Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
"koncik zwierz" czyli na leżankę proszę...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 27 | 28 | Następna strona

...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

dobra Moje kobitki ja uciekam spać:),bo rano trzeba wstać, niestety:/ Dobranoc:*

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

nie no teraz to ja naprawde już ide!!! mam 5 egzam w weekend fuck!!!

WiLdCaRd:
obiecuję ,że jak już się spotkamy nie będzie czasu na fochy;D
Trzymam Cie za jezor:P A teraz dosc tego sexu majty na dupe i porozmawiajmy ,o?;-)

emocjo w niedziele porozmawiamy o mojej depresji po nieudanych egzaminach

o niczym:D Wykonczylysmy Pawelka czas odpoczac ;-)Ale nikt nie mowil ze bedzie lekko:))) Dobranoc,spijcie dobrze:)

motylek:
emocjo w niedziele porozmawiamy o mojej depresji po nieudanych egzaminach
Zdasz napewno ,wiecej wiary w siebie i zycze powodzenia!!

emocja:
Zdasz napewno ,wiecej wiary w siebie i zycze powodzenia!!
nied ziękuje emocjo:) wiara jest:)gorzej z wiedzą a szczegolnie na dzisiejszy egzamin..:)

WiLdCaRd:
:*
WiLdCaRd:
musiałem napisać co myślę inaczej nie poszedłbym spać:)
To faktycznie napisałes, gratulacje :)

Uwaga!!! Żmije atakują!!!Pawłku pamiętaj, że mamy z emocją coś obiecane..więc nie pozbawiaj sie energi..:)

katarzyna24:
WiLdCaRd::* WiLdCaRd:musiałem napisać co myślę inaczej nie poszedłbym spać:) To faktycznie napisałes, gratulacje :)
:*

Po co odpowiadasz na zaczepki Kasi? Pewnie lubisz z nią "dyskutować" :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Pawelku oszczedz ja ,skoro zycie ja nie oszczedza:)Bo cos musi powodowac jej agresje i upierdlwosc;-)
wendol:
Dyskutowac:D przeciez ,to kasac tylko potrafi:) Lepiej milczec,by nie sprowokowac kolejnego (slinotoku);-)

Po prostu rozmawiajcie sobie, a ją olewajcie - tak najlepiej.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dareczku ,staramy sie :)Mnie nie uda sie jej sprowokowac ,to ma jak w baku ;-)

Chce kupic nowe meble ,prosze o opinie :) Co myslicie o tym zestewie ,bo juz mam metlik i sama nie wiem.. http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-SuperZoomColors;sid=xGYqOyWY9ldVOmwGFMVqUkmS1lPRZnPuQoAVw_9M4CZlUTxfUdAz_LAu4CZlUY3_D5sQ9tKS?ProductID=DjZ_AAABLVsAAAEfO0dNPGNT&tvar_sortiCol1=7F9A01&tvar_sortiCol2=D8E1B2&tvar_sortiCol3=7F9A01&usePictureSlides=true&ThumbID=0&Picture=undefined

oh Gott co za link:)))

emocja:
Pawelku oszczedz ja ,skoro zycie ja nie oszczedza:)Bo cos musi powodowac jej agresje i upierdlwosc;-)
Emocja a ty nie jesteś w jakiś sposób upośledzona? Żal mi ciebie i tych twoich wirtualnych znajomych :) ale widocznie w realnym życiu czegoś ci brakuje :))
emocja:
Lepiej milczec,by nie sprowokowac kolejnego (slinotoku);-)
I tu sie odezwała ta, ktora ma najwieksza paszcze na forum :)
wendol:
a ją olewajcie - tak najlepiej.
Darek nie kazdy to preferuje :PPP :)

emocja:
Chce kupic nowe meble ,prosze o opinie :)
Ja bym zainwestowała w terapie :))

Motylku ,nie pochwalilas sie jak poszlo na dzisiejszym egzaminie?

wendol:
czy ja odpowiadam:)? Nie Darku! nie lubię "dyskutować" z ludźmi z którymi nie ma o czym...;)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.