Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Międzynarodowy spisek
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 854
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 42 | 43 | Następna strona

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych chciałbym poruszyć ,,nowy'' temat odnośnie międzynarodowego spisku który owiany jest tajemnicami wielu dziedzin ,np. ufo, terroryzm, 11 września, grupy Bilderberg (prawdopodobny rząd cienia), zniewolenia ludzi i utworzeniu nowego porządku świata. Czytałem posty na waszym forum i myślę ze nie podejdziecie do tematu sceptycznie bo kilka z tych wątków było już poruszanych na tej stronce. Spróbuje z czasem rozwinąc ten temat :). I jestem bardzo ciekaw waszych wypowiedzi w tej kwestii?? Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich :D

Dobry jest ten wywiad Svali. Przemilcza ona tylko to, ze wszystkie rodziny krolewskie Europy maja korzenie niemieckie. Najwazniesza z tych rodzin jest rodzina krolewska Wielkiej Brytanii. Historia Wielkiej Brytanii jest zatajana przed samymi Brytyjczykami. Sa oni swiadomi tego, ze Anglia zostala zdobyta kiedys przez Dunczykow, ale nie wiedza nic, ze zdobyli ich kiedys tez Niemcy. Niemcy szybko dogaladli sie ze szlachta angielska tworzac wspolna Loze Masonska w 1752 roku, a juz w 1837 roku na tronie angielskim zasiadla Niemka jako Krolowa Viktoria, ktora nie znala nawet angielskiego. Jej krewni i potomkowie zasiadali na tronach Grecji, Jugosławii, Rosji, Rumunii i Niemiec, a obecnie panują w Wielkiej Brytanii, Szwecji, Norwegii, Belgii, Danii i Hiszpanii. Wielka Loza Angielska czyli Macierzysta Loza Swiata skupia te wszystkie trony europejskie. Coraz wyrazniej zarysowuje sie niechec spoleczenstwa angielskiego do utrzymywania tronu brytyjskiego. Uwazam, ze jest to wybieg masonow. Jak zlikwiduje sie krolestwa w Europie, to wcale nie znaczy, ze przestana one rzadzic przez masonow, a zbozny cel zostanie osiagniety. Krolowie europejscy stana sie wolni, co pozwoli im na dowolne przemieszczanie sie po swiecie. Krolowa Elzbieta II juz wybudowala sobie odpowiednia lodz podwodna, ktora moze cala jej rodzine schowac pod woda na wypadek, ktory moze ona sama zorganizowac dzieki posiadaniu broni masowej zaglady. Tym sposobem rodzina krolewska moze sie przeniesc w przygotowane miejsce na Ziemi niszczc za soba Europe, Ameryke, Australie czy Rosje. Krolowa Wielkiej Brytanii ma wladze nad cala Ziemia, ale zdaje sobie z tego sprawe, ze w dobie informatyki moze zostac pozbawiona tej wladzy i moze zostac osadzona za dewastacje Ziemi i potencjalu ludzkiego. Nie jest glupi ten, co rzadzi cale wieki !!! Mozna sie wiec spodziewac w kazdej chwili kompletnej dewastacji bialych kontynentow, ktore zawsze beda stanowily zagrozenie dla wladzy absolutnej, jaka sprawuje Wielka Loza Angielska. Niszczac biale kontynety korona brytyjska moze sobie jeszcze dlugo porzadzic spokojnie ludnoscia kolorowa, ktora nie jest zupelnie niczego swiadoma i jest zalezna od technologii zrodzonej w Europie. Pozdrawiam.

Wrona:
Krolowa Elzbieta II juz wybudowala sobie odpowiednia lodz podwodna, ktora moze cala jej rodzine schowac pod woda na wypadek, ktory moze ona sama zorganizowac dzieki posiadaniu broni masowej zaglady. Tym sposobem rodzina krolewska moze sie przeniesc w przygotowane miejsce na Ziemi niszczc za soba Europe, Ameryke, Australie czy Rosje.
Gosiu! Zagłada ludzkości i ocalenie tylko rodu królewskiego, przyzwyczajonego do wygód, jakoś nie trzyma się "kupy" - nie ma sensu! Kto bę dzie na nich pracował?

Ancik1410:
Kto bę dzie na nich pracował
Wybrańcy. Poradzą sobie najważniejsza jest wielka produktywność wydajność przy zastosowaniu maszyn. Tyle ludzi po co komu potrzebnych. Ileś fabryk może mieć jedno biuro projektowe. Niema potrzeby nawet mieć tylu wykształconych specjalistów.

Nicze, chyba nie wierzysz w to, co piszesz. Wszyscy jesteśmy sobie potrzebni. To coś w rodzaju łańcucha. Tyle, że łańcuch pokarmowy ma swój ustalony początek i docelowy koniec, a łańcuch zależności między ludzmi - jest zamkniętym kołem. Jak jedni nie wyprodukują - następnie nie będą mogli zrobić swojego, więc kolejna grupa też stanie w bezruchu... Ile tych wybrańców musiałoby być. Taki statek podwodny nie dałby rady zachować przedstawicieli wszystkich zawodów. Poziom życia jaśnie Pani Królowej musiałby sie obniżyć. I oczywiście musiałaby zacząć obchodzić sie bez wielu rzeczy do których przywykła. Jedna mała fabryczka wszystkiego nie załatwi! :)

Oj, raczej wierzę w to co piszę. Zapominasz o podziemnych konstrukcjach obronnych zazwyczaj nazywanych schronami. Można mieć ich dużo i mało kto z postronnych jest zorientowanych że są i są bardzo duże. Podobno całkiem wielkie schrony są ostatnio zrobione w Norwegii. Ale wszystko to oczywiście podyktowane jest udawaniem że nasza praca nie jest efektywna i musimy żyć w biedzie. Że zawsze wszystkiego brakuje i żebyśmy nie gnuśnieli z lenistwa. Stąd takie palnięcie o jakiejś tam łódce podwodnej żeby zrobić niedowierzanie pospólstwa. Że można mieć takie dobra. Akurat złapana jesteś w taki wąski kąt widzenia, to się nazywa klapki na oczach. A taka łódka to tylko ziarnko piasku w majątku czyimś. Ewentualność którą się ma na wszelki wypadek. Wszystko po to bo to wygodne bo ludziska nie domagają się efektywności z ich podatków. Pomyśl sobie jak mało jest zbadane schronów z Drugiej Wojny Światowej Po co udowodniać że pod spodem jest jeszcze parę pięter. W czasie kiedy olbrzymia produkcja szła na front i była niszczona a oni jeszcze robili rzeczy których my nie zgłębiamy bo byśmy się zdziwili ogromem. Oczywiście mówię o pewnym odczuciu. Bo oczywiście ogromu prac nie można udowodnić i kółko jest zamknięte. Łańcuchy pokarmowe mają to do siebie że można je modyfikować, Wydaje mi się mocno nieżyciowy taki punkt widzenia jaki przedstawiłaś. Po prostu patrzysz a nie widzisz. Ale czy widzenie tego coś zmienia, można zapytać właściwie retorycznie. Odpowiedź jakakolwiek niewiele zmienia. Ale pytałaś czy ja wierzę. Dostajesz odpowiedź na pytanie. Ja po prostu nie ufam w zasadność tym kryzysom które mamy.

i ancik i nicze macie racje jest to wzajemnie powiązany łańcuch nie mniej ilość zasobów naturalnych się kurczy i starczy ich już na niewiele przykład srebra gdzie 1/3 dotychczas wydobytego została bezpowrotnie zużyta( odczynniki, lustra, związki itp ) czy złota którego jest dziś znacznie więcej w złomie płyt komputerowych czy telefonów komurkowych ( w tonie ok 800 gr) sztuczna inteligencja istnieje iuż i jak człowiek potrafi się uczyć a nawet mutować, robotyka pędzi

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

nicze:
Ja po prostu nie ufam w zasadność tym kryzysom które mamy.
analiza całościowa wydarzeń i kierunków rozwoju jest wieloznaczna i szczeże można wszystko założyć bo komu się może opłacać tak kreować rynek by ludzi na niewiele było stać, produkować buble przy minimalnym nakładzie środków surowców energi przecież wszyscy powinni rozumieć kolektywnie potrzebę wyrwania się od dna,a nawet z ziemi- kształcić ludzi- by zapewnić sobie dostateczną ilość odpowiedniej kadry a nawet spić kwiat- trzeba by było na maxa wszystkich pchać do szkół i inwestować w naukę rozwój szkolnictwo trwałe technologie by ich nie dublować i nie przynosić strat a przecież technologie istnieją o wielu już wiemy- dlaczego drzemią w szufladach- lobby naftowe? to tylko wymówka dziś są trendy rozwarstwiania i kumoterstwo- rozbiór i tworzenie zapasów,sztucznie tworzona cisza przed burzą? to wielu zaczyna czuć

na tym co zostało wydobyte można by długo pojechać, stworzyć najbardziej smiałe projekty karty mogą się nie bawem przetasować, aż tyle nas nie potrzeba- gdzie naprawde produktywnej populacji jest ok 10-20 % na ziemi świat po cichu dąży do konfliktu- niektórzy przygotowywują się do niego dosyć już długo, libia na potęge kupująca broń od lat, iran budujący 3 cią baze uzdatniania uranu, izrael kupuje f 35 stany wysyłają w rejon kupe amunicji i sprzętu, tworzą bazy, prowadzone są szkolenia, manewry( swoją drogą pisze się że stanom bardzo potrzebny konflikt by podciągnąć gospodarke- na jakiś czas, po tym jak przeszło 700 mld dolarów przeszło wpompowane z kieszeni podatników do biznesów nie wiele pomogło) i wiele inych o których nic nie wiemy świat zakręcił małe demokratyczne koło ale będzie uparcie dążył do nurtów typowo nacjonalistyczno feudalnych jakieś klony ewolucyjne faszyzmu- to jak czkawka potrzebny jest wielki szok i tasowanie kart- za ludzki debilizm i brak chęci przejawu inicjatywy w kierunku rozwoju mogą zapłacić miliardy istnień

zbyszek123:
gdzie naprawdę produktywnej populacji jest ok 10-20 % na ziemi
tak o to chodzi że nie ma sensu aby wszyscy pracowali bo wszystkiego było by za dużo. czy jeżeli 15% pracuje na zaspokojenie potrzeb stu%. to mamy dużo do odpisania na straty. Czyli to o czym czasami się wspomina w liczbach że na Ziemi wystarczy 500mln ludzi {może spotkaliście się z takimi szacunkami} to akurat było by dziesięć procent tego co teraz mamy. Zbyszku z tego co było napisane w nexusie wynikało by że szacunki zapasów i wydobycia złota są zaniżane na przykład po to żeby trzymało cenę. Nie mamy wątpliwości że takie praktyki ukrywania za dużych ilości czegoś w tych realiach są porządku dziennym. I teraz zastanawianie się kiedy ktoś specjalnie ukrywa różne sprawy ze względów politycznych i ekonomicznych to kto ma rację to jest trudno orzec. Ale ja jestem świadomy że widzenie różnych rzeczy we właściwym świetle że to niewiele zmienia na zewnątrz. To świadomość dla siebie, żeby się lepiej czuć, żeby ktoś nami w prosty sposób nie manipulował.

widze ze dosyc sennie na forum i cicho. alex jones - Szczepionki które uczynią Cię posłusznym: http://www.newworldorder.com.pl/film.php?id=618 poruszony temat dodatków do wody pitnej m.in. lit i prozac

Ocelot:
widze ze dosyc sennie na forum i cicho. alex jones - Szczepionki które uczynią Cię posłusznym:
http://wolnemedia.net/wiadomosci-ze-swiata/propagande-czas-zaczac-ponownie-ndm-1/ jak czkawka :-/

a sennie -no niestety się zrobiło :-/

zbyszek123:
...propagandę czas zacząć... jak czkawka
Ano raczej czkawką bym tego nie nazwała. Propaganda była, jest i będzie. Nie ma znaczenia, jaki to system. Różni się jedynie sposób i jawność (czasem natarczywość) propagandy. Czkawka? Nie - to ciąg dalszy, lub nasilenie, bo coś idzie nie tak, jak by się chciało. :)

propagandę czas zacząć to część linku-gdyby było- nowe zagrożenie lub znów nas straszą też bym tak wkleił- to nie moje słowa o dziwo ta choroba jest nam znana już od roku- dwóch- tyle wcześniej o niej pisano liczy się na efekt deja-vu i chyba pełne zrozumienie dla nowych jak my mamy rozumieć zagrożeń a dla kogoś nowych możliwości na świńskiej grypie obłowili się niesamowicie- głowy nie poleciały więc i apetyt jest i realnie można się tego spodziewać czkawka bo ciągle wraca- i tylko to miałem na myśli a idąc za ostatnim nurtem na forum ( cicho sza ) nie komentowałem już tego w bardziej wylewny sposób :-)) pozdrawiam

Depopulacja Od 1752 roku [rok zalozenia Wielkiej Lozy Angielskiej] trwa na swiecie depopulacja. Dzisiaj juz wszyscy powinni zdac sobie z tego wyraznie sprawe. Nic nie ma znaczenia. Tak naprawde, nie panuje zaden ustroj. Wszystko jest plynne i nie ma zadnego znaczenia. Wielka Loza Angielska ma wladze nad swiatem od momentu powstania. To masoni zorganizowali panstwa zamkniete w granicach. Na poczatku XX wieku wykorzystali to do wojen midzypanstwowych dwukrotnie. Nastapila znaczna redukcja populacji w Europie i nie tylko. W XXI wieku postawili na wojny domowe - ciagle wymienia sie wladza. Kazdy kraj jest juz podzielony na dwie partie i zawsze jedna z nich sie zbroi. Odnosi to wspaniale efekty w Afryce, Azji Mniejszej i w samej Azji zaczyna to "peczniec". Opozycje rosna w sile : w Indiach, Chinach, Rosji, Indonezji, na Filipinach. Armia NATO jest zbyt mala, zeby wszystkie potrzeby zalatwila. Ona moze tylko asekurowac rozwoj wypadkow, ale narody musza juz zaczac zabijac sie wewnetrznie, bo depopulacja jest caly czas bardzo potrzebna. Miec Ziemie dla siebie, to jest cel sam w sobie !!! Miliony ludzi przyczynia sie do realizacji programu depopulacji, choc sami moga nie przezyc. Ty dzisiaj zabijasz, a jutro ktos ciebie, bo o to chodzi w programie depopulacji. Zabijanie jest dozwolone i pozadane. Dlatego zrezygnowano z prawidlowego wychowania i edukcji ksztalceniowej. Tak naprawde juz dzisiaj nikt nie jest potrzebny. Niewidzialna bron przyspiesza depopulacje w zastraszajacym tempie, a kazdy boi sie uznac, ze ona istnieje naprawde. Tedy wszyscy zginiemy szybciej. Zostanie Adam i Ewa !!!

Zbyszku! Nie potrzebnie się tłumaczysz. Dobrze wiem, co miałeś na myśli i że cytowałeś coś tam... To, co napisałam, jest dowodem mojego dystansu do tego typu spraw. Ja mam własne zdanie w wielu kwestiach i dlatego nie wzruszają mnie akcje typu: "propagandę czas zacząć". Cały świat stoi na propagandzie. Tak było, jest i będzie. Im bardziej komuś zależy na przeforsowaniu czegoś, tym większą propagandą się posłuży.

Wrona:
Tedy wszyscy zginiemy szybciej. Zostanie Adam i Ewa !!!
Ciekawe, kto będzie Adamem, a kto Ewą? :) Gosiu, jak myślisz? Masz szanse? :)

petycja przeciwko zadłużeniu polaków: http://www.dlug.koliber.org/
Ancik1410:
Gosiu, jak myślisz? Masz szanse? :)
adam: gosiu ale masz ładne jabłko daj ugryść:D

Dług publiczny Państwa wynosi obecnie ok. 709 454 846 769 PLN. coś tam nie tak policzyli :-) 205 mld euro zagranicznego po przeliczeniu po ok 4 zł daje nam ok 820 mld

zbyszek123:
Dług publiczny Państwa wynosi obecnie ok. 709 454 846 769 PLN.
wiem wiem zbyszku, chodzi o to zeby poprostu tą petycje wysłac pod pretekstem maniakalnego zadłuzania naszego panstwa. w konstytucji jest jeden pkt który podkreśla ze panstwo polskie nie moze być bardziej zadłuzone niz 3/5 NPB, bo jest to równo mierne z zamachem stanu. ROZKRADZIONA POLSKA http://www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=polityka&id=3592 co stało sie z najwazniejszymi sektorami strategicznymi naszego panstwa?? (i jak sejm ,,broni'' takowych sektorów(przedsiebiorstw) strategicznych) miło ze zbyszku tak szybko odpisałeś jednak ktoś tu siedzi:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 854
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 42 | 43 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.