| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Sposob? Nie pamietam dokladnie... tzn nie pamietam regulki. Potrzebne sa: swieczka, kieliszek lub szklanka (przy wiekszej ilosci uczestkikow musi byc szklanka albo nawet talerz, ale zalecam scisle grono), kartka z wyrysowanym okregiem, w nim wypisanym alfabetem, cyferkami i paroma slowami na srodku ale nie potrafie tego tutaj opisac :(
Bralam udzial w jednym seansie i udal sie. Duchy poruszaly kieliszkiem po literkach, wiele nam mowily, odpowiadaly na pytania. Natomiast nastepnego dnia znajomi wywolywali duchy w pokoju obok i juz nei bylo tak wesolo :( NBiestety przyszedl zly duch... i nei chcial odejsc ;( Po 8-9 probach odeslania go odszedl. Tej samej nocy moja wspollokatorke cos opetalo... jakby cos w nia weszlo i mowilo... to bylo straszne! Gdy sie ocknela nic z tego nie pamietala. Nikt nie wierzy w to co mowimy bo to brzmi jak bajka. Po tym ostatnim seansie moich przyjaciol nie radze wywolywania... to NIE jest zabawa! I jesli chcesz sie pobawic w "wywolywanie duchow" to lepiej nei zaczynaj bo moze sie zle skonczyc
|
|
|
Podajcie sposoby na odwolanie ducha jesli on sie stawia i nie chce odejsc bo z tego co tu wyczytalam ponoc czesto sie tak zdarza... i jak pisalam wyrzej moim znajomym tez sie to zdarzylo ale im sie udalo po wielu probach... A jesli komus sie nie uda? Co wtedy? Jesli ktos wie, niech napisze sposob na odwolanie ducha, bo sa tu w wiekszosci historie o wywolywaniu, sposoby przywolywania... Ale nie przywolujcie jesli nei potraficie odwolac!!
|
|
|
Czesc mam problem jak to jest mam dwie dziwaczne historie jak je rozpatrzyc czy moge sie zbadac czy man silna moc psychokoinetyczna i gdzie zasiegnac opini jak je zbadac i jestem miedzy innimi parapsychologiem jak je zbadac czy mosze zasiegnac rady kogos innego prosze o odpowiedz
|
|
|
mam wielka prosbe! prosze podajcie mi kilka sposobow na wywolywanie duchow! wiem ze to jest niebezpieczne, ale chcialabym sprobowac! czekam na szybka odpowiec! z gory dziekuje!!!
|
|
|
czeć
Kiedy widzialam ducha...
to znaczy była u nmie koleżanka , zamknela sie sama w lazience
momentalnie krzyknela i z niej wybiegla , siedziala po ciemku
powiedziala ze wywolywala swego ojca, i ze sie wywolal , byla jeszcze moja przyjaciolka z nami , ja nie wierzylam , weszlam do lazienki i zaczelam kpić ,, jak tu jeste , to sie pokaz,, i kpilam w myslach i po rogu wanny zlatywalo cos bialego , wstalam i spojrzalam do wanny to bylo glowa mlodego czlowieka , jakby nie wyrazna , potem widzialam glowe torlajšcš sie i szydercza się smiejšcš po moim dywanie , potem dwa razy cos duzego w czarnym plaszczu w kapturze bez twarzy , bylo w mpoim pokoju potem znikało...
Co to może być , piszcie na e-maila plis.
|
|
|
Hey! Mógłby mi doradzić co jest dobre na pierwszy raz? Jeszcze nigdy nie wywoływałem duchów i dlatego chce się upewnić czy to jest w miarę bezpieczne.Odp
|
|
|
czesc! wytłumaczysz mi o co chodzi z tym "wywoływaniem na piercionku"?Proszę o odpowiedż
|
|
|
Bierzesz talerzyk na talerzyku rysujesz strzałke dookoła cyfry od 0-9 i alfabet od A-Z dwie wiece najlepiej żeby to był pištek lub wtorek. I powtarzasz duchu duchu przyjd i popros żeby dał Ci jaki znak. Gdy już zadajecie pytaanie kazda musi trzymać delikatnie ręce na talerzyku! Jak skończycie musicie ducha odwołać KONIECZNIE!!!! Pozdrawiam
|
|
|
ja, z całym szacunkiem do twojej głupoty - po huja ty to publicznie podajesz, zdajesz sobie z tego sprawę, że jesli jakis smark sie do tego zabierze to twojš metodš zniszczy życie sobie i innym ???
|
|
|
musicie zaslonic wszystkie szkalne rzeczy jesli bedziecie to robic w domu. musicie kupic swieczki i ponapisywac na malych karteczkach litery poukladac kolo swieczek poukladac je w ksztalcie gwiazdy takiej z 5. wezcie na srodku poluzcie szklanke i jedna z was niech polozy na nim palec i trzyma dokladnie 30 min po uplywie tego czasu musicie sie zapytac czy jestes? ( czy ten duch jest) wtedy ta ktora trzyma palec musi lekko trzymac jesli szklanka zakryje litery TAK to znaczy ze jest i wtedy mozecie go pytac o wszystko
|
|
|
Jestem kolejnš osobš która mówi NIE RADZE. Cuchy jeli bedš chciały to same wam co powiedzš a tak to ciagniecie na siebie kłopoty a póxniej nie będiecie wierdzieć jak sie ich pozbyć.
Wywoływanie duchów kogo z rodziny nie ma zbytniego sensu bo oni i tak sš obok was tylko wy ich nei rozumiecie
Wywoływanie kog obcego nawet gdyby to był najuczciwszy człowiek na wiecie w 99,9% przypadków kończy sie le.
Sposób znam inny niz te tu podane ale nie chcę miec was na sumieniu.
Rada
postarajcie sie zrozumiec swoje sny a bedizecie znac odpowiedx na wasze pytania bo duchy jkeli chca to sdame przyjda i wtedy najłatwiej jest sie im porozumiewac z wami przez sen.
a i najważniejsze STRZEŻCIE SIE JAKIEGOKOLWIEK BAWIENIA SIE Z MAGIĽ NA JAKIS OZACH CZY REKOLEKCJACH LUDZIE Z TAMTĽD SIE NA TYM ZNAJĽ ALE NAPEWNO NIE BEDĽ CHCELI, ZEBYCIE WY TO POZNALI A JAK JUŻ POZNACIE...... powiem tylko jedno DOSKONALE ZNAJA SIE NA UROKACH a jak przyjdzie co do czego to sie wszystkiego wyprš
NIE WSZYSCY KSIĘŻA SA CACY
|
|
|
fakt kazdy moj koszmar to potem sytuacja rzeczywista czasami jeszcze tego samego dnia
|
|
|
Co do snow... nie raz jak snilo mi sie ze ktos umrze... umieral ktos, czy to z mojeje rodziny, czy to z rodziny kogos mi bliskiego :(
|
|
|
czy wywołujšc ducha człowieka o którym wczeniej mówiło sie bardzo złe rzeczy można narazić sie na jego gniew? Chodzi mi o to czy duch może wiedzieć, co sie o nim wygaduje tydzien przed jego wywołaniem
|
|
|
mamy to same zdanie co czarownica...sny to tak jak mowilas powtorzenie sytuacji w zyciu codziennym....
co ja wam jeszce moge poradzic...nic nie robcie tego bo to niebezpieczne a poco sciagac na siebie klopoty dla
[%sig%]
|
|
|
ciag dalszy...nutki przyjemnosci?? przemyslcie to...
[%sig%]
|
|
|
tak lepiej się nie bawić duchami.. wiem co o tym aha i nie kpijcie z tego że nie istniejš...bo się będš mcić... :/
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |