| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy na forum jest medium spirytystyczne ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428 |
|
interesuje mnie czy na forum jest jakaś doświadczona osoba zajmująca się seansami spirytystycznymi ? chyba Igor coś powinien się orientować w temacie ale nie jestem pewien, po różnych forach szukałem osoby zajmującej się tym ale niestety już większość nie praktykuje, albo jeśli ktoś praktykuje to straszny dziwak
|
|
|
Wykazujesz więcej cierpliwości niż ja, może masz wiele racji.
Ja uważam że jeśli ma kogoś takiego znaleźć to znajdzie.
Bardziej ma problem że wszystkim zawraca głowę którzy nie chcą tego robić.
Od Darka domaga się żeby przypomniał sobie i opisał jak tam do tej osoby dotrzeć a on nie chce tego pamiętać.
Na siłę wymuszanie od kogoś czegoś czego nie chce robić.
Czy to jest miłe.
Dlatego nie bardzo to lubię i dlatego trochę ostro traktuję.
|
|
|
jeśli warunek jest podanie na maila po co mi ten kontakt to ok, ale to bardzo prywatne i nie chce żeby sie znalazło na forum, a co do papieru to powodzenia w podcieraniu sie ściernym, mam nadzieje że masz gruboziarnisty
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Im bardziej oczekujesz i wymagasz, tym mniej ludzie są skłonni ci pomóc. Wymuszenia mogą dopiero zacząć działać przy groźbie śmierci, ale nie zawsze.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
to o przeszłośc moją i moich bliskich chodzi i coraz bardziej sie to na przyszłości odbija, jak na ten gościa i imie i nazwisko to niech poda w gorsze bagno sie już nie wwale, a z głową mam ok. tylko przez kogoś widze co z moimi bliskimi sie dzieje i dlatego jestem tak zdesperowana, poda to na ma maila dostanie o co mi chodziło i dlaczego tak zależało i pewnie zrozumie
|
|
|
|||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Witaj Romku
A czy o mnie pamietasz? Niestety moje maile wracaja do mnie z powrotem
Pozdrawiam
Dorota
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
|||
|
A jednak okazało się Alekxa, że potrzebujesz pomocy.
Trzeba było tak od razu wspomnieć (o jaki papier chodzi) :)
Bo widzisz - tamten mag nie pomaga, a wręcz przeciwnie, więc to zły adres.
Na przyszłość mów od razu, o co Ci chodzi i może ładnie poproś, zamiast żądać. I skąd w ogóle pomysł, że komuś zależy, by Ci pomóc, tym bardziej, gdy niemiła jesteś i nie chcesz nawet powiedzieć, o co Ci chodzi.
|
|
|
|||
|
jak na maila dacie mi jakieś namiary to prywatnie moge napisać ale to bardzo osobisty temat i nie chce upubliczniać, sam wendol napisałeś że jakbyś nie skasował numeru to byś mi podał, może się ten człowiek zmienił, sam coś o tym wspomniałeś
|
|
|
|||||
|
|||
|
sprawdzilem, powinnas dostac odpowiedz bez problemu, na ten adres z ktorego otrzymalem wiadosmosc
pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |