| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| samobójstwo | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775 |
|
Gdy wiat sie wali.. chwile nie udanego zycia, wszystko na złoć i wbrew naszym oczekiwaniom.. zkad ja to znam. Tak sie akurat złożyło, ze jeszcze nigdy w zyciu nie miałam takiego doła zyciowego jaki przezywam od 2 tygodni.. miałam rozne mysli.. chociaz doskonale wiedziałam, ze to nie jest ZADNE wyjscie.. mialam samolubne mysli.. nie myslalam o bliskich.. to co oni beda czuc po stracie - liczyłam sie tylko ze sobš ..chodziło mi tylko o to by samej zaspokoic swoj bol- nie czuc tego co czuje teraz. Ale uznałam, ze samobojstwo to głupota, ucieczka przed problemami.. czyzbym miała stchurzyc przed własnym losem ? .. Powinnam mu stawic czoła i naprawic wszystkie moje problemy.. Zycie jest darem, ktory trzeba docenic.. a swiat jest kołem fortuny.. Zawsze po Deszczu wychodzi słonce.. i daje nadzieje. Trzymajcie sie..
|
|
|
heheh.. mialem identycznie kiedys.. i od tamtego momentu wiem, ze zycie jest po to, abu je przezyc... to gra, w ktorej trzeba walczyc kazdego dnia :) a dopoki walczysz, jestes zwyciezca
|
|
|
Nadzieja umiera ostatnia. Jeli przychodzi dół to dlatego ze jej nie mam. Wiem, ze kiedy kidy jej całkiem zabraknie to zabraknie i mnie na tym wiecie.
|
|
|
ja tez wiem!! ale nie bede mowic prubowłam sie abic i zaluje
|
|
|
:(((((
To moze napisz to dla tych, co chcš spróbować.... Jeli czujesz sie na siłach....
Moze Twoje słowa dadzš komu do myslenia, moze komus pomoga?
:)
|
|
|
wystarczy mysleć pozytywnie i nie poddawać się.. bo takie mysli to tylko grzech.. ktorego pozniej będziemy żałować .. pozniej możemy tego żalować.. Szansa na życie jest tylko jedna..
|
|
|
[.img]C:\Documents and Settings\Marek\Moje dokumenty\Relaks\klon[./img]
|
|
|
ja chce i jestem zpoznania :( mam dosc zucia to pierdoloneeee gownooo
|
|
|
ja też chce tylko że jestem z warszawy. może kto z warszawy też szuka kogos z kim bedzie łatwiej ..... :-(
|
|
|
tabletki nic nie daja..sama zdjaldam duzo roznych tabletek..i popilam alkocholem..efekt...wymioty rano i dziura w zoladkuu to lipa...
[%sig%]
|
|
|
BĘDZIE CO BĘDZIE I TO CO MA BYĆ, A TY SIĘ NIE PRZEJMUJ SPRUBUJ Z TYM ŻYĆ!
B A Ł W A N I E !!!
|
|
|
hej!!
Samobojstwo jest formš mierci, która się interesuję. Dokładnie wiem, jak i czym można się zabić. Przed chwilkš w internecie natknęłam się na stronę, na której wszystko pokolei jest napisane. Ale pomyl, czy naprawdę warto się zabijać? Jakże to egoistyczny czyn!! Nie mylisz o innych? Zastanów się nad sobš!!
Ps. Jakby kto się pytał, czego szukałam na tych stronkach w necie, to poprostu potrzebuję materiałów na mój refeart na konkurs ogólnopolski i wybrałam za temat SAMOBÓJSTWO - FORMĽ UCIECZKI? dlatego też tutaj się znalazłam. Prosze nie piszcie, że jak mam 14 lat (bo to widac po nicku), to nie wiem, czym sš problemy i w ogóle. Znam się na tym pewnie bardziej niż wy, bo jest to fascynujšce.
paaa pozdrawiam ;* i nie zabijaj się!!
|
|
|
Nadal żyję
oddycham
jeszcze jem
moje serce bije
ale.....
czekam wcišż czekam
bo pragnę cię..........
|
|
|
Juz od dawna mam myli samobójcze,ale niewiem jak sie zabic szybko bebolesnie...niechce pomocy...inni i tak mnie nie zrozumiš....
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |