| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Życzenia składać czas rozpocząć | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
|
|
|
Wina tuska |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja tez sie dołaczam :)
Jako że się więta zbliżajš..... szczęcia w życiu osobistym, sukcesów w szkole, dobrego zdrowia, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, umiechu na co dzień, drogi usłanej różami, genialnych, pomysłów ,słodkiego, miłego życia, wieżoci spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomylnych wiatrów, goršcej miłoci, cudownych wakacji, szczęcia, punktualnych pocišgów, więtego spokoju ,jachtu, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rzekich poranków, pomylnoci,zdanej matury, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego lóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasnoci umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewnoci siebie, wielkiej fortuny, wielu umiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonujšcej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głowš, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomylnoci, jak najmniej zmartwień, wyjcia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego wiatła, czystego nieba, stu lat życia, sławy, pokanego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, cišgle nowych rekordów, bezpiecznych lšdowań, wielu ciekawych znajomoci, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kiblem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osišgnięcia wyznaczonych celów, szczęcia w kartach, sprzyjajšcej pogody, kolorowych chwil, twórczego podejcia do pracy, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, uroku osobistego, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinessš, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, złotej jesieni, poczucia humoru, anielskiej cierpliwoci przy czytaniu tych życzeń, wiecznej młodoci, licznego potomstwa, nie wieszajšcego się komputera, sławy i chwały, lekkoci bytu, pokojowego rozwišzania wszystkich konfliktów, szybkiego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli mistrzowskich zagrań, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, pociechy z pociechy, pociechy z wnuków, lojalnych współpracowników, bujnej wyobrani, interesujšcych przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomylnych wieci, radoci życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywnoci, podroży dookoła wiata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolnoci, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codziennoci, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomylnoci, codziennych atrakcji, wietlanej przyszłoci, korzystnego horoskopu, długiego życia, zdjęcia na okładce, miłych sšsiadów, wiary w sukces, wielu alternatyw, przychylnoci bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, goršczki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojšco, zniewalajšcego umiechu, szczęliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijajšcej urody, asa w rękawie, sprawnych hamulców, miękkiego lšdowania, dużo nadzienia w pšczku, strumieni szampana, kominka, recepty na szczęcie, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w ciecie, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie, stabilnej waluty, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolnoci nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właciwych wniosków, widoków na przyszłoć, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny... wielu,wielu innych rzeczy których tu nie wymieniłem, bo np. mi umknęły ...
Pozdrawiam :*
|
|
www.google.pl |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ze swej strony życzę wszystkim i sobie
- wzajemnego poszanowania bez deptania
- wielu myli płodnych i niezawodnych
- szerzenia miłoci i radoci pomimo różnic zdań
- spełniania marzeń i życzeń każdego dnia
- troski jednych o drugich
- kosmicznie rodzinnej , życzliwej atmosfery na obecny i
przyszły czas
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Szanowni Koledzy i Bezcenne Koleżanki Z Okazji wišt składam wam serdeczne życzenia Wszystkiego Najlepszego i Zdrowia i Szczęcia i Samych pogodnych chwil w waszym życiu.
Pozdrawiam
Igor
ps. Darek i kupki $$$$$ na ten miecz co ci się tak podoba - mi się podoba co prawda inny ale kupka musi być znacznie większa:) |
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Oooo! to już jest mowa o " złotej kupce" hihihi :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
|
|
|
|
|
|
Gdy jeszcze bylem lolkiem do kfadratu to mialem zielony laserek 80 mW ale sie spipczyl hehe - szkoda bo fajna zabafka.
Fszystkiego najlepszego Ziemianie i wesołego odelwania sie do zlewu...
|
|
Pszet urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakowania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom |
|
|
|
|
Choinka, to symbol milosci
Ktora na Swieta w nas gosci
Malenkiemu zaspiewajmy
I z wszystkimi sie kochajmy !
Radosnych Swiat od Wrony !
|
|
|
Wszystkiego najlepszego na więta i w Nowym Roku dla całej załogi forum.
|
|
|
|
|
|
A może by tak Wrona te anteny na Alasce (no wiesz) przyozdobić bombkami?
Ale byłoby pięknie!
Mowa o bombkach choinkowych :)
|
|
|
I tak bys wendol efektu nie zobaczyl, bo od 2000-go roku nie wolno tam latac zadnym samolotom, statkom kosmicznym i nie wolno robic zdjec satelitarnych tego obszaru.
Polecam filmy o HAARP-ie. Cala gama :
http://video.google.com/videosearch?hl=en&q=HAARP&btnG=Google+Search&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wv
Pozdrawiam !
|
|
|
Może tak OOBE ? kto by wiedział :) co i kto jakie bombki zakłada.....ha, oczywicie siła woli :)
|
|
|
Widzisz kolego Darku ja potrzebuję prawdziwy Miecz jako symbol Władzy Duchowej wykuty z metalu zawartego w meteorycie przez prawdziwego Mistrza w tym fachu - plus Miecz musi być Powiecony Wojownikowi zatem w jego produkcji musiałbym uczestniczyć.
Ceny sš różne za takowe usługi ale najgorsze, że Mistrzów już nie ma za wielu a czas biegnie. jest kilka egzemplarzy w Muzeach na wicie np w Nowym Jorku - ale Miecze te straciły już swojš magicznš moc - choć pięknie leżš w dłoniach.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Z metalu z meteorytu pochodzšcego wykuty powiadasz.
Geralt miał taki miecz.
Zważywszy na ceny meteorytów, to taki miecz byłby bardzo drogi.
Ja mam taki i jestem zadowolony.
A tego gostka widziałem na Discovery.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |