Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

katarzyna24:
virgin ja nie mowie ze ktos kto chce popelnic samobojstwo jest nienormalny, ale nie mozna tego nazwac normalnym zachowaniem.
Czy człowiek , ktory ma problem, ktoremu głowa az puchnie od mysli skumulowanych moze normalnie funkcjonowac? moze normalnie sie zachowywac? Nie wymagajmy od ludzi normy, gdy norma w zyciu nie sa obdarzani !

other Nikt nie jest do szpiku kosci zly, kazdy ma w sobie choc odrobine dobra- Ty TEZ! zauwaz tylko je w sobie, dojrzyj. Gdy sie Tobie to uda w co niewatpie , trzymaj sie tego usilnie i nie wypuszczaj " z rak" , pielegnuj jak tylko mozesz az wyda przepiekne owoce, ktorymi bedziesz sie mogl dzielic.

Virgin nie wiem. Ale wiem i wierze w to ze kazdy bierze odpowiedzialonosc za swoje czyny, a samobojstwo nie jest rozwiazaniem. A dla ludzi ktorzy nie sa obdarzeni norma sa specjalisci. Nie wmawiaj mi ze tak nie jest!!!

other kazdy z nas ma swojego "wilka" i " owce" byle nie barana! a tez i tacy sa jesli pojmujesz i wiesz jaki jestes- nie jest z Toba zle masz tego swiadomosc i tak jak Virgin rzekla nie mysl o tym i nie szukaj zlego odkryj dobro w sobie podnies te sterty ktore je przytloczyly :)

katarzyna24 Czesto bywa tak, ze czlowiek po probie samobojstwa wie, czuje , ze to nie tedy droga i nie potrzeba zadnych specjalistow, jesli sam w sobie znajdzie sily by " walczyc" by byc ponad to co przytlacza, nie bac sie i byc silnym wyruszajac w droge i pokonujac kolejne przeszkody, ktore stawia nam zycie a z ktorego zdajemy egzamin, na ile jestesmy w stanie zmieniac to co w nas jest zle, co boli nas i innych. Sa ludzie slabi i tacy potrzebuja pomocy specjalisty, badz przyjaznej duszy - czasem ktos taki wystarczy.
katarzyna24:
Ale wiem i wierze w to ze kazdy bierze odpowiedzialonosc za swoje czyny, a samobojstwo nie jest rozwiazaniem.
To prawda, zgadzam sie z Toba , ze tak powinno byc- lecz nie kazdy bierze odpowiedzialnosc za swoje czyny. Przede wszystkim ten kto mysli i jest swiadomy stara sie niedoprowadzac do takich czynow, jesli jednak dojdzie musi wziac odpowiedzialnosc nie tylko za czyny ale i slowa. Najpierw jest mysl, potem moze byc slowo lub czyn- wszystko zaczyna sie jednak od mysli.

http://www.sm.fki.pl/SMN.php?nr=wm_rozwoj_czy_depresja

Bardzo dobry artykul. Tak ciezko czasem czlowiekowi, ale najgorzej jest stracic nadzieje. W sumie czlowiek zyje chwila, a prawda jest taka, ze nigdy nie wiemy, komu i kiedy bedziemy bardzo potrzebni. Duzo mlodych ludzi zyje samotnie i dlatego zatraca sens egzystencji. Stad tak wiele samobojstw wsrod mlodych. Depresja jest tez coraz czestsza w roznym wieku. Trzeba wierzyc w zycie i jego nieograniczone mozliwosci. Przebywac wsrod ludzi i nie wybrzydzac. Od kazdego mozna sie czegos nauczyc.

other i jak Ci sie wiedzie?

jest zajebi**** xD nie narzekam nie mam problemow z tym ze chcialem sie zabic bo wtedy nie mialem takich zwyklych powodow zeby to zrobic xD narazie nie mam takich mysli bo do zycia podchodze optymistycznie i z usmiechem juz od ponad roku xD ach.. jutro na pifko xD po ciezkim dniu jaki mam jutro to mi sie nalezy ;) pozdrawiam xD

katarzyna24 ty qr.. masz sporo problemów ze sobą. nie nagłasniam czyiś problemów i nie robie z tego jakiegos wielkiego halo, jak ty. nie mam zamiaru cie obrazac jak ty robisz to ze mną, nie jestes tego warta. NIE MAM PROBLEMÓW Z WŁASNĄ OSOBOWOŚCIĄ NATOMIASTY TY KATARZYNO MASZ Z NIĄ SPORE PROBLEMY A co do pomocy, to takie z was "lekarki" problemów, jak ze mnie Matka Teresa.

hahahh:)Kolman aby zrobic pierwszy krok muszisz sie przyznc ZE MASZ PROBLEM!!:) inaczej nasi wybitni lekarze z forum ci niepomogą:(...;/

Wina tuska

katarzyna prowokuje do klutni, jest osoba zawzieta i bardzo złośliwą. Powiem ci kasiu tylko tyle, ze jakbys byla facetem, to bym ci taki wpierdol za to spusucil, ze by zadna dziewczyna na ciebie ie spojrzala. naszczescie jestes dziewczyna, nie mniej jesli ta z fotki, to ci sie nie dziwie, ze masz problemy, bo ja bym z taka (brzydką) hetera i zołza nie wytrzymal. Miarka sie przebrała, teraz za każda kąśliwą uwage w moim kierunku bede cie jebał, ze miło:) a jednak nie wytrzymałem i cie obraziłem - przepraszam piękna :P alkazam Problem to bedzie miala zaraz katarzyna

Kasia woli posłuchać o problemach innych - sama pewnie ich nie ma. Ale role są tu ustalone - ona jest lekarzem, a nie pacjentem. Nikt tu nikogo nie zmusza do wywnętrzania się, ale posiadanie problemów, to nie jest żadna hańba, więc wyluzuj Koolman. Ja tam przed taką lekarką mogę się otworzyć - a niech mnie leczy, byle skutecznie :) Ja wiem jakiej terapii mi trzeba :) To takie podniecające otwierać się przed jakąś fajną lekarką :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Koolman napisze to tylko raz i nie bede sie wiecej powtarzac. Sam swoja sprawe naglasniasz, to co piszesz jest zalosne. Czytasz czasami to co wypisujesz? Jestem zawzieta i zlosliwa, to fakt...ale tylko dla takich osob jak Ty. Nic ciekawego soba nie zeprezentujesz, a tekst typu miarka sie przebrala jest zalosniejszy od Ciebie.Moje problemy rozwiazuje sama i nie musze sie pytac Igora o to czy bede mama bo moj facet kupuje wiekszy rozmiar prezerwatyw by zaimponowac w sklepie badz aptece.
Koolman:
za każda kąśliwą uwage w moim kierunku bede cie jebał, ze miło:)
Powodzenia

wendol, mam problemy jak kazdy...tyle tylko ze ja sobie z nimi probuje sama radzic. Jesli bylo by inaczej nie bylo by tego forum.

...ale mnie już ręka boli ;)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Koolman....ale ostro pojechales......

nie przejmuj sie moja sis..... ona jest przed okresem;)

Koolman:
A co do pomocy, to takie z was "lekarki" problemów, jak ze mnie Matka Teresa.
a ode mnie to Ty sie odczep... ja Ci zawsze dobrze pisalam.....

czyzby miedzy katarzyna a koolmanem zaczynala sie konwersacja tak jak moja i jej przedtem ?? xD
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.