Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Delikatnie pytam i to zupełnie poważnie, czy ten czlek z Australii jest dla mnie?

zadaj pytanie i to w wątku zaklęcia i czekaj ale cierpliwie nawet kilka dni !

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

No i tak.... Romku, miales swieta racje.. Atmosfera sie oczyscila, szydlo wyszlo z worka, ja mam wokol porzadek, tylko w sercu pusto, ale za to sklejone;) Dzieki

"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..."

naattaallkkaa:
hej Romku czy mógłbyś zerknąć w karty i powiedziec co czekaw najblizszym czasie mój zwiazek?
- Wyglada, ze wszystko OK. A masz jakies "niejasne" przeczucia?
homer1:
czy człowiek, ktory mieszka w Australii jest moja połowką pomarańczy?
- Jestescie dla siebie, ale zeby az "polowka pomaranczy". Warto sprobowac. WSZYSTKO bedzie dobrze. Ale z rozsadkiem !
Olla:
I tak z niego nie zrezygnuje.
- Juz Ci pisalem. Istnieja rytualy, ceremonie i inne mozliwosci. Nie wiem na co czekasz? Proponuje ingerencje.
Kretka:
Romku, miales swieta racje..
- Dziekuje i pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Dziękuję za odpowiedz w sprawie mojej najukochańszej połóweczki z Australii. Czy przyleci do mnie i kiedy? Pozdrawiam,

nie mam zadnych przeczuc tylko ostatnio mam wrazenie ze coś sie zaczyna psuć...tak jak by zelżało z uczuciami..pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

homer1:
Czy przyleci do mnie i kiedy?
- Przylieci ! Juz niebawem ! Zadzwon do NIEGO !
naattaallkkaa:
tak jak by zelżało z uczuciami..
- Ruta zwyczajna, rumianek, mieta pieprzna. Miod pszczeli badz od os, cukier trzcinowy i duza swieza szyszka. Szklanka wodki. Do szklanki wkroic szyszke, przykryc spodkiem i odstawic w cemne miejsce na tydzien. Po tym czasie wyjac, zapalic na spodku rozwowa swieczke. Gdy swieczka sie wypali odcedzic wodke od szyszki. Dodac ziola i doslodzic dwiema lyzkami stolowymi miodu i cukru trzcinowego, zamieszac, i pomalowac tym bibule na ktorej napiszesz (zwyklym olowkiem!) krzyzujace sie Wasze imiona. Wlozysz mu pod wysciolke w lewym bucie. A Tobie w prawym. Albo przygotuj eliksir. pozdraw

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Dziękuję za odpowiedź, Nie chce być natarczywa, ale sytuacja mnie wzmusza bym zadała następne pytanie, ktore jest najwazniejsze w moim zyciu. Czy wygram sprawy sądowe?

i czy moje sprawy finansowe rozwiążą sie i będę miała pracę? Pozdrawiam,

Witaj Romku:) Czy możesz zajrzeć w karty i powiedzieć co czekam mnie i K.B.? Czy jest moją tz. drugą połówka, a może bedziemy przyjaciółmi? Jak ułoży się nasza znajomość? I co czeka mnie w 2009? Pozdrawiam cieplutko:)

Ja jeszcze chciałabym się zapytać czy jestem chora czy może to wszytsko wsakzuje na ciąże?

Romek:
Olla: I tak z niego nie zrezygnuje. - Juz Ci pisalem. Istnieja rytualy, ceremonie i inne mozliwosci. Nie wiem na co czekasz? Proponuje ingerencje.
Tak. Myślę, że On jest moim przeznaczeniem. Nie chce nikomu zrobić krzywdy. Moim celem było dawanie szczęścia, wsparcia itp. A jeśli On już się zmienił i nie będzie taki sam jak był? Wiesz na co czekam ... ps. albo poprostu ktoś mi przeznaczony...wiesz o co chodzi.

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Tak, bardzo Romku chce znac odpowiedzi na moje pytania. Z gory bardzo, a bardzo dziękuję no i oczywiście pozdrawiam

drogi romku. bardzo prosze odpowiedz mi czy roztane sie z mężem czy jednak uda nam sie uratować małżeństwo

homer1:
Czy wygram sprawy sądowe?
- Tak ! Bedzie Ciezko, ale tak ! Na pewno ! Nie trac nadzieji ! Prace otrzymasz z poczatkiem nowego miesiaca. bedzie to propozycja wspolpracy, ale juz pod koniec marca warunki sie poprawia znacznie bardziej.
mloda87:
Czy jest moją tz. drugą połówka, a może bedziemy przyjaciółmi?
- Jedno i drugie. Przyjazn i milosc. ALE OSTROZNIE ! Wiele pasji powoduje wiele iskier, iskry moga doprowadzic do pozaru a to Was moze spalic, spopielic a conajmniej poaprzyc.
Olla:
Wiesz na co czekam ..
- Wiem.
zoska1977:
roztane sie z mężem czy jednak uda nam sie uratować
- Uda sie, ale pozostaje pytanie czy rzeczywiscie oboje pragniecie tego? Jesli tak to sie uda...

Dzień dobry, Dziękuję, dziękuję, dziękuję.

I nie wiem co mam jeszcze powiedzieć, bardzo dziękuję

Drogi Romku. czy uda mi się przenieść w obecnej pracy do innego miasta?pozdrawiam serdecznie

homer1:
dziękuję
- to ja dziekue. SERDECZNIE !
zoa32:
uda mi się przenieść
- wyglada na to, ze tak. Musialbym znac wiecj szczegolow. pozdrawiam

bardzo dziekuję za szybka odp ale bardzo proszę romku napisz mi jeszcze czy możemy spodziewac sie powiekszenia rodziny i kiedy to nastąpi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.