Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Sposob? Nie pamietam dokladnie... tzn nie pamietam regulki. Potrzebne sa: swieczka, kieliszek lub szklanka (przy wiekszej ilosci uczestkikow musi byc szklanka albo nawet talerz, ale zalecam scisle grono), kartka z wyrysowanym okregiem, w nim wypisanym alfabetem, cyferkami i paroma slowami na srodku ale nie potrafie tego tutaj opisac :( Bralam udzial w jednym seansie i udal sie. Duchy poruszaly kieliszkiem po literkach, wiele nam mowily, odpowiadaly na pytania. Natomiast nastepnego dnia znajomi wywolywali duchy w pokoju obok i juz nei bylo tak wesolo :( NBiestety przyszedl zly duch... i nei chcial odejsc ;( Po 8-9 probach odeslania go odszedl. Tej samej nocy moja wspollokatorke cos opetalo... jakby cos w nia weszlo i mowilo... to bylo straszne! Gdy sie ocknela nic z tego nie pamietala. Nikt nie wierzy w to co mowimy bo to brzmi jak bajka. Po tym ostatnim seansie moich przyjaciol nie radze wywolywania... to NIE jest zabawa! I jesli chcesz sie pobawic w "wywolywanie duchow" to lepiej nei zaczynaj bo moze sie zle skonczyc

Podajcie sposoby na odwolanie ducha jesli on sie stawia i nie chce odejsc bo z tego co tu wyczytalam ponoc czesto sie tak zdarza... i jak pisalam wyrzej moim znajomym tez sie to zdarzylo ale im sie udalo po wielu probach... A jesli komus sie nie uda? Co wtedy? Jesli ktos wie, niech napisze sposob na odwolanie ducha, bo sa tu w wiekszosci historie o wywolywaniu, sposoby przywolywania... Ale nie przywolujcie jesli nei potraficie odwolac!!

Czesc mam problem jak to jest mam dwie dziwaczne historie jak je rozpatrzyc czy moge sie zbadac czy man silna moc psychokoinetyczna i gdzie zasiegnac opini jak je zbadac i jestem miedzy innimi parapsychologiem jak je zbadac czy mosze zasiegnac rady kogos innego prosze o odpowiedz

mam wielka prosbe! prosze podajcie mi kilka sposobow na wywolywanie duchow! wiem ze to jest niebezpieczne, ale chcialabym sprobowac! czekam na szybka odpowiec! z gory dziekuje!!!

czeœć Kiedyœ widzialam ducha... to znaczy była u nmie koleżanka , zamknela sie sama w lazience momentalnie krzyknela i z niej wybiegla , siedziala po ciemku powiedziala ze wywolywala swego ojca, i ze sie wywolal , byla jeszcze moja przyjaciolka z nami , ja nie wierzylam , weszlam do lazienki i zaczelam kpić ,, jak tu jesteœ , to sie pokaz,, i kpilam w myslach i po rogu wanny zlatywalo cos bialego , wstalam i spojrzalam do wanny to bylo glowa mlodego czlowieka , jakby nie wyrazna , potem widzialam glowe torlajšcš sie i szydercza się smiejšcš po moim dywanie , potem dwa razy cos duzego w czarnym plaszczu w kapturze bez twarzy , bylo w mpoim pokoju potem znikało... Co to może być , piszcie na e-maila plis.

nie próbj tego

Hey! Mógłbyœ mi doradzić co jest dobre na pierwszy raz? Jeszcze nigdy nie wywoływałem duchów i dlatego chce się upewnić czy to jest w miarę bezpieczne.Odp

czesc! wytłumaczysz mi o co chodzi z tym "wywoływaniem na pierœcionku"?Proszę o odpowiedż

Bierzesz talerzyk na talerzyku rysujesz strzałke dookoła cyfry od 0-9 i alfabet od A-Z dwie œwiece najlepiej żeby to był pištek lub wtorek. I powtarzasz duchu duchu przyjdŸ i popros żeby dał Ci jakiœ znak. Gdy już zadajecie pytaanie kazda musi trzymać delikatnie ręce na talerzyku! Jak skończycie musicie ducha odwołać KONIECZNIE!!!! Pozdrawiam

ja, z całym szacunkiem do twojej głupoty - po huja ty to publicznie podajesz, zdajesz sobie z tego sprawę, że jesli jakis smark sie do tego zabierze to twojš metodš zniszczy życie sobie i innym ???

musicie zaslonic wszystkie szkalne rzeczy jesli bedziecie to robic w domu. musicie kupic swieczki i ponapisywac na malych karteczkach litery poukladac kolo swieczek poukladac je w ksztalcie gwiazdy takiej z 5. wezcie na srodku poluzcie szklanke i jedna z was niech polozy na nim palec i trzyma dokladnie 30 min po uplywie tego czasu musicie sie zapytac czy jestes? ( czy ten duch jest) wtedy ta ktora trzyma palec musi lekko trzymac jesli szklanka zakryje litery TAK to znaczy ze jest i wtedy mozecie go pytac o wszystko

Jestem kolejnš osobš która mówi NIE RADZE. Cuchy jeœli bedš chciały to same wam coœ powiedzš a tak to œciagniecie na siebie kłopoty a póxniej nie będiecie wierdzieć jak sie ich pozbyć. Wywoływanie duchów kogoœ z rodziny nie ma zbytniego sensu bo oni i tak sš obok was tylko wy ich nei rozumiecie Wywoływanie kogœ obcego nawet gdyby to był najuczciwszy człowiek na œwiecie w 99,9% przypadków kończy sie Ÿle. Sposób znam inny niz te tu podane ale nie chcę miec was na sumieniu. Rada postarajcie sie zrozumiec swoje sny a bedizecie znac odpowiedx na wasze pytania bo duchy jkeœli chca to sdame przyjda i wtedy najłatwiej jest sie im porozumiewac z wami przez sen. a i najważniejsze STRZEŻCIE SIE JAKIEGOKOLWIEK BAWIENIA SIE Z MAGIĽ NA JAKIS OZACH CZY REKOLEKCJACH LUDZIE Z TAMTĽD SIE NA TYM ZNAJĽ ALE NAPEWNO NIE BEDĽ CHCELI, ZEBYŒCIE WY TO POZNALI A JAK JUŻ POZNACIE...... powiem tylko jedno DOSKONALE ZNAJA SIE NA UROKACH a jak przyjdzie co do czego to sie wszystkiego wyprš NIE WSZYSCY KSIĘŻA SA CACY

fakt kazdy moj koszmar to potem sytuacja rzeczywista czasami jeszcze tego samego dnia

Co do snow... nie raz jak snilo mi sie ze ktos umrze... umieral ktos, czy to z mojeje rodziny, czy to z rodziny kogos mi bliskiego :(

czy wywołujšc ducha człowieka o którym wczeœniej mówiło sie bardzo złe rzeczy można narazić sie na jego gniew? Chodzi mi o to czy duch może wiedzieć, co sie o nim wygaduje tydzien przed jego wywołaniem

mamy to same zdanie co czarownica...sny to tak jak mowilas powtorzenie sytuacji w zyciu codziennym.... co ja wam jeszce moge poradzic...nic nie robcie tego bo to niebezpieczne a poco sciagac na siebie klopoty dla [%sig%]

ciag dalszy...nutki przyjemnosci?? przemyslcie to... [%sig%]

tak lepiej się nie bawić duchami.. wiem coœ o tym aha i nie kpijcie z tego że nie istniejš...bo się będš mœcić... :/

poliż mi kochnes

sory poliż mi torbe
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.