Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
podróże astralne
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51

poszukuje kogoœ kto umie podrozowac astralnie chcialbym sie tego nauczyc ale mam kilka pytan moze znajdzie sie jakis dobry osobnik ktory mi pomoze dzieki

a czy jest mozliwe zeby ktos w moim imieniu udal sie do osoby z ktora chcialbym sie zobaczyc i czegos sie dowiedzial??

aniolek:
a czy jest mozliwe zeby ktos w moim imieniu udal sie do osoby z ktora chcialbym sie zobaczyc i czegos sie dowiedzial??
IMO, nie ma żadnych granic mozliwoœci we wszechswiecie. Wierze że kiedyœ wszyscy ludzie będš mieć takie mozliwoœci a nawet większe, tymczasem, odnoœnie Twojego pytania : Mało przwdopodobne, że znajdziesz takš osobę co nie znaczy, że takowej nie ma. Kierunek : Tybet.

Aniołek pytaj Igora. Tylko On może Ci tu pomóc chyba najbardziej ze wszytskich!!! A propo twojego faceat to zobacz czym ON się odżywia, bo jestli jest agreswyny i wybuchowy to zacznim mu pichcić vege dania pychotka... co też ludzie potrafiš wykombinowac:))))

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Olla, dziwi mnie Twoje zachowanie. Moze i Igor jest wszechwiedzacy ale nie dyskredytuj z laski swojej moich slow jako ze mam na ten temat troche do powiedzenia, troche przezylem i troche wiem, nie twierdze ze zabijam wiedza ale dziele sie tym czym moge. To taka rada na przyszlosc ode mnie a i moze przez to bedziesz miala mniej powodow do korzystania z wrozb a zdasz sobie w koncu sprawe ze Twoje zycie to Ty i Twoje mysli, dzialanie. Powodzenia bez biadolenia ;)

Ja nie korzystam z wróżb. Korzystam z rad Igora bo aktualnie takie mam życie. Nie byłoby mnie tu gdyby nie pewne durne posunięcie. To tyle w temacie. ~~Moje życie nie istnieje~~ wzajemnie w temacie powodzenia w życiu;) ale Twój nick nie pasuje mi do kogoœ kompetentnego pozdrówka Olla

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Olla:
ale Twój nick nie pasuje mi do kogoœ kompetentnego
... Czy nick decyduje o tym ? Moj nick jest taki - jaki jest, nie mysle (staram sie) schematami i Tobie rowniez tego życze. Powodzenia i zrozumienia ;)

olla jesli chodzi o faceta jak przystalo na wybuchowy charakter najlepiej odzywialby sie tylko miesem :> i wiemy co za ty idzie niestety jest wybredny w jedzeniu wiec wegetarianinem napewno nie zostanie

co do poszukiwania osoby raczej kiepski pomysl widze ze Ty "Idioto" wiesz o czym mowisz nie uwazam ze nick decyduje o osobie ale troche dziwnie zwracac sie do ciebie w ten sposob :) mimo to chcetnie poslucham twoich ewentulanych rad jesli chcialbys takich mi udzielic podejrzewam ze sam podrozujesz :> ??? pozdrawiam

Igorze mam nadzieje ze odpowiesz mi na pytanie jakos nie moge sie z toba skontaktowac moze na e-mail ?????

Podroze astralne i czakry to tez wazne: Słowa kluczowe czakr: Czakra podstawowa Cechy pozytywne Cechy negatywne aktywny władczy ambitny egoistyczny pewny siebie egocentryczny zdecydowany uparty seksualny zmysłowy spontaniczny impulsywny Czakra krzyżowa Cechy pozytywne Cechy negatywne elastyczny apatyczny ambitny obojętny chętny do współpracy egoistyczny dyplomata manipulant przyjazny nieœmiały uczciwy powierzchowny goœcinny przewrażliwiony Czakra splotu słonecznego Cechy pozytywne Cechy negatywne analityczny krytyczny uroczy powierzchowny twórczy dyletant elokwentny lekkomyœlny entuzjastyczny o zmiennych nastrojach giętki kłótliwy inspirujšcy trywialny Czakra sercowa Cechy pozytywne Cechy negatywne współczujšcy egoistyczny wierny niepewny siebie szczodry ograniczony wspierajšcy władczy o otwartym sercu nieufny wytrwały sfrustrowany poważny sztywny szczery uparty Czakra gardłowa Cechy pozytywne Cechy negatywne elastyczny kapryœny entuzjastyczny niezdecydowany idealista niecierpliwy lojalny autorytarny spokojny niesforny postępowy pobłażajšcy Czakra brwiowa Cechy pozytywne Cechy negatywne esteta wymagajšcy przyjazny lękliwy szczodry krytyczny natchniony niezorganizowany intuicyjny zapominalski kochajšcy marudny rozumiejšcy wœcibski Czakra korony Cechy pozytywne Cechy negatywne uroczy introwertyk twórczy negatywny intuicyjny introspektywny logiczny krytyczny mistyczny fantasta spokojny egocentryk zrównoważony izolujšcy się przekształcajšcy nietolerancyjny

Natx:
Podroze astralne i czakry to tez wazne
Co to jest czakra?

jest pewna prawda , jedna to ta że OBE , to nie Sen ! Druga , że częstoœc wypowiedzi osób znajšcych się na rzeczy wyklucza ich zaangażowanie w same Treningi majšce na celu doprowadzic oddzielanie Duszy swej od Ciała w cišgu niespełna 5/10 min. od położenia się do łózka . Spotkałem się z wieloma stronami .. jedna poczytna - astraldynmics.pl ... miała tam takie Forum podrózników .Na poczštku zrobiła wrażenie , potem zaczšłem dostrzegac że większoœc ludzi uczestniczšcych w wymianie poglšdów i dialogów na temat OBE , tak Naprawdę w Istocie na 90 % nigdy nie doœwiadczyła Pełnego Oddzielenia duszy od ciała oraz pobytu po drugiej stronie wraz z Doœwiadczeniem obcowania z innymi energiami niefizycznymi.

Często ludzie gubiš swój zapał plštajšc się w szpony sieci ! Pajšk wówczas wpuszccza im jad .. a Oni rozumujš okłamujšc siebie iż Często , a nawet codziennie oddzielajš dusze od ciała .. co jest Nieprawdš . Wezcie sie w garœc i rozwijajacie temat zgodnie z oczekiwaniami poszukujšcych opisów pobytów poza ciałem ludzi .. polecam strone focus-beyond x , jest tam Forum na którym występujš prawdziwi podróznicy astralni którzy prowadzš Badania na owymi podróznami Tam i Spowrotem .

http://fotografia.interklasa.pl/zdjecia/11310-20061011015739.jpg " Idš Goœcie" Słyszę kroki , idš Goœcie Cienie sunš się po mieœcie. Szepty wypełniajš przestrzeń. Idš Goœcie nieproszeni w niemym mieœcie. Płynšc w księżycowym Œwietle. Udzielajšc porad. Niosš Miejsca , Œwiaty ... Idš Goœcie !!! .. słyszę kroki gdzieœ pod oknem. Schody skrzypiš idšc do mnie , strach zbudzony ze snu czuwa œledzšc jakieœ dziwne szepty. Idš Goœcie ... Drzwi , Otwórzcie się na oœcież. Jestem gotów na opowieœc , podróż w jakieœ dziwne Œwiaty , odwiedziny w nowych miejscach. Słyszę ! jak Szemrajš .. szuru .. buru .. szuru .. buru .. Wycišgajšc duszę z ciała . Idš Goœcie po następnš jakšœ Duszę niosšc oceany snów w księżycowym , jasnym Œwietle.

chcialabym sie tego nauczyc ale nie bardzo wiem jak moze jednak mi sie nie uda szkoda :(((((

Czy mozesz podac dokladnie adres tej strony o ktorej pisales chodzi mi o to forum podroznikow

http://www.whiskeysierragrafics.com/grafiken/science%20fiction/robots/flowers%20 for%20Lyla.jpg

http://www.focus-x.org/explorers.png http://www.explorers .focus-x.org/ Podaje również głównš stronę z podstronami gdzie znajdziecie Ogrom Wiedzy za darmo oraz Dużo instrukcji i odpowiedzi na pytania dotyczšce OBE . Tylko jesli wam się spodobajš , to nie uœmiercajcie tego tematu hehe http://www.focus-x.org/ Pozdrawiam

http://www.nirvana.jp/

dzieki za adres dzis mialam dziwny sen jakis facet ktorego zupelnie nie znam zwrocil sie do mnie nickiem i dziwnie sie usmiechal czy to cos znaczy Ariel nie iwem czy moge cie prosic spojrzal bys w karty dla mnie jesli nie to napisz prosze dzieki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.