| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dializzza niszczy to forum | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
|
jakš masz przyjemnoć w niszczeniu forum? po co zaspamowała je jednym zdjęciem w tylu wštkach? dlaczego uniemożliwiasz nam prowadzenie dyskusji, nieważne na jakim poziomie one sš? pytania retoryczne. jeste zakompleksionš, niewyżytš trollowatš lesbš. wprowadzanie zamętu i wyprowadzanie ludzi z równowagi sprawia ci przyjemnoć. widzisz wszędzie homofobów, a z forum robisz kozetke. lecz się dziewczyno, bo jeste ostro jebnięta. a dla dobra nas wysztkich spieprzaj z tego forum.
że też cie te bany, które dostajesz nie zniechęcajš do odejscia. czy nie ma jakiego skuteczniejszego sposobu na pozbycie się tego wrzodu-dializzzzzy666?
|
|
|
poza tym na forum, gdzie jest osoba stale sie nim opiekujšca, takie akcje ze spamowaniem forum i łamaniem niepisanych jego reguł nie miałyby miejsca. ty i natx dostalibycie takiego bana, dzięki któremu nie weszlibycie na forum przez wieeeeele dni
|
|
|
Musisz zrozumiec C. to, iz gdy wchodzisz, by mi ublizac i robic nagonke, to cierpi na tym cale forum, jak na przyklad dzisiaj. Zrozum, ze to od Ciebie zalezy rowniez, jaka bedzie moja reakcja. Jesli wchodzisz do moich tematow, by siac zamet swoim zlym nastawieniem, to skazujesz forum na kare z mojej strony. Piszesz wciaz listy do Admina na mnie, choc sam nic na tym forum z siebie nie dajesz.
|
|
|
|||
|
jeszcze jedno, załóż swój 1 wštek pt. "ZŁOTE MYSLI DIALIZY" i tam pisz wszystko co ci sie podoba. jeżeli zakładasz po kilkanacie wštków na tydzień, 'nasze' wštki znikajš na 2 strone i nie da sie nic ciekawego dowiedziec, ani podyskutować
|
|
|
C. mam dosyc Twojego donosicielstwa. Ja ani raz na Ciebie nie donioslam, choc moge to zrobic w kazdej chwili, albowiem stales sie mistrzem w ublizaniu mi i moim tematom. Jesli nie zmienisz swojego postepowania, to bede sie starala Ci dac do zrozumienia, do czego prowadzi Twoja 'polityka'.
|
|
|
W KAZDEJ CHWILI C., GDY ZNIKA TWOJ WATEK, MOZESZ GO PRZYWROCIC NA PIERWSZA STRONE SWOJA MYSLA :-))
|
|
|
|||
|
C. to Ty pierwszy zaczales mi ublizac, podobnie wendol i inni, gdy wyznalam wam swoja orientacje seksualna. To bylo okrutne z waszej strony. Gdy wam powiedzialam, ze jestem lesbijka, wszyscy sie odwrociliscie ode mnie. Tak postepuja zwykle gadziny!! Duma mi nie pozwala donosic na Ciebie. To jest po prostu slabosc!!
|
|
|
|||||
|
Uzywaj zamiast slowa 'gowno' na przyklad 'kakao'. Bedzie wtedy znaczniej przyjemniej: kakao prawda!! Widzisz, natychmiast jest lepiej. Ogryzek zgryzek, kogo lubisz?? Po czym rzucasz ogryzkiem w tego, kogo lubisz.
|
|
|
C. zalozyles malo konkretny temat i zamiast w nim sie wykazac swoim stylem, co chwile kogos cytujesz.
|
|
|
Twoim zdaniem wykazywanie stylu to wklejanie fotek z lesbijkami i dziećmi z ADHD, lub manifestowanie swojej innoci?
Adam, i jak to nazwiesz? Ja mam jedno okrelenie-> Lizzzzuuusss!
|
|
|
Wykazywanie sie stylem to odwaga w pokazaniu innym ludziom swojego swiata.
|
|
|
|||||||
www.google.pl |
|
Po raz kolejny (i już ostatni, nudzi mnie już to) nie przeczytałe całej dyskusji, nie rozumiesz czemu jš tak nazwałem. Nie wypowiadaj się dopuki nie wiesz o co chodzi.
Dializa, bardzo fajnie, już znamy "twój styl" przestań już szpanować, nikt cie nie chce słuchać.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |