Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Moim ojcem jest na pewno nie ojciec, lecz kosmita.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58

Mowie wam, gdy oni sie kochali, to wtedy wpadl jakis kosmita i zastapil mojego ojca w jego roli, a zrobil to z innego wymiaru. HAHAHAHA

Zbiór nieprzeliczalny – zbiór, który nie jest przeliczalny. Inaczej: zbiór nieskończony, który nie jest równoliczny ze zbiorem liczb naturalnych (zatem ma większš moc). http://pl.wikipedia.org/wiki/Zbi%C3%B3r_nieprzeliczalny

http://www.lostlecture.host.sk/elipsa.gif http://www.lostlecture.h ost.sk/elipsa.gif

samoporzadkujace sie systemy

Po co mam zbierac na infrastrukture, jak infrastruktura zawsze tu jest.

Wiem, ze jestem powierzchowna, lecz to kwestia moich decyzji, czy ujawniac wyniki czy nie.

Jeszcze sie taki nie znalazl, co by mogl wszystko na raz.

To moja kosmiczna mama zabrala glos........

Jeszcze sie taki nie znalazl, co by mogl wszystko na raz. - to styl mojego pierwiastka demonicznego, czyli kobiety, z ktora powinnam byc.

Dziewczyny chca miec chlopakow na obraz ojca, a lesbijki dziewczyny na obraz matki.

wendol:
Sama niedługo będziesz w innym wymiarze - poza tym forum.HAHAHAHA
A mi się wydaje że jak ktoœ chce to raczej nie ma możliwoœci na zamknięcie mu drzwi do jakiegokolwiek forum. No chyba że się to forum zlikwiduje ;) Czasem lepiej coœ oswoić niż to zabijać. Choć widze że Natalka działa wam strasznie na nerwy :)

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

szuineg Na nerwy? bynajmniej! :) Staramy sie oswoić, każdy na ile potrafi. Tyle , że nie o oswojenie chodzi, gdyż w ten sposób zabija się indywidualnš jednostkę , a tego chyba nikt nie chce. Nazwałabym to raczej porozumienie, przez zrozumienie i poznanie lecz Natx z zasady wychodzi,że to co ma do przekazania jest jasne....tylko co to jest??? Uwielbia matematyczne rozwišzania - OK! jednak nie każdy tym językiem matematycznym się porozumiewa, prędzej zrozumiałym jest język otwartego i szczerego serca.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Dodo, przeceniasz Natx, jej język niewiele znaczy, sš to "mšdroœci" i "odkrycia" na poziomie "2+2=4" lub po prostu bełkot i mamrotanie do samej siebie, i straszny chaos panuje w tym wszystkim. Język serca? Natx takiego nie zna. Wiele osób prosiło jš, aby się uspokoiła, ale ona ma wszystkich gdzieœ. Jest to jednostka aspołeczna, która nie potrafi żyć wsród ludzi i się z nimi porozumieć. Dostatecznie długo próbowaliœmy jš oswoić - nawet Tobie szuinegu się to nie udało. Marchewka nic nie dała, kij (ostrzeżenia i groŸby) też, więc przyszedł czas na działanie. Myœlę, że ban na IP będzie dobrym rozwišzaniem.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

'Na przestrzeni lat metody teorii mnogoœci przeniknęły do wielu działów matematyki, ale też żywa jest teoria mnogoœci jako samodzielna dyscyplina.' Mysle, ze teoria mnogosci (vel cala matematyka) to zywa istota.

wendol Nie tyle przeceniam, co próbuję dotrzeć :) Natx jest bardzo zagubiona i w taki sposób daje temu wyraz,żal mi jej . To nie jest dobry sposób,ale Natx inaczej nie potrafi, jak tylko na proœby i "groŸby" zawalić kolejnymi spamami.....tojest obrona tylkoprzed kim? chyba przed samš sobš, to zagłuszanie siebie samej. Czy się zmęczy? zniechęci? wštpię ! To jest trudniejszy " przypadek" niż jej samej się wydaje.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Najlepsze jest to: 'Niech zstšpi Duch Twój! I odnowi oblicze ziemi. Tej Ziemi!' Jan Paweł II

nie było mnie tydzień na forum, wracam i co? i jest chyba jeszcze gorzej, natx sie chyba pogorszyło, może lekarstw nie bierze?

Pewnie się jej skończyły, a receptę zgubiła.

Sadzicie, ze jak sie wam urodzi dziecko z adhd/add lub dziecko homoseksualne to dacie rade je wychowac??

Natx:
Sadzicie, ze jak sie wam urodzi dziecko z adhd/add lub dziecko homoseksualne to dacie rade je wychowac??
skšd możemy wiedziec czy damy rade? masz coœ z głowš? no tak masz ;)

A ty masz zamiar miec dziecko chore na adhd/add lub homoseksualne??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.