Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
samobójstwo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 38 | 39 | Następna strona

W jaki sposób najłatwiej i najmniej boleśnie się zabić?

glupi jestes i tyle, zacznij zyc.

Gdy œwiat sie wali.. chwile nie udanego zycia, wszystko na złoœć i wbrew naszym oczekiwaniom.. zkad ja to znam. Tak sie akurat złożyło, ze jeszcze nigdy w zyciu nie miałam takiego doła zyciowego jaki przezywam od 2 tygodni.. miałam rozne mysli.. chociaz doskonale wiedziałam, ze to nie jest ZADNE wyjscie.. mialam samolubne mysli.. nie myslalam o bliskich.. to co oni beda czuc po stracie - liczyłam sie tylko ze sobš ..chodziło mi tylko o to by samej zaspokoic swoj bol- nie czuc tego co czuje teraz. Ale uznałam, ze samobojstwo to głupota, ucieczka przed problemami.. czyzbym miała stchurzyc przed własnym losem ? .. Powinnam mu stawic czoła i naprawic wszystkie moje problemy.. Zycie jest darem, ktory trzeba docenic.. a swiat jest kołem fortuny.. Zawsze po Deszczu wychodzi słonce.. i daje nadzieje. Trzymajcie sie..

heheh.. mialem identycznie kiedys.. i od tamtego momentu wiem, ze zycie jest po to, abu je przezyc... to gra, w ktorej trzeba walczyc kazdego dnia :) a dopoki walczysz, jestes zwyciezca

Nadzieja umiera ostatnia. Jeœli przychodzi dół to dlatego ze jej nie mam. Wiem, ze kiedyœ kidy jej całkiem zabraknie to zabraknie i mnie na tym œwiecie.

tomasz22, a jak chcesz to zrobić, gdzie i dlaczego?

ja tez wiem!! ale nie bede mowic prubowłam sie abic i zaluje

:((((( To moze napisz to dla tych, co chcš spróbować.... Jeœli czujesz sie na siłach.... Moze Twoje słowa dadzš komuœ do myslenia, moze komus pomoga? :)

wystarczy mysleć pozytywnie i nie poddawać się.. bo takie mysli to tylko grzech.. ktorego pozniej będziemy żałować .. pozniej możemy tego żalować.. Szansa na życie jest tylko jedna..

[.img]C:\Documents and Settings\Marek\Moje dokumenty\Relaks\klon[./img]

ja chce i jestem zpoznania :( mam dosc zucia to pierdoloneeee gownooo

ja też chce tylko że jestem z warszawy. może ktoœ z warszawy też szuka kogos z kim bedzie łatwiej ..... :-(

joke ;-)

tabletki nic nie daja..sama zdjaldam duzo roznych tabletek..i popilam alkocholem..efekt...wymioty rano i dziura w zoladkuu to lipa... [%sig%]

Chyba sie pochlastam Bzyk

Ehhh :/ Niech cos wkoncu pierdolnie :>

BĘDZIE CO BĘDZIE I TO CO MA BYĆ, A TY SIĘ NIE PRZEJMUJ SPRUBUJ Z TYM ŻYĆ! B A Ł W A N I E !!!

hej!! Samobojstwo jest formš œmierci, która się interesuję. Dokładnie wiem, jak i czym można się zabić. Przed chwilkš w internecie natknęłam się na stronę, na której wszystko pokolei jest napisane. Ale pomyœl, czy naprawdę warto się zabijać? Jakże to egoistyczny czyn!! Nie myœlisz o innych? Zastanów się nad sobš!! Ps. Jakby ktoœ się pytał, czego szukałam na tych stronkach w necie, to poprostu potrzebuję materiałów na mój refeart na konkurs ogólnopolski i wybrałam za temat SAMOBÓJSTWO - FORMĽ UCIECZKI? dlatego też tutaj się znalazłam. Prosze nie piszcie, że jak mam 14 lat (bo to widac po nicku), to nie wiem, czym sš problemy i w ogóle. Znam się na tym pewnie bardziej niż wy, bo jest to fascynujšce. paaa pozdrawiam ;* i nie zabijaj się!!

Nadal żyję oddycham jeszcze jem moje serce bije ale..... czekam wcišż czekam bo pragnę cię..........

Juz od dawna mam myœli samobójcze,ale niewiem jak sie zabic szybko bebolesnie...niechce pomocy...inni i tak mnie nie zrozumiš....

basia, to staraj sie Ty zrozumiec innych !!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 38 | 39 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.