Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nostradamus a Bush..?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Przegladalem ostatnio centurie Nostradamusa i ich intrepretacje i w kilku przypadkach jako rozwiazanie przyszeld mi prezydent Bush.. Oto jedna z nich : Kosa połączy się ze stawem w Strzelcu Podczas jego górowania. Zaraza, głód, śmierć z ręki żołnierza, Stulecie zbliża się do swojego odnowienia "Kosa", oznacza planetę saturn, natomiast "staw" można interpretować jako Księżyc, który znajduje się w koniunkcji z Saturnem w znaku Strzelca. Całe zajście miałoby nastąpić pod koniec stulecia. Po raz ostatni Saturn znajdował się w znaku Strzelca w 1988 roku. Co ciekawe to wlasnie w 1998 roku Bush zostal wybrany ponownie na Gubernatora Texasu po czym rozpoczol kandydowac na prezydenta USA..Moja interpretacja : W 1998 roku pojawi sie nowy wladca( najpierw jako gubernator pozniej -w 2001 roku jako prezydent USA - na przelomie stuleci "Stulecie zbliża się do swojego odnowienia"). Podczas jego rzadow rozpocznie sie wojna ''śmierć z ręki żołnierza" - wystarczy wlaczyc wiadomosci....Zaraza, głód, śmierć z ręki żołnierza - jak dla mnie to wojna w Iraku. "Po wielkiej biedzie, jaka spotka ludzkość, nadejdzie jeszcze większa, Kiedy wielki cykl stuleci odnowi się, Spadną krew, mleko, głód, wojna i choroby, Na niebie widziany będzie ogień ciągnący za sobą iskrzący się ogon'' Obraz wojny ... bieda.. glod..choroby.A "Na niebie widziany będzie ogień ciągnący za sobą iskrzący się ogon'' - moze ktos pamieta zdjecia z zeszlorocznych bombardowan Iraku ?Hmm ciekawe... Jest jeszcze kilka wizji zawartych w centuriach ktore odnosza sie do lat 1998 - 2004 i opisuja obraz wojny , glodu i zniszczenia.Jasne jest ze mozna centurie interpretowac na setki sposobow ale jakos te ktore tu przedstawilem kojarza mi sie z Bushem i wojna w Iraku..Co myslicie?? [%sig%]

No i kto mowie ze polacy nic nie potrafia (joke) hehe - polacy sa najbardziej kreatywni. Daj im jakis temat do dyskusji to zrobia wszystko zeby gadac o wszystkin - tylko nie na temat... [%sig%]

Goli: heheheh niezle podsumowanie, ogolnie polacy wszystko potrafia i sa mocno inteligentni jedyna ich wada to to ze nei umia sie zorganizowac w czasie pokoju, sa zlodziejami, zazdrosnikami i totalnymi luzakami, ktorzy wszystko maja w du*** :)))))))) a wracajac do temtu to nie wiem co na ten temat teraz powiedziec :)

Masz rację Dawidzie. Taki jest polski naród. I to jest ostateczna prawda.

Pierwsze oznaki? http://info.onet.pl/927745,16,item.html

Strona poświęcona mało znanemu czterowierszowi Nostradamusa: http://www.snutka.republika.pl/ Znajdziesz tam dokładną analizę czterowiersza oznaczonego przez wizjonera wiele mówiącym numerem 66. Wiele wskazuje właśnie na to, że... tajemniczy Americh występujący w tym czterowierszu to obecny prezydent Stanów Zjednoczonych... Na poparcie tej ryzykownej tezy przytaczam solidne (solidne!) dowody. Jest to mało popularny czterowiersz, gratka dla wytrawnych znawców przepowiedni Nostradamusa!

Tak Naprawdę to nikt tu nikogo tak szczerze nie słucha poza sobą . Tematy są ciekawe , ale bez praktycznego zastosowania Teorii tu wprowadzajcych , podciągających . Radziłbym skupić się na samej istocie energii i odkrywaniu przyszłości poprzez ćwiczenia , mające na celu przeniesienie własnej świadomości w Wyższy Wymiar itp . Astral ... . Życzę Nieśmiertelnej konwesracji i dopełniania własnego Auto Egoizmu który jak spojrzeć Całościowo przedstawia Wojnę Wiedzy i bezsensownego wylewania , co ja mówię powtarzania innych autorów . Jedynie ci co prowadzą własne Badania w Celu Osobistych Odkryć Szanuję i Życzę Powodzenia na tej Drodze . Pozdrawiam Wszystkich !!! i przepraszam jeśli oburzyłem tymi tu słowami czyjąś świadomość .

Możeten ogoneq na niebie to baba atomowa/chemoczna/jadrowa albo cos takiego? a krzaka sie wysle na woje z m-16 i niech idzie walczyć o ta swoja rope.... a polacy bedą dolewali rzepaku bezpośrednio do zulz ropy:DD
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.