| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
Delikatnie pytam i to zupełnie poważnie,
czy ten czlek z Australii jest dla mnie?
|
|
|
zadaj pytanie i to w wątku zaklęcia i czekaj ale cierpliwie nawet kilka dni !
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
No i tak.... Romku, miales swieta racje..
Atmosfera sie oczyscila, szydlo wyszlo z worka, ja mam wokol porzadek, tylko w sercu pusto, ale za to sklejone;)
Dzieki
|
|
"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..." |
|
|||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Dziękuję za odpowiedz w sprawie mojej najukochańszej połóweczki z Australii.
Czy przyleci do mnie i kiedy?
Pozdrawiam,
|
|
|
nie mam zadnych przeczuc tylko ostatnio mam wrazenie ze coś sie zaczyna psuć...tak jak by zelżało z uczuciami..pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Dziękuję za odpowiedź,
Nie chce być natarczywa, ale sytuacja mnie wzmusza bym zadała następne pytanie, ktore jest najwazniejsze w moim zyciu.
Czy wygram sprawy sądowe?
|
|
|
i czy moje sprawy finansowe rozwiążą sie i będę miała pracę?
Pozdrawiam,
|
|
|
Witaj Romku:)
Czy możesz zajrzeć w karty i powiedzieć co czekam mnie i K.B.?
Czy jest moją tz. drugą połówka, a może bedziemy przyjaciółmi? Jak ułoży się nasza znajomość? I co czeka mnie w 2009?
Pozdrawiam cieplutko:)
|
|
|
Ja jeszcze chciałabym się zapytać czy jestem chora czy może to wszytsko wsakzuje na ciąże?
|
|
|
|||
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Tak, bardzo Romku chce znac odpowiedzi na moje pytania.
Z gory bardzo, a bardzo dziękuję no i oczywiście pozdrawiam
|
|
|
drogi romku. bardzo prosze odpowiedz mi czy roztane sie z mężem czy jednak uda nam sie uratować małżeństwo
|
|
|
|||||||||
|
Drogi Romku. czy uda mi się przenieść w obecnej pracy do innego miasta?pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|||||
|
bardzo dziekuję za szybka odp ale bardzo proszę romku napisz mi jeszcze czy możemy spodziewac sie powiekszenia rodziny i kiedy to nastąpi
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |