| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Moim ojcem jest na pewno nie ojciec, lecz kosmita. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
|
Mowie wam, gdy oni sie kochali, to wtedy wpadl jakis kosmita i zastapil mojego ojca w jego roli, a zrobil to z innego wymiaru.
HAHAHAHA
|
|
|
Zbiór nieprzeliczalny – zbiór, który nie jest przeliczalny.
Inaczej: zbiór nieskończony, który nie jest równoliczny ze zbiorem liczb naturalnych (zatem ma większš moc).
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zbi%C3%B3r_nieprzeliczalny
|
|
http://www.lostlecture.h ost.sk/elipsa.gif |
|
|
Po co mam zbierac na infrastrukture, jak infrastruktura zawsze tu jest.
|
|
|
Wiem, ze jestem powierzchowna, lecz to kwestia moich decyzji, czy ujawniac wyniki czy nie.
|
|
|
Jeszcze sie taki nie znalazl, co by mogl wszystko na raz.
|
|
|
Jeszcze sie taki nie znalazl, co by mogl wszystko na raz. - to styl mojego pierwiastka demonicznego, czyli kobiety, z ktora powinnam byc.
|
|
|
Dziewczyny chca miec chlopakow na obraz ojca, a lesbijki dziewczyny na obraz matki.
|
|
|
|||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
szuineg
Na nerwy? bynajmniej! :)
Staramy sie oswoić, każdy na ile potrafi. Tyle , że nie o oswojenie chodzi, gdyż w ten sposób zabija się indywidualnš jednostkę , a tego chyba nikt nie chce.
Nazwałabym to raczej porozumienie, przez zrozumienie i poznanie lecz Natx z zasady wychodzi,że to co ma do przekazania jest jasne....tylko co to jest??? Uwielbia matematyczne rozwišzania - OK! jednak nie każdy tym językiem matematycznym się porozumiewa, prędzej zrozumiałym jest język otwartego i szczerego serca.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Dodo, przeceniasz Natx, jej język niewiele znaczy, sš to "mšdroci" i "odkrycia" na poziomie "2+2=4" lub po prostu bełkot i mamrotanie do samej siebie, i straszny chaos panuje w tym wszystkim.
Język serca?
Natx takiego nie zna. Wiele osób prosiło jš, aby się uspokoiła, ale ona ma wszystkich gdzie. Jest to jednostka aspołeczna, która nie potrafi żyć wsród ludzi i się z nimi porozumieć.
Dostatecznie długo próbowalimy jš oswoić - nawet Tobie szuinegu się to nie udało.
Marchewka nic nie dała, kij (ostrzeżenia i groby) też, więc przyszedł czas na działanie.
Mylę, że ban na IP będzie dobrym rozwišzaniem.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
'Na przestrzeni lat metody teorii mnogoci przeniknęły do wielu działów matematyki, ale też żywa jest teoria mnogoci jako samodzielna dyscyplina.'
Mysle, ze teoria mnogosci (vel cala matematyka) to zywa istota.
|
|
|
wendol
Nie tyle przeceniam, co próbuję dotrzeć :)
Natx jest bardzo zagubiona i w taki sposób daje temu wyraz,żal mi jej . To nie jest dobry sposób,ale Natx inaczej nie potrafi, jak tylko na proby i "groby" zawalić kolejnymi spamami.....tojest obrona tylkoprzed kim? chyba przed samš sobš, to zagłuszanie siebie samej.
Czy się zmęczy? zniechęci? wštpię ! To jest trudniejszy " przypadek" niż jej samej się wydaje.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Najlepsze jest to:
'Niech zstšpi Duch Twój!
I odnowi oblicze ziemi.
Tej Ziemi!'
Jan Paweł II
|
|
|
nie było mnie tydzień na forum, wracam i co? i jest chyba jeszcze gorzej, natx sie chyba pogorszyło, może lekarstw nie bierze?
|
|
|
Sadzicie, ze jak sie wam urodzi dziecko z adhd/add lub dziecko homoseksualne to dacie rade je wychowac??
|
|
|
|||
|
A ty masz zamiar miec dziecko chore na adhd/add lub homoseksualne??
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |