Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy na forum jest medium spirytystyczne ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428

interesuje mnie czy na forum jest jakaś doświadczona osoba zajmująca się seansami spirytystycznymi ? chyba Igor coś powinien się orientować w temacie ale nie jestem pewien, po różnych forach szukałem osoby zajmującej się tym ale niestety już większość nie praktykuje, albo jeśli ktoś praktykuje to straszny dziwak

Wykazujesz więcej cierpliwości niż ja, może masz wiele racji. Ja uważam że jeśli ma kogoś takiego znaleźć to znajdzie. Bardziej ma problem że wszystkim zawraca głowę którzy nie chcą tego robić. Od Darka domaga się żeby przypomniał sobie i opisał jak tam do tej osoby dotrzeć a on nie chce tego pamiętać. Na siłę wymuszanie od kogoś czegoś czego nie chce robić. Czy to jest miłe. Dlatego nie bardzo to lubię i dlatego trochę ostro traktuję.

jeśli warunek jest podanie na maila po co mi ten kontakt to ok, ale to bardzo prywatne i nie chce żeby sie znalazło na forum, a co do papieru to powodzenia w podcieraniu sie ściernym, mam nadzieje że masz gruboziarnisty

nicze:
Od Darka domaga się żeby przypomniał sobie i opisał jak tam do tej osoby dotrzeć a on nie chce tego pamiętać.
Naprawdę chciałbym jej "pomóc" - tzn. zaszkodzić, bo jest głupia i uparta - należy jej się porządna nauczka od życia, bo pewnie i tak prędzej, czy później ją dostanie. No dobra Alekxa - jedziemy do Władysławowa, wezmę Cię za rękę i zaprowadzę do tego maga - może przypomnę sobie drogę i jakoś trafię, choć nie daję gwarancji. No powiedz szczerze - jesteś botem, jakimś niedorozwojem, czy co? Bo generalnie masz problemy z myśleniem i zrozumieniem czegokolwiek. Jak mocno w łeb dostaniesz, to może zaczniesz wreszcie myśleć. Pewnie nie rozumiesz ironii, więc tłumaczę łopatologicznie - w przeciągu najbliższych co najmniej 2 lat do Władysławowa się nie wybieram, a i prawdopodobieństwo, że trafiłbym do tego maga jest małe, bo drogę słabo pamiętam - jakoś nie próbowałem zapamiętać, gdzie mieszka, bo nie jest mi to potrzebne. Wrzucałem tu nawet moje rozmowy mailowe z Liszajem, a do Ciebie Alekxa nic nie dotarło. Idź może do lekarza (jakiegoś od głowy), bo mi się to nie mieści... nigdzie, że można być aż takim... i tu słów brakuje. Beznadziejna jesteś i widzę, że szkoda było mojego czasu i starań, bo i tak niczego nie zrozumiałaś. Ja już pasuję - może jeszcze komuś chce się z nią gadać :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

alekxa:
jeśli warunek jest podanie na maila po co mi ten kontakt to ok, ale to bardzo prywatne i nie chce żeby sie znalazło na forum, a co do papieru to powodzenia w podcieraniu sie ściernym, mam nadzieje że masz gruboziarnisty
Do mnie nie pisz :) I zmień swoją postawę w stosunku do życia na mniej roszczeniową i nie bądź taka wulgarna, bo nic nie dostaniesz... - co najwyżej w dupę :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

alekxa:
jeśli warunek jest podanie na maila po co mi ten kontakt to ok, ale to bardzo prywatne
- Nie oczekuje, ze mi opiszesz swoje zmartwienie, czy swoj problem, ale potrzebuje wiedziec chocby "z grubsza biorac" czego oczekujesz Ty od osoby obdarzonej takimi wlasciwosciami. Musze wiedziec czy jestem w stanie Ci pomoc i czy potrafie "skierowac" Cie do odpowiedniej osoby. Jak juz pisalem nie moge do neurochirurga poslac kogos z zapaleniem stawu skokowego. Nie wiem jak bardzo jest "palacy" Twoj problem, ale widzac po reakcji innych forumowiczow i wyciagajac wnioski, ze w realu najprawdopodobniej jest niewiele inaczej, to mysle, ze SZYBKO powinnas sie zdecydowac. Te rzeczy bywaja powazniejsze niz wiekszosc z nas sobie zdaje sprawe. Trudnosci komunikacyjne, trudnosci socjalno-adaptacyjne, objawiajace sie "ciezkim" charakterem i postawa obronna wynikaja czesto ze stanowiska desperacji. Porozumienie jest tym ciezsze im bardziej potrzebujesz pomocy. I wlasnie dlatego jest tym trudniejsze,abys nie mogla jej szukac i zniechecala do siebie wszystkich, ktorzy byliby sklonni jakos Ci dopomoc. Napisz na mail'a, czego oczekujesz od medium. Jakiego rodzaju pomocy? pozdrr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Im bardziej oczekujesz i wymagasz, tym mniej ludzie są skłonni ci pomóc. Wymuszenia mogą dopiero zacząć działać przy groźbie śmierci, ale nie zawsze.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

ROMKU !!! Tyle emaili wyslalam i nie dotarly :(

to o przeszłośc moją i moich bliskich chodzi i coraz bardziej sie to na przyszłości odbija, jak na ten gościa i imie i nazwisko to niech poda w gorsze bagno sie już nie wwale, a z głową mam ok. tylko przez kogoś widze co z moimi bliskimi sie dzieje i dlatego jestem tak zdesperowana, poda to na ma maila dostanie o co mi chodziło i dlaczego tak zależało i pewnie zrozumie

yohanna22:
Tyle emaili wyslalam i nie dotarly :(
- Witaj serdecznie, juz jestem, przepraszam, rzeczywiscie dosyc dlugo mnie nie było. Napisałem do Ciebie na e-mail. pozdr
Raptor:
Im bardziej oczekujesz i wymagasz, tym mniej ludzie są skłonni ci pomóc. Wymuszenia mogą dopiero zacząć działać przy groźbie śmierci, ale nie zawsze.
- Święte słowa !
alekxa:
pewnie zrozumie
- Już Ci pisałem. Napisz mi na mail'a.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Witaj Romku A czy o mnie pamietasz? Niestety moje maile wracaja do mnie z powrotem Pozdrawiam Dorota

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

Romanie mail poszedł ale czy doszedł ?

alekxa:
w podcieraniu sie ściernym, mam nadzieje że masz gruboziarnisty
ja nie mam problemu z wyborem papieru:)a jak bym miała to poszłabym do sklepu i powiedziała ładnie jaki i do czego mi potrzeba..a nie jak BOT że PAPIER:)

A jednak okazało się Alekxa, że potrzebujesz pomocy. Trzeba było tak od razu wspomnieć (o jaki papier chodzi) :) Bo widzisz - tamten mag nie pomaga, a wręcz przeciwnie, więc to zły adres. Na przyszłość mów od razu, o co Ci chodzi i może ładnie poproś, zamiast żądać. I skąd w ogóle pomysł, że komuś zależy, by Ci pomóc, tym bardziej, gdy niemiła jesteś i nie chcesz nawet powiedzieć, o co Ci chodzi.

wendol:
tamten mag nie pomaga, a wręcz przeciwnie,
Przecierz cały czas jej to mówić że on jest zły:) Chyba trzeba było beeee i fujjjj... Alekxa nikt tu nie chciał być nie miły (tak mi sie wydaje). Ale wiesz chyba jak to działa na zasadzie przyczynowo-skutkowego...

jak na maila dacie mi jakieś namiary to prywatnie moge napisać ale to bardzo osobisty temat i nie chce upubliczniać, sam wendol napisałeś że jakbyś nie skasował numeru to byś mi podał, może się ten człowiek zmienił, sam coś o tym wspomniałeś

dobra:
A czy o mnie pamietasz? Niestety moje maile wracaja do mnie z powrotem
- Jasne, ze pamietam ! Oczywiscie! Maile rzeczywiscie odrzucalo, ale juz (podobno) wszystko gra. Prosze wyslij jeszcze raz. Cos tam szwankowalo. Pozdrawiam serdecznie.
alekxa:
Romanie mail poszedł ale czy doszedł ?
- Tak, juz Ci wyslalm odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie.

tym razem to do mnie nie dotarła odp

alekxa:
tym razem to do mnie nie dotarła odp
- juz sprawdzam, moze rzeczywiscie dalej cos nie dziala :(

sprawdzilem, powinnas dostac odpowiedz bez problemu, na ten adres z ktorego otrzymalem wiadosmosc pozdrawiam

doszla, troche przeczekala pewnie gdzies ale doszla
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.