| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| hm? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78 |
|
czemu idiotyczne wpisy nie sš kasowane?! to forum było kiedy takie wartociowe!!
|
|
|
Na przyklad wiesz, jak jestes glupi, to wtedy glupi jestes, wtedy juz wiesz, ze bedziesz sie klocil, ze jestes tu dluzej, zebys byl glupi jeszcze bardziej.
|
|
|
Wiesz, co na przyklad skoro jestes taki glupi, to wez na przyklad sie pomodl, zebys byl madrzejszy, dobra??
|
|
|
Ale nie mow swojej mamie, ze jestes glupi. Ona musi myslec, ze ty jestes madry. Na przyklad powiedz jej, ze wierzysz w UFO, okey?? Dobra?? Powiesz jej?? To wtedy ona pomysli, ze ty jestes glupi, lecz nie az taki glupi. Pomysli, ze jestes tylko chory psychicznie. Wybaczamy ci, ze wierzysz w UFO. Na przyklad jak zapytasz sie pana Boga, co to jest UFO, to napisz tu, co Ci powiedzial, dobra??
|
|
|
natx, agresji i jadu jest w tobie tyle, że można by obdzielić wiele istot
|
|
|
zobacz on już do ciebie nic nie piszesz, a ty go caly czas atakujesz. uspokój się, we lekarstwa i przepij sie
|
|
|
|||
|
Chyba trafiłem w czuły punkt.
Tak prawdę mówišc, twoi rodzice mieli rację kiedy cie usuneli z domu, a ja ich popieram. Podaj mi ich adres, wylę im kartkę na więta i napiszę w niej ile mam podziwu dla osób którzy potrafili spędzić wiele lat z czym takim jak ty pod jednym dachem.
|
|
|
Ty, to pewnie handlujesz lekarstwami, dlatego tak je tu reklamujesz??
|
|
|
zgodze się wyckret. tak jak rozsšdny rodzic wyrzuci swoje dziecko-narkomana z domu i skieruje je na leczenie, tak równie normalny rodzic wyrzuci z domu swoje agresywne dziecko, w tym wypadku natx
|
|
|
Campari, ja nie mam apteczki, lecz widze, ze ty masz. Powiedz, jakie lekarstwa sa w twojej apteczce??
|
|
|
Chlopaki, lecz ja mam juz 24 lata i sie ciesze, ze sie wykelszczylam z domu. Spojrzmy na to z tej strony. W domu mialam internet i siedzialam cale pare lat przy nim. W koncu sie wsciekli i powiedzieli, zebym sie po prostu spakowala. Pomyslalam sobie, kurcze, paszport za jakis czas bedzie gotowy, ale okey, zoabczymy, czy dam rade. Spakowalam sie i wyjechalam. Jestem teraz szczesliwsza, niz bylam wtedy.
|
|
|
może wyszła na przepustkę ;)
mam takiego sšsiada, bardzo agresywny, który po ostrym ataku agresji wobec innych sšsiadów, został skierowany na leczenie do zakładu zamkniętego. kiedy wyszedł za dobre sprawowanie, przez pierwsze dni zachowywał się kulturalnie, grzecznie, po prostu normalnie. potem jednak zaczšł drzec mordę po staremu, gorozić innym, wyzywać.
oczywicie wrócił z powrotem ;)
|
|
|
Bardzo lubie z wami gadac. Nawet na takie dziwne tematy. Mysle, ze wy tez mnie kochacie. Ja kocham wszystkich ludzi na tej planecie. Niestety, ze jestem lezz, to juz nawet wyjsc na ulice spokojnie nie moge.
|
|
|
jestescie rzadcy wrzucac lasce to gorsze ponizenie niz ci debile w zakladach :D zamknietych
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |