| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Miejsce na spam MagicAdam`a | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
|
Bede tu pisal wszystko co mi lezy na mysli zeby nie spamowac calego forum. To co przezylem, to co mnie zairytowalo i wkurwilo.
Taki maly blog. Pozdro :*
|
|
www.google.pl |
|
Czasem tak jest, że hetero boją się homo, bo sami boją się, że mogą mieć jakieś ukryte skłonności.
Wystarczy zdać sobie sprawę z tego, że jest się duszą posiadającą ciało i nie skupiać się tak bardzo na ciele i seksie, a więcej na duszy.
Ludzie bardzo pragną bliskości i miłości, a że niektórym wszystko z seksem się kojarzy, to mają problem.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dokladnie :] homoseksualizm to nie tylko seks ale tez milosc.
I naprawde nie wielu jest takich co uprawiaja sex z kazdym.
To tez jest normalne i to nie jest tylko w homo world ale i hetero.
A sa specjalisci od podrywania i oni potrafia wszystko.
KAzdego faceta da sie rozkochac, sa tylko zle podrywani.
|
|
www.google.pl |
|
Homoseksualizm nie jest naturalny. To odmienność. Odstępstwo od normalności. Nawet jeśli? To co? Niech sobie jest.
Ale, jak już wspominałem, manifestowanie swojego "upośledzenia" jest głupie. Kogo obchodzi, że liżesz się z facetem? Gogo obchodzi, że jedziesz go w odbyt? Zachowaj to dla siebie i nie psuj dnia innym.
Mi się zbiera na pawia jak widzę te żałosne love parade. Przez takie akcje nie wzbudza się tolerancji, co najwyżejsz nienawiść i brak zrozumienia. Skoro już musicie być tacy jacy jesteście, to przestańcie tym szpanować. To żaden sukces ani powód do dumy.
|
|
|
Mi to nie przeszkadza.
I myślę, że tu chodzi o coś innego - mianowicie o to, że oni czują się dyskryminowani i gdy mogą się pokazać, to czują się wyzwoleni.
Wszelkie przegięcia i fobie są niezdrowe - taka np. jak u Egzy heterofobia też.
A niech sobie paradują - to wentyl bezpieczeństwa.
Jak będzie im się wszystkiego zabraniało, to będzie jeszcze gorzej.
Dać im się pokazać, a po jakimś czasie się uspokoją, a że najpierw będzie przegięcie w drugą stronę, to tak już jest ze wszystkim - muszą odreagować.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
- a ja mysle, ze nalezaloby ich usypiac badz gazowac. Przeciez, tak czy inaczej nie wnosza niczego do naszego gatunku, sa to pasozyty zerujace na zdrowym ciele gatunku, pojawiaja sie posrod nas, zyja z nas, dzieki nam i jeszcze wtierdza, ze to jest normalne. Tasiemiec czy inna glista tez jest normalny. Ba. Owsiki tez towarzysza nam niemalze od zawsze....
brrrrrrrrr
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Nie mówię, że zaraz zabijać, zamykać w klatkach itp.
Ale np. idzie mały dzieciak i zobaczy bande poprzebieranych zboków liżących sie na ulicach i co pomyśli? Chciałbyś żeby twoje dzieci oglądały takie rzeczy?
|
|
|
Ty nie mowisz, ale ja napisalem.
Jak ktos chce zyc z glistami czy innymi tasiemcami, to miech zyje. To jego sprawa. Ale na organizm nie wplywa dobrze zaden pasozyt i takie to, to wlasnie owsiki. I o organizmie, o zdrowiu ludzkosci nie moze decydowac wlasnie pasozyt, badz innny na wpol juz obumarly "tolerancyjny" zgnily organ.
Musi decydowac zdrowa tkanka !
Inaczej umrzemy.
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Homoseksualizm nie jest zaraźliwy.
|
|
|
|||
|
|||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Wezcie nie przesadzajcie.
Macie stereotypy dziwne.
Ciekaw jestem ile razy widzieliscie ,,bande lizacych sie idiotow"
Wcale nie jestesmy tacy jak o tym mowicie.
A to romkow powinno sie gazowac bo to niczego nie wnosi do zycia tylko zlosc i nienawisc.
Skoro wy mozecie chodzic za reke po ulicy to czemu my nie mozemy.
Kiedys mieli podejscie do kobiet takie jak teraz Romek ma do nas.
Kiedys homoseksualizm tez byl tylko sie o tym tak nie slyszalo.
Nie bylo tv, radia a jak bylo to ocenzurowane.
Pozatym woleli pierdzielic o polityce niz o homo.
W roku 1600 naszej ery, liczba ludzi na świecie nie przekraczała pół miliarda, gdyby wtedy homoseksualizm był tak rozpowszechniony jak dziś to raczej liczba ludzi nie powiększyłaby się tak bardzo (że nie wspomnimy o masowym wymieraniu ludzi w międzyczasie - choroby, wojny).
Więc to heteroseksualizm jest preferowany przez naturę, a natura zawsze eliminuje to co "gorsze".
Homoseksualizm wymyślił jakiś człowiek, nie wiem w jakich okolicznościach, lecz irracjonalne zachowania łatwo się przeszczepiają na innych ludzi, którzy czasem robią coś kierując się tylko i wyłącznie naśladownictwem. Oczywiście że wielu ludzi na ziemi mogło dojść samodzielnie do tego że woli się zaspokajać z kimś o tej samej płci, lecz jeżeli doszli do tego sami to musieli znaleźć ofiarę, która zostanie ich partnerem. Tamta osoba mogła ulec z wielu powodów, lecz co istotne została zarażona. Gdy ktoś zarażony czymkolwiek (nałogiem, chorobą...) stwierdza przed samym sobą że popełnił błąd dając się w coś wciągnąć, może albo z tym zerwać i być znowu zdrowym, albo nie dać rady i zacząć zarażać innych jako forma zemsty (to częsty psychologiczny uraz tworzący dewiantów wszelkiej maści).
Teraz mamy 21 wiek, informacja potrafi dotrzeć prawie wszędzie, więc wszelkie zarazy psychiczne mają większe pole rażenia.
W porównaniu z 17 wiekiem to taki wzrost potencjalnych zagrożonych jakby jakiś wirus przenoszony przez krew nagle uzyskał możliwość przemieszczania się w powietrzu.
To właśnie przez nagromadzenie różnych dewiacji psychicznych ludzie wyginą.
[quote=szuineg]wendol:Homoseksualizm nie jest zaraźliwy.
A właśnie że jest (albo może być)!
KURWA NIE JEST !!!!!!!!!!!!!!
|
|
www.google.pl |
|
Co Ci do tego wyckret, niech się bawią jak chcą. Nikomu nie przeszkadzają.
|
|
|
Wez pierdolicie wszyscy.
Ciekawe czy kiedys widzieliscie kogos z tych zdjec w czerwonych wlosach. Czy uwazacie ze wszyscy tacy sa ?
Nawet nie wiecie ilu ich jest wsrod was.
Nawet sie nnie wyrrozniaja sposrod was i nie potraficie ich wskazac!
Wstyd i Hanba to jest wasza tolerancja. Nie polska powinna sie wstydzic pedałów tylko oni polski.
|
|
www.google.pl |
|
Co złego jest na tych zdjęciach, uświadomi mnie ktoś ?
Widze tylko szczęśliwe twarze, żadnej agresji.
|
|
|
Heh, kto mówi o agresji? Ja poprostu ich nie lubię/nie przepadam.
Jak już mówiłem, niech sobie są, nie robi, ale skoro już są niech swoją odmienność trzymają dla siebie i nie manifestują jej na prawo i lewo.
Potem wychodzą takie egzaminy i powiedzą Ci w oczy, że jesteś nikim.
Fajnie?
PONADTO, bardzo,ale to bardzo jestem rad z tego, że NIE zgodzono się na przemarsz parady równości.
Z resztą, Polska nie jest zbyt tolerancyjnym krajem. Wyobraźcie sobie co by się stało gdyby ta parada przeszła? Ilu by zginęło?
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |