Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dializzza niszczy to forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87

jakš masz przyjemnoœć w niszczeniu forum? po co zaspamowałaœ je jednym zdjęciem w tylu wštkach? dlaczego uniemożliwiasz nam prowadzenie dyskusji, nieważne na jakim poziomie one sš? pytania retoryczne. jesteœ zakompleksionš, niewyżytš trollowatš lesbš. wprowadzanie zamętu i wyprowadzanie ludzi z równowagi sprawia ci przyjemnoœć. widzisz wszędzie homofobów, a z forum robisz kozetke. lecz się dziewczyno, bo jesteœ ostro jebnięta. a dla dobra nas wysztkich spieprzaj z tego forum. że też cie te bany, które dostajesz nie zniechęcajš do odejscia. czy nie ma jakiegoœ skuteczniejszego sposobu na pozbycie się tego wrzodu-dializzzzzy666?

poza tym na forum, gdzie jest osoba stale sie nim opiekujšca, takie akcje ze spamowaniem forum i łamaniem niepisanych jego reguł nie miałyby miejsca. ty i natx dostalibyœcie takiego bana, dzięki któremu nie weszlibyœcie na forum przez wieeeeele dni

Musisz zrozumiec C. to, iz gdy wchodzisz, by mi ublizac i robic nagonke, to cierpi na tym cale forum, jak na przyklad dzisiaj. Zrozum, ze to od Ciebie zalezy rowniez, jaka bedzie moja reakcja. Jesli wchodzisz do moich tematow, by siac zamet swoim zlym nastawieniem, to skazujesz forum na kare z mojej strony. Piszesz wciaz listy do Admina na mnie, choc sam nic na tym forum z siebie nie dajesz.

dializzzzza666:
to skazujesz forum na kare z mojej strony
słucham?! twoja bezczelnoœć nie zna granic

jeszcze jedno, załóż swój 1 wštek pt. "ZŁOTE MYSLI DIALIZY" i tam pisz wszystko co ci sie podoba. jeżeli zakładasz po kilkanaœcie wštków na tydzień, 'nasze' wštki znikajš na 2 strone i nie da sie nic ciekawego dowiedziec, ani podyskutować

C. mam dosyc Twojego donosicielstwa. Ja ani raz na Ciebie nie donioslam, choc moge to zrobic w kazdej chwili, albowiem stales sie mistrzem w ublizaniu mi i moim tematom. Jesli nie zmienisz swojego postepowania, to bede sie starala Ci dac do zrozumienia, do czego prowadzi Twoja 'polityka'.

W KAZDEJ CHWILI C., GDY ZNIKA TWOJ WATEK, MOZESZ GO PRZYWROCIC NA PIERWSZA STRONE SWOJA MYSLA :-))

dializzzzza666:
Ja ani raz na Ciebie nie donioslam, choc moge to zrobic w kazdej chwili
bo nie miałaœ powodów, przecież moje negatywne reakcje w twojš strone sš spowodowane ubliżaniem mi, brakiem szacunku do innych forumowiczów, itd.

C. to Ty pierwszy zaczales mi ublizac, podobnie wendol i inni, gdy wyznalam wam swoja orientacje seksualna. To bylo okrutne z waszej strony. Gdy wam powiedzialam, ze jestem lesbijka, wszyscy sie odwrociliscie ode mnie. Tak postepuja zwykle gadziny!! Duma mi nie pozwala donosic na Ciebie. To jest po prostu slabosc!!

dializzzzza666:
C. to Ty pierwszy zaczales mi ublizac, podobnie wendol i inni, gdy wyznalam wam swoja orientacje seksualna
gówno prawda, nikt ci nie ubliżał z tego powodu, że jesteœ lesbijka, a napewno nie ja, bo przecież nie jestem uprzedzony do żadnej mniejszoœći czy rasy, więc to bzdura
dializzzzza666:
Duma mi nie pozwala donosic na Ciebie. To jest po prostu slabosc!!
zezwalam ci dumna pani donosić na mnie

Uzywaj zamiast slowa 'gowno' na przyklad 'kakao'. Bedzie wtedy znaczniej przyjemniej: kakao prawda!! Widzisz, natychmiast jest lepiej. Ogryzek zgryzek, kogo lubisz?? Po czym rzucasz ogryzkiem w tego, kogo lubisz.

http://images.animanga.nu/fanart/2866/kakao.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/8066/totchime3ok.png

C. zalozyles malo konkretny temat i zamiast w nim sie wykazac swoim stylem, co chwile kogos cytujesz.

haha , Campari jest zalosny

www.google.pl

Twoim zdaniem wykazywanie stylu to wklejanie fotek z lesbijkami i dziećmi z ADHD, lub manifestowanie swojej innoœci? Adam, i jak to nazwiesz? Ja mam jedno okreœlenie-> Lizzzzuuusss!

Wykazywanie sie stylem to odwaga w pokazaniu innym ludziom swojego swiata.

wyckret:
Twoim zdaniem wykazywanie stylu to wklejanie fotek z lesbijkami i dziećmi z ADHD, lub manifestowanie swojej innoœci? Adam, i jak to nazwiesz? Ja mam jedno okreœlenie-> Lizzzzuuusss!
Nie mam po co sie jej podlizywac. Nigdy sie nie spotkamy. Mam wszystko co mi potrzeba tutaj. A to ze trzymam jej strone to nie jest luzusostwo ! A jezeli jest tzn ze ty, idiota, wendol i campari podlizujecie sie sobie nawzajem.
dializzzzza666:
C. to Ty pierwszy zaczales mi ublizac, podobnie wendol i inni, gdy wyznalam wam swoja orientacje seksualna. To bylo okrutne z waszej strony. Gdy wam powiedzialam, ze jestem lesbijka, wszyscy sie odwrociliscie ode mnie. Tak postepuja zwykle gadziny!! Duma mi nie pozwala donosic na Ciebie. To jest po prostu slabosc!!
Dokładnie tak !
Campari:
gówno prawda, nikt ci nie ubliżał z tego powodu, że jesteœ lesbijka, a napewno nie ja, bo przecież nie jestem uprzedzony do żadnej mniejszoœći czy rasy, więc to bzdura
Co chwila czytam słowa : głupia lesbo itp. Sami sie juz głubicie w tym. Ps. I zrozumcie ze homoseksualizm to nie tylko zapychanie w dupe chłopaków. To takze milosc i dlugie zwiazki ktore utrzymuja sie na wzajemnej milosci i zaufaniu.

www.google.pl

Po raz kolejny (i już ostatni, nudzi mnie już to) nie przeczytałeœ całej dyskusji, nie rozumiesz czemu jš tak nazwałem. Nie wypowiadaj się dopuki nie wiesz o co chodzi. Dializa, bardzo fajnie, już znamy "twój styl" przestań już szpanować, nikt cie nie chce słuchać.

Kazdy wyckret mowi o sobie.

OdpowiedŸ na poziomie 5-latka. "A nie bo ty".
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.