| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
Kup sobie ksišżkę z Bioniki w Australli jest duzo na ten temat Gosiu i bedziesz obkuta jak mało kto na tym forum.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
O lol...
|
|
|
Działko przeciwlotnicze - popularne okrelenie automatycznych armat przeciwlotniczych o kalibrze od 20 mm do 37 mm (sporadycznie 40 mm), służšcych do zwalczania migłowców i nisko lecšcych samolotów a także słabo opancerzonych celów naziemnych i nawodnych oraz do zwalczania piechoty przeciwnika.
Działka przeciwlotnicze sš używane zarówno w wersji naziemnej, jak i okrętowej (montowanych na pokładach okrętów wojennych). W wersji naziemnej sš zwykle przewone, montowane na holowanych kołowych lawetach lub na podwoziach samobieżnych (samobieżne działa przeciwlotnicze). Wyposażone sš w odpowiednie celowniki umożliwiajšce prowadzenie ognia do celów powietrznych. Rzadziej działka takie posiadajš system kierowania ogniem, stosowany przede wszystkim w wersjach samobieżnych (nazywanych też wtedy samobieżnymi zestawami przeciwlotniczymi). W wersjach naziemnych działka przeciwlotnicze sš pojedyncze lub sprzężone: podwójnie, potrójnie lub poczwórnie na jednej lawecie; w wersjach okrętowych stosowane były nawet działka sprzężone po 8 na jednej podstawie (brytyjskie
|
|
|
|
|
|
Drodzy krytycy Goki, czemu wam tak trudno przyjšć, że komu może się przytrafiać co, czego wy nie dowiadczacie. Nie macie kompletnie żadnych możliwoci weryfikacji faktu, czy taka broń istnieje czy nie, a bardzo jednoznacznie wypowiadacie się w tym temacie. Moglimy się przekonać w rzeczywistoci, że naukowcy tworzš rzeczy, o których jeszcze nie dawno nam się nie niło. Fale elektro magnetyczne mogš mieć na człowieka przemożny wpływ, możgš nawet usmażyć mózg, o czym wiecie nawet wy, jeżeli oglšdacie programy popularno naukowe, w których mówi się o szkodliwym działaniu telefonów komórkowych. Nie wiedze przeciwwskazań, co do tego, żeby brać poważnie pod uwagę, że w jaki wojskowych laboratoriach, naukowcy o wštpliwej moralnoci, posunęli się o krok dalej i potrafiš bardziej subtelnie, za pomocš fal elektro magnetycznych, wpływać na emocje ludzi. Z dowiadczenia wiem, że nie trzeba wiele, by w ludziach wzbudzić przynajmniej te niskie emocje, od wystarczy napisać list na forum, w którym mówi się co, co innym nie pasuje.
|
|
|
Ja mam pytanie, gdy obejrzalem zdjecia:
Niech odpowie mi ktos w sposob naukowy, do czego moga byc wykorzystywane tego typu urzadzenia?
|
|
|
Ostatnio czytalem na temat infradzwiekow i dzialaniu na ludzki organizm. Faktycznie fale o niskiej czestotliwosci maja duzy wplyw na nasze emocje: powoduja lek, strach, niepokoj, przerazenie, zle samopoczucie, nawet doprowadzaja do powstawania miegunek i innych dolegliwosci. Dzialanie tych fal bylo juz znane w starozytnosci, gdzie opis jest w samej Biblii. Co wywoluje infradzwieki: burza, trzesienia ziemii, ocieranie sie powietrzna o samochody, samoloty itp. Nie sa one slyszalne, jednak odczuwalne. Stad mozna wywnioskowac, ze zwierzeta, ktore sa bardziej zwiazane z przyroda niz my, odczuwaja ja bardziej i gdy mialo miejsce ostatnie tsunami, uciekly z miejsca wydarzenia na wyzyny. Instynkt, czy moze po prostu wsluchanie sie w dzwieki przyrody? Tak samo i moze istniec zbior anten emitujacych nie tylko niskie fale, ale roznego rodzaju kombinacje fal, ktorych odpowiednio dobrane probki powoduja zachciane przez projektanta zachowania.
|
|
|
Arkadiush - poczytaj www.haarp.alaska.edu - OFICJALNA strona "strasznej broni" HAARP! :D
Co do infradwięków - to DWIĘKI a nie fale radiowe więc nie wytwarza się ich antenami.
|
|
|
Urzadzenia do kontroli umyslu sa wykorzystywane przede wszystkim do robienia biznesu !!!!
HAARP powoduje choroby i uszkodzenia roznych urzadzen. To wszystko nakreca spirale zyskow dla lekarzy i dla wszelkich innych uslug.
Ludzie nie zdaja sobie sprawy, w jaki sposob moga byc atakowani przez bron HAARP.
HAARP w tej chwili, to ziemski bog !!!!!
|
|
|
Goka, czy do ciebienie dociera że ludzie po prostu chorujš? Że skażenie rodowiska jest tak wysokie że choroby stajš się coraz częstsze? Że nie trzeba HAARP żeby natężenie pól elektromagnetycznych w naszym otoczeniu stało się niezdrowe?
Nie potrafisz podać żadnych dowodów - nawet słabych - i tylko robisz ludziom wodę z mózgu.
|
|
|
....jak juz o czyms piszecie to podajcie ludziom troche historii , a nie wpedzajcie
ich w histerie , bo okaze sie wiatr halny bedzie mial wplyw na zachodzenie w ciaze
kobiet po 60...
|
|
|
HAARP istnieje i to wszyscy wiedza. HAARP z tym ze istnieje, nie kryje sie.
Rzad USA przejal finansowanie HAARP-a w 1948 roku. Naleza do HAARP-a Niemcy Rosjanie, Anglicy, Amerykanie i Japonczycy. Glownymi wlascicielami HAARP-a sa Anglicy i Amerykanie. Bazy wojskowe, w ktorych dzialaja programy HAARP-a sa na calym swiecie.
HAARP w dalszym ciagu ukrywa swoje mozliwosci dzialania. Teraz jest to objete scislejsza tajemnica jak jeszcze 5-7 lat temu.
Reszty szukajcie gdzie jeszcze mozecie. Ja wiadomosci znajdowalam wystukujac na wyszukiwarce : "HAARP weapon", "HAARP secret", "Human and HAARP", "Mind control and HAARP", "HAARP and terror". Te same tytuly mozna wystukac po niemiecku i po rosyjsku. Tez jest duzo wiadomosci. Na sronach polskich nie ma nic. Zostalam tylko ja.
|
|
|
Gosiu!
Jak widzisz na forum dotarli agenci, ktorych celem jest osmieszenie problemu. Staraja sie udowodnic je stracilas rozum.
Mam rozne problemy i dzieki Tobie zrozumialem skad one naprawde sie biora.
Dziekuje za oswiecenie.
Trzymaj sie!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |