))))))))
|
|
|
Widze ze mamy na forum pewnego/nowego "maniakalnego wierzacego" (((((pol)))))...
|
|
|
Witam Niebieski Orle,
dziekuje za szybka odpowiedz:)
A co do Ariela to bardzo chetnie bede czytal to co napisze.
Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
Ja tylko sie przylacze i powitam Czarka na forum wsrod grona "normalnych inaczej" :o))))) Dodam tez ze goscie o ktorych mowisz sa w deche:o)))
Pozdrawiam :o)
|
|
|
Dwa fakty.Napisane jest, że wszystko zacznie się wypełniać kiedy ewangelia dotrze do najmniejszych zakątków świata.Stało się tak w piątek podczas pogrzebu Jana Pawła II.Transmisja była transmitowana wszędzie, mówiono o tym wszędzie.I ten wiatr...który przekartkował Ewangelie i ją zamknął...dopełnił...Jednak zamknął ją na początku.Nowy początek???Jeszcze jedno.Słyszałem dzisiaj w radiu,że konklawe zgodnie z wytycznymi pozostawionymi przez Jana Pawła II odbędzie się w Kaplicy Sekstyńskiej, przy obrazie Michała Anioła "Czasy Ostateczne".Moim zdaniem on zawsze chciał nam coś powiedzieć.Może nie mógł bezpośrednio.Ale wystraczyło go słuchać,obserwować.Więc obserwujmy Świat...
|
|
|
Hmmm...co do wiatru to juz pisalem dzisiaj-zwykla zmiana pogody zapowiadana na piatek od poniedzialku :o), ale reszta...maybe...
|
|
|
Wydaje mi sie że trzesienie Ziemii w Grecji czy Turcji bedzie czymś normalnym. Chodzi teraz tylko o to, jak silne byłyby te zjawiska.... :P
|
|
|
Witam wszystkich!!
W jakim okresie przewidujecie, ze bedzie mialo miejsce to trzesienie ? Moze to bedzie erupcja wulkanu? Pozdrawiam
|
|
|
słyszałam,że w tym roku 2005 mają być jeszcze oprócz śmierci naszego ukochanego papieża 2 katastrofy:erupcja wulkanu i katastrofa nuklearna w jakiejs kopalni.
[%sig%]
|
|
|
Co do przepowiedni ble ble ble, to też dzisiaj miałem fajny sen. Śnił mnie się sen proroczy (czytaj: zbyt obfita kolacja). Mianowicie; na ziemi zaczął kończyć się tlen (o2) w atmosferze. Kurcze, ale się umordowałem tą wizją zagłady przez udeszenie dwutlenkiem węgla. Tak bardzo nie chciałem umierać, że wymyśliłem sobie nawet, iż wybuduję szkarnie w której roślinki będą produkowały tlen dla mnie. Ciekawe ile bym w tej szklarni pociągnął, na szczęście obudziłem się i był poranek.
|
|
|
Ale wy kurwy macie chujowe te rozmowy!
|
|
|
Wez ty Dobromir strzel se baranka o kant lozka co? Zbyt POMYSLOWY to ty nie jestes....:o)))) Czemu takie patafiany trafiaja na takie forum?? Nie podoba sie to wypad...nikt cie nie prosil. A ty Sebek mam nadzieje ze nie masz zadnych problemow co?
Mimo wszystko pozdrowka dla was!!
|
|
|
Spoko...nie ma sprawy...ale przyznasz mi racje co? Przykladowo jestes w grupie kumpli i gadacie np. o pilce noznej i nagle sie do was przywala jakis gosciu i zaczyna wam pieprzyc jacy wy jestes poje**** i jakie pierdoly wygadujecie.....co z nim robicie??? Wiadomo...klepanko:o)))
3maj sie!
|
|
|
Może trochę się czepiam Aurella, ale co do jego postu z 02.03.2005 "to jak darmo dostałeś to i darmo rozdawaj"
|
|
|
To byly poczatki forum..bylo dziwacznie..ciezko...trza bylo sie rozkrecic :o)) Napisz do niego, zapytaj o co chcesz i wtedy bedziesz wiedzial...wiesz, latwo jest na kogos wjechac nie znajac go..no nie mowie tu o komentarzach typu Pomyslowego Doromira...tu nie ma watpliwosci ze z takimi cos nie gra :o))
Pozdrawiam!
|
|
|
Poprawiam, Dobromira....zeby zaraz mnie ktos nie opier***** ze pisac nie umiem :o))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |