Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Natx trzeba usunąć !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64

Natx tak napisala w jednym ze swoich postow: " Najlepsze jest to: 'Niech zstšpi Duch Twój! I odnowi oblicze ziemi. Tej Ziemi!' Jan Paweł II " Natx, nie byłaœ mojš ulubienicš..a za szydzenie ze słów Ojca Œwiętego Jana Pawła II w moich oczach jestes juz zerem. Nie bede nikogo pouczał, poieważ Administrator powinien sam działać widzšc takie bezprawie. Jestem adminem na innym forum już prawie rok. Tam taki spam jest poniżej krytyki. Niegdyœ bywalem tu dużo częsciej,ale jak widze co tu sie wyrabia, to bywam tu mało. Jak wchodze i widze idiotyczne wypowoedzi Natx to az mi sie w bebechach wywraca. Prosze Was, zrobcie cos z TYM

Modle sie do Jezusa i zwracam sie do Jana Pawla II, gdy jestem sama i mam watpliwosci.

Wowczas tworze muzyke powazna i wszystkie mysli oraz skladowe sie ustawiaja w idealnych odczuciach, a samotnosc przestaje mi przeszkadzac.

To bardzo dobrze, że tworzysz. Zastosuj jeszcze tylko to samo w odniesieniu do samotnoœci. Nie zamykaj się w niej ale rozwal tšskorupkę i wyjdŸ z klatki. Samotnoœć pęknie jak skorupa jajka :) BšdŸ bardziej otwarta bez egzaltacji a poczujesz , że nie jesteœ sama :)))

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Koolman:
Nie bede nikogo pouczał, poieważ Administrator powinien sam działać widzšc takie bezprawie. Jestem adminem na innym forum już prawie rok. Tam taki spam jest poniżej krytyki.
NoNo, wiemy, wiemy.
Campari:
właœnie, natx to takie zero, œcierwo, które próbuje byc kims ważnym poprzez negatywne nastawienie do innych, obrażanie ich.
Nie czytam tu za dużo, ale Natx raczej nikogo nie obraziła tak bardzo jak nazwanie go œcierwem, czy zerem. "Kto jest kto, rozwišzanie zagadki..." To wy się dajecie prowokować, ale co tam niech będzie po myœli "dobrych", a skoro tak to sam rzucę pierwszy kamień. http://www.holyhead.com/Ty%20Mawr%20-%20Hammer%20Stone.jpg

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

o szuineg-płaczka wrócił

http://www.eng.ritsumei.ac.jp/asao/seminar/riceman/riceman_2/cry.jpg

szuineg:
nikogo nie obraziła tak bardzo
tak bardzo nie, ale wielokrotnie uraziła mnie na tyle, że dla mnie jest zerem ale doba, po co o niej tyle gadac, jš to podnieca i ona tylko na to czeka, trzeba jš olać, chociaż jest ciężko kiedy jest tak upierdliwa

Heh, szamo się tu robi. Prawde powiedziawszy, sprawa jest bardzo prosta. Natx spamuje, ludzi to wkurza. Na poczštku proœby nie pomogły, długie kłótnie, ani groŸby. A czemu? Natx. Kim jest. Uważa się za matematycę, lesbijke, kogoœ kto poznał więcej niż inni. Prawda leży po œrodku. Gdyby była takš osobš za którš się podaje, rozumiała by, że to co robi nie jest ani mšdre, ani miłe. Więc już pewna częœć inteligęcji leży w piachu. Następnie, sama się pluje, że ludzie sš nietolerancyjni dla pedłków i wszyscy którzy œmiš jš krytykować sš homofobami. Zatem kolejna jej wyimaginowana cecha leży wpiachu. Mšdroœci już niewiele zostało Kontynuujšc, zakłada ona masy tematów (wybaczcie lanie wody) bez sensu, ładu i składu. Jak można okreœlić osobę która udaje, że jest wspaniała i mšdra i prubuje zwrócić na siebię uwagę? REKLAMA Taka osoba nazywana jest dzieckiem. Natx po prostu ubzdurała sobie kilka rzeczy, wkurza innych, zwraca na siebie uwagę. Ale, może wcale nie jest tym za kogo się pdaje. Może nawet nie jest kobietš. Może jest jakimœ chorym umosłowo zboczeńcem? Nie zdziwił bym się. Ale wracajšc do tematu. A zatem, dziecko. Czy dziecko mogło by sobie jechać do Anglii? Nie. Natx nie ma pracy, nie jest tym na kogo się lansuje, pewnie nawet nie jest lesbijka, a jej rodzina jest normalna. Tylko pewnie sama ostro zbłšdziła, ktos z otoczenia ja pomija. Teraz się dowartoœciowywuje na naszym już umierajšcym forum. Amen.

Madrosc co dnia musi nabierac nowych ksztaltow. Mam juz dosc waszych rozklekotanych wywodow, choc obnazaja one cala prawde o tym, jak dalece jednostka moze wplywac na myslenie innych, albo jak dalece inny wpadaja w panike, gdy ktos podaza swoja droga. Napisz cos nowego. Czy dolaczanie do grona moich przeciwnikow daje Ci sile do tego, by zycie stawalo sie madre?? Kto dal Ci prawo do oceniania mnie?? Czy majac brak pewnosci co do mojej osoby, mozesz wnikac glebiej i robic cos, co daje Ci satysfakcje?? Zdobadz najpierw pewnosc co do tego, kim jestem, a myslenie stanie sie latwiejsze, madrzejsze, bardziej spojne i wyraziste. Jesli nie mozesz zdobyc tej pewnosci do tego, co jest prawda, a co nie, to wowczas lepiej nie zabieraj glosu, a sam sie stajesz spamem, cokolwiek bys nie powiedzial.

Natx, przy niektórych twoich wypowiedziach mozna dojœc do wniosku, że jednak masz troche siana w głowie. Włanczaj się aktywnie do róznych dyskusji, nie zakladaj durnowatych tematów, w których pierdzielisz nonstop coœ sama do siebie. Pokaż, że stac cię na coœ więcej niż gadanie wszystkim wkoło, ze jestes lesbijkš i ze wszyscy sie na ciebie uwzięli. Widze, że 'szanowna miękka pała' admin (dla nie wtajemniczonych-szuineg) też ma to głeboko w odbycie.

Koolman:
Widze, że 'szanowna miękka pała' admin (dla nie wtajemniczonych-szuineg) też ma to głeboko w odbycie.
Ty masz foorman jakiœ kompleks chyba, ale jakbyœ myœlał i obserwował (albo miał lepszš pamięć - {"też chce mieć takš pogrubionš ksywkę - cytat z kogoœ sprzed sporo czasu, hmm z kogo??}) to byœ wiedział że Ja tu już nawet nie sprzštam, a kamień poleciał.

Zal mi ich, mysla, ze sa krolami.

A sa kim wiecej........

http://film.wp.pl/f/news/w0068204.jpg http://film.wp.pl/f/news/w00 68204.jpg Panowie, przejdzmy do rzeczy........

Jest jeszcze jakas........

........kobieta, ktora mnie obroni??

Natx, nie ja przechodze do grona wrogów tylko ty. Kreaujesz wokół siebie negatywny wizerunek. A zakazu oceniania kogokolwiek nie ma. (nie liczšc polityków) A, że kara mi nie grozi za mówienie publicznie tego co o tobie myœlę, używam sobie do woli. Zrozum wreszcie, nie my się odwracamy od ciebie tylko ty nas odwracasz. A pewnoœci co do ciebie NIE MAM co dałem widocznie do zrozumienia w poprzedniej wypowiedzi. Pozwól, że podam ci definiecję spamu: "Spam to elektroniczne wiadomoœci rozsyłane do osób, które ich nie oczekujš. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za poœrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo." Tobie twarz się nie zamyka, pleciesz 3 po 3, bez ładu i składu. I gdzie teraz jest prawda? Znajšc ciebie albo to olejesz i przejdziesz do wklejania głupich fotek, albo zmienisz temat. Spójrz prawdzie w oczy. Nie my tu przeszkadzamy, nie my ty jesteœmy niepotrzebni. Ty jesteœ.

Przejdzmy dalej........

Doksztalcam sie wlasnie w dziedzinie relacji miedzyludzkich i czytam ksiazke Pierrre'a Haineault 'Toksyczni ludzie'. Oportunisci Czesto sa to ci sami ludzie, ktorzy lubia przypisywac sobie cudze zaslugi. W przedsiebiorstwie okazuja sie zazwyczaj najmniej wydajnymi pracownikami. Musza koniecznie czegos dowiesc, tylko czego? Nie maja wlasnych osiagniec, ktorymi mogliby sie pochwalic, nie stworzyli zadnego znaczacego projektu, wiec szukaja w cudzym ogrodku. Nie pozostaje ci nic innego jak pracowac tak, zeby wszyscy zawsze wiedzieli, co robisz i ile jestes wart/a. {...} Oportunisci zazarcie beda bronic swojego miejsca pod sloncem, okazujac przy tym malo skrupulow. Pamietaj, ze ty tez masz prawo do swojego miejsca pod sloncem i ze nikt nie moze cie zmuszac do pozostawania w cieniu. Jezeli niektorzy probuja usunac cie w cien, robia to zapewne dlatego, ze stanowisz dla nich niebezpieczenstwo - a wtakim razie jestes cos wart/a!

Zartownis Ten powierzchowny czlowiek spedza wiekszosc dnia na obrazaniu ludzi ze swojego otoczenia. Pierrre'a Haineault 'Toksyczni ludzie'
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.